![]() |
To juz wsio jasne ;D :] .....
.....Szlak by ten KH trafill..... nie potrafia przegrywac to wygrywac zaczeli uahuahauhauah ,,,,i,,,, :D oki pozdr lece zmeczony po roboocie xD:evul: |
BUMP~~~~
coś przycichł temat :( właśnie czytam ,że do zbanowanego Excaila dołączył CLodachu |
Skąd masz takie informacje? Każdy gracz używający programy zewnętrzne wkońcu wpadnie
H.L |
aa tak przeczytałem
Dakituconelwo: and if dont know clodachu(duffy atm)got 30 days of holidays for sharing. ale chyba źle zrozumiałem bo Clodachu last login: Mar 03 2007, 10:50:43 CET sry pewnie chodziło mu o bana jeszcze dla rizzzly . ps. ale temat i tak coś ucichł. ___ pozdro for all |
A no nic sie nie dzieje, wiedzialem ze bedzie next wojna XD
|
Może by ktoś filma nakręcił :evul:
|
Bubba Daywalker
Mar 03 2007, 15:45:53 CET Killed at Level 109 by Torazur and by Budim Pies De'Pato Mar 03 2007, 16:12:21 CET Killed at Level 83 by Torazur Byna Mar 03 2007, 15:46:21 CET Killed at Level 144 by Torazur Mirso Mar 03 2007, 15:42:20 CET Killed at Level 133 by Clodachu i z GB Turrican Mar 03 2007, 15:50:28 CET Killed at Level 95 by Alicus of dark and by Finken'brau Wezu Mar 03 2007, 15:42:51 CET Killed at Level 102 by Exetro destain and by Alicus of dark |
Chyba u Byny zle fraga wkleiłes :)
|
dzięki xd
ps. dawno tak nie było : guildcheck.net/?guildName=Knighthood 1/49 online GeekBreed 28/52 |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19866
:] nakrecony :] włala z daark pallkiem zagadalem revico byl huehuehue ladnie |
Alicus of dark [126]: z turrican
Najgorsze jest to że chciałoby sie coś zrobić ale nie można H.L |
Cytuj:
HAIL AND Z REV'ICO _/ |
No to juz wiem skad takie combo z sd :D hjahahahahahaja ale ja slepy jestem :D
|
Dobrym plusem tej wojny jest to że obie strony nie expią oprócz Jaeffa z Geekhood :D A tak apropo film z noobchara nigdy nie jest ciekawy czego mamy przykład gdyż ja zauwazyłem czysto 1 ded..
|
NEWSY:
Con'tyts ded , Zamil , DED , Komandos i armageddon jako darmowe fragi dolaczaja do kh. |
Cytuj:
|
No niestety... jesli beda przeciw naszym walczyc niech s*******aja...-.- mam nadzieje ze dadza dupy na fraga jahahauhauahuahauhaj
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
AUSHUAHSUHS nooby z "bukownoruins" przeszly do kh jako miesko armatnie :D:D Ciekawe kto na nich pierwszy fraga nabije ;P gogogo GB ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |