![]() |
Don't feed the troll. Bye bye ;)
|
Cytuj:
|
pewnie, że tak
2009-08-22 14:32:50 :: shejq wez odemnie napisz temu typowi na forum 2009-08-22 14:37:59 :: shejq Ty koleszko pokaz nam swoje zdjecie posmiejemy sie wspolne i je zinterpretujemy razem na forum. Jestem pewien ze jestes zakompleksionym 16 latkiem ktorego nie szanowali nie szanuja i nie beda szanowac. Przed monitorem kazdy koziro jak chuj a jak bys mial stanac na przeciw ktoregos z nas na rl to bys schowal twarz w czapke i prosil "nie bij mocno szczepionke mialem" i moge sie zalozyc z kazdym z was ab i innych napinaczy z forum ze byscie pierwsi powiedzieli przepraszam do mnie lub bardola na rl. No ale co tam internet mnie chroni fajnie co? powrzucam na typow pokaze ziomkowi na rl jaki ja jetem kurwa wazny i dojebany na necie co? hahaha smiac mi sie z was chce. Mialem sie nie znizac juz nigdy do poziomu forum ale no kurwa dzisiaj musialem. 2009-08-22 14:38:27 :: shejq PS. nie pisz ze nie masz aktualnej fotki z silowni albo z klatki jak typa nokautujesz bo i tak nikt nie uwierzy 2009-08-22 14:38:53 :: shejq btw. pozdro pocwicz to chyba bardol powinien do Ciebie napisac zdechlaczku jezeli chociaz wazysz 60kg. miernoto |
Cytuj:
a co tłusty bardolek musi sie bronic kolegom bo sam sobie rady na forum niedaje xDDD |
nie, bo zdrowi i normalni ludzie nie mogą patrzeć na napinke małych członków :p
i kolejna wiadomość od shejka 2009-08-22 19:36:10 :: shejq odemnie :spodziewalem sie takich wymowek pokazaliscie tylko ze jednak jestescia miernotami :) POZDRO & POCWICZCIE 2009-08-22 19:36:26 :: shejq btw. Leszcze zawsze bedzie leszczem 2009-08-22 19:37:05 :: shejq i dopisz jeszcze "jednak byla szczepionka w piatek" 2009-08-22 19:41:02 :: shejq albo napisz im tez ze slyszales ze byli w bojowce klasowej 2009-08-22 19:41:03 :: shejq ahahahahaha |
Cytuj:
shejq czy jak cie zwą... czego sam nienapiszesz nic , tylko wykozystujesz spoconego, lubiącego meskie ciała, człowieka z otyłościa...domyślam sie że niemasz czasu sie wylogować z tibi bo ci miejscówke zajmą 8o edit. ty wyglądasz jak lamus ktorego twarz byla poddawana siadaniu przez bardola kilka razy dziennie ^^ |
idź w*******ać kebaby _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. fajnie że forum sie ożywia,sezon na wrzucanie rozpoczęty?? :D |
Cytuj:
|
Co do Shejq'a - synu cygana listonosza zamlicz bo jestęs jeszcze bardziej załosny. bawicie sie w czołgi <nie wnikam kto czysci lufe> z chłopakiem od spoconych panów <bardolem>
Co do ab pk teamu - sorry ale juz owy nie istnieje ;0 nikt ne gra.. o szacunku wiem bo czasami logne i gadam z ludzmi z flow i to iż sie kilowalismy nic nie znaczy do dzis mam szacun do nie których.. Mówienie na nas szczury itp to tylko podbudowanie waszego ego bo na morganie poza nami nikt nigdy takiej sieczki nie zrobił lub się nie odwazył . peace and love |
Cytuj:
Grebol, jesteś żałosnym ścierwem. :) @ Mleczak: A ty co tak o to jedzenie wypytujesz? Głodny, albo niedożywiony jesteś? Może wystarczy poprosić? Sądzę, że ktoś z nas wyśle sms na pajacyka, byś mógł obiad zjeść... @ Ktoś tam od filmiku z youtube: Ogólnie, to chciałbym ci ziomuś pogratulować zainteresowań i tego do czego wykorzystujesz internet. Naprawdę, poziom twej inteligencji strasznie mnie przytłacza... Co tam jeszcze fajnego w necie nam znajdziesz? |
Cytuj:
|
Wiszu umawialismy sie ,ze masz juz sie nie napinac :S. Zlamales przysiege i spotka Cie za to zasluzona kara.
Macko vel Shejq: zostaw napinke tym ktorzy zostali do tego stworzeni. :o |
Cytuj:
ty wez idz i wloguj na tego swojego pro evul knitgta... stań w carlin na 1 pietrze w dp i rob to co twój avatr :baby: |
On myśli ze jest kim bo wylizał dupsko Akonowi... i kto jest scierwem?
|
ja nie wiem czy wy tak kochacie tego Bardola ze gadacie on nim caly czas ?
"Nie wazne jak mowia,Wazne ze mowia..." |
po tym tłumaczeniu mogę śmiało powiedzieć, że ociekasz żalowatością i akurat teraz tą napinke to wy zaczeliście fikuśne, bo ja już od dawna się tu nie wypowiadałem Xd
|
gadasz o tym jedzeniu jak by Cie nie karmili od roku ? moze sam masz nadwage i marzysz tylko o tym ?
|
psie to sobie mow do brata :baby:
|
Cytuj:
|
hahaha mleko mój bracie xD napina napina napina leci! Rosi znów ci przypomne mały pies najwiecej szczeka ;) Mleko a jaką diete proponujesz dla chłopaka który lubi zpoconych gosci?
|
ej chłopaki :( to mi macie wrzucać a nie z innymi się kłócić! chyba wam nie skońćzyły sie argumenty o mojej wadze i rzekomych kfc obok mnie? (najblizszy w mieście obok ale w/e ;o) to ja wam dam pretekst! :D dzisiaj w mcdonaldzie byłem i big maca jadłem Xd teraz czekam.. ! flame on! flame on! flame on!
|
huh, nie ma co, w dwie minuty coś takiego napisałeś, szacun
chyba, że skopiowałeś z wikipedii to lame |
|
hahaha xDDDDDDD dobre dobre ! widac bardol ze trenowałes te podpasy xD widac te twoje ruchy ahhh ^^ ahahah.
nawet Bardola nagrali jak dzis w maku był ale patrzcie jaki dobry chłopak nawet maka do domu przytargał http://www.youtube.com/watch?v=IeWY8Lu7JXc&NR=1 |
A teraz czeka nas riposta Szejka, który posłuży się jak zwykle jednym ze swoich przydupasów?
|
Ta a Shejq aka syn cygana listonosza "ej ziomus powiedz im grypsa jakiego nauczyli mnie koledzy złodzieje - zal mi was jestescie lamami hueheu". Shejq - rzuć się w gówno bo jesteś zwykłym śmieciem ;)
|
<ShejqPosługujeSięJednymZeSwoichPrzydupasów>
2009-08-24 07:41:20 :: shejq odpisz tym smisznym ludziom na forum - idzcie na dwor pseudo skate i fikusne grubaski bo nawet wyzywanie wam nie idzie od tygodnia w kolko to samo... -zlodziej -cygan -syn listonosz -grubas - bardol -dziecko mc- bardol miernotkiiiiiiii :) FEED THE TROLL!! badzcie dumni takie osobistosci jak ja i Bardol znizamy sie do waszego poziomu i wdajemy w dyskusje ! Obiecuje ze to moj ostatni post here wiec jak cos musicie sie teraz postarac zeby mnie dobrze pojechac bo do tej pory to slabiznaa "Aboszki" feat "Fikusne grubaski" no kurwa duet marzen ahahahahahaha |
Mleczak to ksywa dlatego że ci brakuje mleka czy dlatego że masz jeszcze mleczne zęby?:baby::baby::baby::baby:
A może miało być mięczak tylko się jebnąłeś w pisaniu loginu ? :P |
Cytuj:
@ Grebol Widzisz, mówisz, że wszyscy wszystkim liżą, a sam lizałeś dupsko (i pewnie nie tylko) czarnuchowi, by zostać wyjebanym z serwera i próbować coś zdziałać nieudanymi akcjami... Żal.zjednoczoneemiratyarabskie Odnośnie szczekania, to właśnie widzę, że najmniejsze psy takie jak wy, kanalarze z AB i ch**wiektowannabe jak mleczaki, czy inne ch**je muje szczekacie tak, że wszyscy muszą was usłyszeć. |
Your Brute has crushed Wiszu.
2 experience points gained. |
Cytuj:
Widać chuja wiesz o morganie i graczach skoro tak twierdzisz. Aha..czemu ci żal tych postaci? Nie masz nic bardziej cennego w życiu niż twój 30 najt? |
Cytuj:
13:38 You see a knife (Atk:5, Def:5). It weighs 4.20 oz. no thx |
jedyne co mu moze siasc to Twoja stara na bata :<
|
Cytuj:
mataka cie do adopcji oddala, ze teraz musi szukac? nie moge ahahha musze sie przylaczyc... a tak btw gruby to jest andrzej... |
psychika mi siądzie? niee, mi to nie grozi ;) za to wam już dawno siadła Xd
TERAZ WSZYSCY RAZEEEEM!!!! FIKUŚNE! FIKUŚNE! FIKUŚNE! |
Rosi pedale idz dalej wygryzac Rodzyny z dupska Akona, a co do Russel'a nie znasz go a pierdolisz o nim a jedyne co o tym wiesz to twoja stara ci opowiadała w bajkach na dobranoc.
@Grubasek Schematyczna odpowiedz Shejkq jaki to on jest pro elo ogar pseudo małpa z ZOO z tą krzywą japą za która ma dożywocie. |
bardol jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany
a ty rosi cieniasie mówiłem idz do carlin dp i rób to co twój avatr może zamiast fre itansa dostaniesz wstrząsu muzgu i ci sie polepszy(chociaz w twoim przypadku to malo prawdopodobne);) |
Działo się coś ciekawego przez ostatnie dziesięć dni czy jak zwykle pieprzyliscie jak potłuczeni?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |