![]() |
Cytuj:
|
@yama
Odniesnie rodziny 'ktora mi nie pomogla' to chyba cos Ci sie poprzestawialo - z trullis lalem a na prv od Academiona dostalem ze mamy trzymac pz bo Chea i Fardel lecieli ;< |
o jaaaa i zbija mnie?:( straszeczne
a pisz sobie do kogo chcesz, pasc i tak padniesz Ah i arc dostalo zakaz bicia shamali od Firenze wiec tobie sie cos poprzestawialo ze chea po niego biegl |
Co innego ty słyszałes, a co innego powiedział mi Academion - zreszt± 22:41 już idĽ spać dziecko ;)
|
Cytuj:
|
22:57 Mendill [99]: i talk to him
22:57 Mendill [99]: phoenix~ 22:57 Mendill [99]: is hunted by me Ojejq jej ;( |
Ojoj xDD
Kisia kiedy next melanż?:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do moich ziomów :)
Może by się jaki¶ meeting w wakacje wykminiło?:D |
To czadowo kumplu niema jak ten nasz nowy slang co?:D
To ja już kołuje hajs xDDDDD Oj z Wami Massiorku i Rasta tesh z chęci± bym sie napił |
Cytuj:
|
Widze, że dobrze się rozumiemy ;)
@down You are welcome too ^^ |
A mnie nikt nie zaprosi :> (?)
Bo nudz± mi się samotne misje z komandosem xd Btw Wygrał kto¶ pacca w tej ¶miesznej loterii ZiomY ? @down Yo(ł) Zi± ! :p |
Witam własnie wbijam na iridie robie postac i szukam ziomkow do wspolnych treningow i huntow, okazcie goscine ziaaaamy i mnie jakos dobrze przyjmijcie
Jakby ktos byl zainteresowany wspolnymi nockami i wspolpraca to piszcie na gygy 3185437 . Eloo |
Cytuj:
|
@Mas, a ze mn± to co nie chcesz już pić ;( .
Btw. Kisia jak nie ty to napewno znalazłby się kto¶ inny kto by go ujebać chciał i mógł ofc.:D Wogóle to co się u nas dzieje wyrastaj± następne pokolenia dupowłazów jak grzyby po deszczu-.^. To do all kozaczków: My¶licie, że poliżecie dupcie i wszystko wam wolno ? Otóż nie... na tym serverze s± ludzie którzy szybko was z tych snów wybudz±... signed: Usar |
Tym razem pojade z wami na rl meeting!!!!
|
Może zrobimy jakie¶ spotkanie graczy* z iridi w realu :D
* ale tylko normalnych :cup: |
w wakacje nie ma sprawy, bede mial prawko :D to spakuje Xela, Czikiego i Endego i mozemy kogos odwiedzic
tylko termin podajcie ;] ofc o ile ktos nas uwaza za normalnych graczy :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |