![]() |
Cytuj:
A idz sie utop:< btw....Jeszcze mojego szczytu hamstwa nie widziales :) |
hehe powiecie za co padl ?:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli seq jest taki ziomuś to czemu nie dał rady 70 ms? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry Seq ze padles:(
|
Cytuj:
|
Ale wy zabawni jestescie i jeszcze kurwa Vilumku ty to juz wszystko wiesz o wojnach szkoda ze grali toba na wojnie co byles na akcji z Vaterielem i SUty puff zamknij morde zmiezymy sie to zobaczymy bo zal z toba gadac
u was wojna polega na zabijaniu ms pgujacych i ludzi na wysokich lv jak Seq? to powodzenia w wojnie napewno ja wygracie tkaim sposobem Vazz dobrze napisal Titania vs Aliance ? Zal z toba gadac Vilum gowno wiesz o wojnie a sie wymadrzasz narazie to najmniej tam robisz a najwiecej Pierdolisz. Martinesz zreszta tez |
Cytuj:
|
Cytuj:
Idz kurwa ma maly polowac bo zal mi sie z toba gada^.- Btw przypominam ci ze masz zepsutego kompa to skad piszesz:D |
Cytuj:
|
kiko za ta kaczke mozesz zostac pozwany za obraze glowy panstwa wiec nastepnym razem ostrozniej uzywaj slowa " kaczka "
Mozecie skonczyc sie tutaj wyklocac? to forum on przedstawiania sytuacji na titani a nie na dziecinne klotnie >.< Light~ Przegraliscie na furorze to wracacie na titanie? hrhrh Witam serdecznie :D |
Nie gram juz na Titani, wiem , ze zaraz beda texty "nie grasz , nie wypowiadaj sie" ale wiem co sie dzialo i dzieje na Titani jak jest wojna z Aliance, Seq padl napewno za to ze Gaura zesral w majtasy , ze przy szybko expi i moze z czasem dolonczyc do Eiv i moga niezle po dupczece dostac . Next powodem moze byc to ze Seq nie zyje wojnami i jest przy kasie wiec dobry paymencik powinien byc ;<
Seq 3maj sie mam nadzieje ze twoi rl koledzy wykosza ich :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:):):):)
Szkoda gadac |
Cytuj:
|
Martinesz ale i tak nikt nie pobije jak padles na szczala w ab:)
|
Cytuj:
Strzała miśku;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |