![]() |
wiecie co tak se ogladam i ogladam ten temacik ;p z tydz temu tu bylem.. ale
dpft na poczatku myslalem ze zabardzo sie nie kwapicie zeby zabic jakiegos esp :P ale teraz(!) wielkie gz xD mam nadzieje ze juz tak pozostanie(tzn. dpft bedzie "rozbrajac" espanioli ;p) noo.. dolaczac tych kolesi zaprzyjaznonych z dpft i macie team ;p aata niezle se narobil juz rsa ma :P ale dobrze przynajmniej hiszpanow zabil ;p no to pozdro ;p moze aby jakies szkriny machnac? jak nie tu to w dziale zdjecia(sski z arcani) pozdro 4all w szczegolnosci dla dpft ;p :baby: :baby: :baby: |
Nie ma zadnego kurwa filmu, nikt nie zdazyl nic zrobic, wszystko dzialo sie za szybko, Leszczu cos tam krecil ale podobno zjebalo mu sie cos, wiec..
|
....... dupa
|
Arowix: Dalej taki pewny zwyciestwa fosy i jego ekipy?? Jak jeszcze pare dni temu?!
|
Ja na Jego miejscu pewnie już bym zwątpił xP chociaż fosa jest śliski jak namydlona świnia 8o
|
Cytuj:
|
Możecie mi powiedzieć co się stało z graczem Vorith? =) półtora roku temu przestałem grać w tibie, ale znowu mnie zainteresowała i jestem ciekawy.
|
delete za acc trading, kupic go ziomek z ibizy
|
Cytuj:
pozdrawiam :D:D:D |
od kiedy Aata wbil 1-szy 200 ?;p
|
Cytuj:
Właśnie Ciacho xD czego się go czepiasz ?Czy on napisał,że był za zwycięstwem Fosy ? P.S Arowix...wiesz,że i tak Cię nie lubie za tamtego deda :P Btw OWN3D Ludzie na tym servie już expić się nie da -.- Spokojnie sobie expie,a tu mi wyskakuje jakiś pajac (Lord Modenna) i padam bez powodu...omg |
Cytuj:
sorry, pomyłka xD |
Cytuj:
Arowix: Krecisz.... i tyle!! btw. dostales juz payment od dpft za wolnosc?? |
Cytuj:
O payment nie pytalem bo opcja taka nie wchodzi w gre...nigdy nie placilem i placic nie bede bo tylko pipy placa |
No chyba ze Ingles zacznie grac ;P
|
Cytuj:
|
Czy 200 zl to dobra cena za 80 ms z rs bez niczego 58 mlvl ale hunted :|?
|
up a bo ja wiem
aro~ powieć mi dla czego nikt cie nie lubi z polaków na servie ?????? |
^ Up: A z kąd możesz ty to wiedzieć ze nikt go nielubi ?? kazdy może być z kim chce:].
btw. Hail Dpft B):cup: Btw2. http://anty.vision.vol2.patrz.pl/ --- OWNED |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |