Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Master Vilum 10-04-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1361663)
Reason

Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak kaczka od seqa jak prawie wszyscy

ty naprawde chyba nie wiesz na czym polega wojna:(

A idz sie utop:<

btw....Jeszcze mojego szczytu hamstwa nie widziales :)

Lockhart 10-04-2007 01:28

hehe powiecie za co padl ?:P

Qu'ink 10-04-2007 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1361663)
Reason

Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak<< kaczka >>od seqa jak prawie wszyscy

Ty kaczek do tego niemieszaj ;] kacze nogi maja wszędzie wtyki ;] Jak ktos ma jakis % pvp w sobie to wątpie zeby padl od seq . sa takei wynalazki jak ssa . nawet sa uhy ;p i vita . a ed niema wawe i ue wiec bez m shielda darade mu uciec

Kolos from rodos 10-04-2007 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1361558)
Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.

lol mogłeś sie postarać o lepsze wytłumaczenie... :D po za tym, od czego jest gildia?

Jeśli seq jest taki ziomuś to czemu nie dał rady 70 ms?

Master Vilum 10-04-2007 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1361710)
lol mogłeś sie postarać o lepsze wytłumaczenie... :D po za tym, od czego jest gildia?

Blad....Czemu nie dal 57 ek:D bo go akurat bloknal 173 ed nie dal rady ubic 57 ek?:( MASTAH xD

Martinesz 10-04-2007 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1361710)

bo nie znasz Fratena, po pierwsze jak ktoś ma jaja, dobrego neta i kompa, to może każdego rozjebać, nie moja wina, że jak poleciał SF to Seq zaczął uciekać. Galardom i jak tam twoje wielkie wojny? uehehehehehe Widze swietna gildia tyle osob zostało, ale jaka lojalna!

Torpedo 10-04-2007 10:12

Sorry Seq ze padles:(

SeQ_PL 10-04-2007 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1361886)
bo nie znasz Fratena, po pierwsze jak ktoś ma jaja, dobrego neta i kompa, to może każdego rozjebać, nie moja wina, że jak poleciał SF to Seq zaczął uciekać. Galardom i jak tam twoje wielkie wojny? uehehehehehe Widze swietna gildia tyle osob zostało, ale jaka lojalna!

Niechcialem ZAbic fratena poniewaz rozmawialem o tym z Genkotsu. Co do 57ek to po dostal sd mial maly yellow, zobaczylem ze leci vateriel wiec wiedzialem ze neima sensu isc w tamta strone. Jedyna rzecz jaka zjebalem to bylo to ze nie nosze odpowiednich itemow (hujowe eq) bo bym uzywal ssow na pohu i spierdolil ale to inna sprawa.

Bolter 10-04-2007 10:18

Ale wy zabawni jestescie i jeszcze kurwa Vilumku ty to juz wszystko wiesz o wojnach szkoda ze grali toba na wojnie co byles na akcji z Vaterielem i SUty puff zamknij morde zmiezymy sie to zobaczymy bo zal z toba gadac

u was wojna polega na zabijaniu ms pgujacych i ludzi na wysokich lv jak Seq? to powodzenia w wojnie napewno ja wygracie tkaim sposobem Vazz dobrze napisal
Titania vs Aliance ?

Zal z toba gadac Vilum gowno wiesz o wojnie a sie wymadrzasz narazie to najmniej tam robisz a najwiecej Pierdolisz. Martinesz zreszta tez

Gala'dorm 10-04-2007 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1361886)

ZIOM chodz ze mna walczyc z GA! I z gildi wszyscy, ale to wszyscy dostali kicka ;). Nie ladnie kazadum, nie ladnie ;f

Master Vilum 10-04-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1361916)
Ale wy zabawni jestescie i jeszcze kurwa Vilumku ty to juz wszystko wiesz o wojnach szkoda ze grali toba na wojnie co byles na akcji z Vaterielem i SUty puff zamknij morde zmiezymy sie to zobaczymy bo zal z toba gadac

u was wojna polega na zabijaniu ms pgujacych i ludzi na wysokich lv jak Seq? to powodzenia w wojnie napewno ja wygracie tkaim sposobem Vazz dobrze napisal
Titania vs Aliance ?

Zal z toba gadac Vilum gowno wiesz o wojnie a sie wymadrzasz narazie to najmniej tam robisz a najwiecej Pierdolisz. Martinesz zreszta tez

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH WIDZE ZE GOWNO wiesz:) Kto nbiy gral mna jak Vateriela zabilismy? muahahahhahahaha zalosny jestes MASTAH!!!:D

Idz kurwa ma maly polowac bo zal mi sie z toba gada^.-

Btw przypominam ci ze masz zepsutego kompa to skad piszesz:D

Martinesz 10-04-2007 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gala'dorm (Post 1361922)
ZIOM chodz ze mna walczyc z GA! I z gildi wszyscy, ale to wszyscy dostali kicka ;). Nie ladnie kazadum, nie ladnie ;f

scared? ;<

Morii 10-04-2007 11:12

kiko za ta kaczke mozesz zostac pozwany za obraze glowy panstwa wiec nastepnym razem ostrozniej uzywaj slowa " kaczka "

Mozecie skonczyc sie tutaj wyklocac? to forum on przedstawiania sytuacji na titani a nie na dziecinne klotnie >.<

Light~

Przegraliscie na furorze to wracacie na titanie? hrhrh Witam serdecznie :D

Wunakeh 10-04-2007 11:14

Nie gram juz na Titani, wiem , ze zaraz beda texty "nie grasz , nie wypowiadaj sie" ale wiem co sie dzialo i dzieje na Titani jak jest wojna z Aliance, Seq padl napewno za to ze Gaura zesral w majtasy , ze przy szybko expi i moze z czasem dolonczyc do Eiv i moga niezle po dupczece dostac . Next powodem moze byc to ze Seq nie zyje wojnami i jest przy kasie wiec dobry paymencik powinien byc ;<
Seq 3maj sie mam nadzieje ze twoi rl koledzy wykosza ich :)

Master Vilum 10-04-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1362014)
kiko za ta kaczke mozesz zostac pozwany za obraze glowy panstwa wiec nastepnym razem ostrozniej uzywaj slowa " kaczka "

Mozecie skonczyc sie tutaj wyklocac? to forum on przedstawiania sytuacji na titani a nie na dziecinne klotnie >.<

Light~

Przegraliscie na furorze to wracacie na titanie? hrhrh Witam serdecznie :D

Moge sie nie klocic ale niech przestanie pieprzyc ze sharuje bo to zalosne

Torpedo 10-04-2007 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1362043)
Moge sie nie klocic ale niech przestanie pieprzyc ze sharuje bo to zalosne

Prawda czasem boli:D

Master Vilum 10-04-2007 12:07

:):):):)

Szkoda gadac

Martinesz 10-04-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1362018)
Nie gram juz na Titani, wiem , ze zaraz beda texty "nie grasz , nie wypowiadaj sie" ale wiem co sie dzialo i dzieje na Titani jak jest wojna z Aliance, Seq padl napewno za to ze Gaura zesral w majtasy , ze przy szybko expi i moze z czasem dolonczyc do Eiv i moga niezle po dupczece dostac . Next powodem moze byc to ze Seq nie zyje wojnami i jest przy kasie wiec dobry paymencik powinien byc ;<
Seq 3maj sie mam nadzieje ze twoi rl koledzy wykosza ich :)

i masz racje nie wypowiadaj sie bo gówno wiesz. seq wie za co padł. a, że seq nie ma jaj to już nie moja wina, mówiłem i tak bedzie placił, tak czy siak, zapłacił raz to zapłaci, drugi, trzeci... seq przyznaj sie ile miales juz paymentów? :((

Wojtemo 10-04-2007 12:16

Martinesz ale i tak nikt nie pobije jak padles na szczala w ab:)

Martinesz 10-04-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1362139)
Martinesz ale i tak nikt nie pobije jak padles na szczala w ab:)

to było all przygotowane, wszyscy czekalismy na vencie, ja mialem tylko go sprowokować to wszystko.

Strzała miśku;*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.