![]() |
Cytuj:
|
Dlaczemu????
|
Balu Kiler napisał w swoim commencie, że nie szanuje mnie i Schnapiego :/:/:/
CO MY CI ZROBILI¦MY:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((( SD FLY PEOPLES DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
On już to ma z 2 miechy :P :))
Schnapie go sfragował wiec się obraził :D a Ty mu sie nie spodobałe¶ :D Wiesz jak to z ludĽmi jest Aego |
Cytuj:
|
burniasty ty znasz te phoenix family z kyry? bo widze ze ty wrocław
|
Cytuj:
|
no zalfik zawiodlem sie na tobie.
|
Z powodu ktorego z moich postow na tibia.com? :>
EDIT: Ah juz znalazlem: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1629757 Otoz moj drogi przyjacielu, jesli juz piszesz, ze ktos jest taki smaki czy owaki to poprzyj to odpowiednimi faktami. Dlatego napisalem to co napisalem, iz wierze, ze miales jakis powod do tego co napisales i chcialbym to poznac. Nie traktuj tego jako obrone Kotiego bo akurat mnie ten koles ani grzeje ani ziębi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szaranczq, z zamknietych mam 19 na 20 na bank, zobaczymy jak poszla reszta :> !
|
Ah to Lenrock napisal ten temat. Wybaczcie, ze Was pomylilem :P
@Koti ;) |
Cytuj:
@ Zalfik trzymaj sie z dala od moich lootow. |
ssij szaranczku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisz równanie reakcji toluenu z kwasem azotowym (V) przy obecnosci stęzonego Kwasu siarkowego (Vl) i niestety ale lezysz :p |
SZARy NUUUUUUUUUUUUP:<
|
to nie jest matura nygasie :|
|
Cytuj:
Czekaj mam w domu arkusz z chemii zapodam cos specjalnie dla mojego bejbi jomerka. Oblicz objęto¶ć tlenu (w warunkach normalnych) wydzielonego podczas elektrolizy roztworu siarczanu (VI) sodu, jeżeli przez elektrolizer przepływał pr±d o natężeniu 5A w czasie 15 minut Stała Faradaya F = 96500 C x mol^-1 Jomer gl jutro, napiszesz im wzór strukturalny tlenku glinu i dostaniesz za to 2 pkt -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |