![]() |
Cytuj:
Riot miszczami realizmu i abstrakcyjnego myślenia, zawsze myślałem że jak się coś nabija, to nie tworzy się magiczny łańcuch :/ |
Cytuj:
|
Gangrela jeszcze w ksiedze nie mam.
Ontopic, kto ogladal wywiady z Riotem? Komu sie podobala rozmowa na temat Dude Potential? |
Jakiej księdze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiesz, za jeden wybryk "miszczem" się nie zostaje :D |
Cytuj:
Zobacz jego sygnature :d |
Ach, da się zrobić ;)
|
No prosze, ktos sie nawet wpisal bez punktow. Waldzio mi swego czasu punktow nie szczedzil. :p
Thx |
Za to moje jest wieczne!
|
Jakieś pomysły jak wyjść z elohell'a nie będąc najlepszym graczem co mecz, ale mimo wszystko lepszym od tej bandy idiotów co się często trafia?
|
Cytuj:
2.Kiedy debile są zajęci tfami ( w których i tak popadają nawet z tobą...) rób dragona/puszuj linie. 3. Kupuj tony wardów. Nic innego nie potrafię wymyśleć :/ |
Kup runy pod AD i armor pen, bierz MFkę, idź na mid = profit. Ewentualnie Cait.
Tona wardów to debilizm, wystarczą góra 2, które dadzą ci 100% pewności, że możesz robić, co chcesz w obszarze swojej linii. A zazwyczaj pozwala na to jedno celne CV albo i nawet jeden ward. Mid jest o tyle dobry, że jest strasznie mało miejsca, więc o zgankowanie kogoś, kto ma flash + np. cleanse jest niesamowicie ciężkie. Poza tym, MFka i Cait w early są niesamowicie silne i grając przeciwko jakiemuś warzywu z 1100~, nie ma bata żeby przegrać. Zakładając, że prezentujesz wyższy poziom. Zagrałem niedawno Cait na midzie na jednym koncie na 1000~ przeciwko katarinie, w 15 minucie pchałem ostatniego towera na midzie. Ich jungler to było 100% PvE, kata była nieszkodliwa, a z innych linii jakoś ludziom nie chciało się przyjść i pomóc. |
Ew. jakiś mocny ap carry, np. Malz albo Orianna. W każdym razie potrzebujesz cc, bo bez tego zbyt mocno polegasz na teamie. Z tego powodu odpada również support, chyba że grasz duo z kolegą, wtedy pickujecie Jannę + jakiś mocny ad ranged i wygrywacie grę.
|
Hinty na solo queue:
- FULL SPAM ORIANA - imo najlepszy solo queue champ atm - Mocny jungler (lee sin, noct, gp) którym wypracujesz sobie przewagę w early, spamujesz ganki na top, puszuje towera, potem to samo z botem, itp...) - duo queue, np jakiś kumpel który jest mocny na solo lane + ty jungler = profit - nie wyzywać się, takim zachowaniem przegrasz 20% gier, które mógłbyś spokojnie wygrać - zawsze buduj survi, nigdy nie idź w full ap albo full ad (poza kilkoma wyjątkami, typu np veigar) |
Najlepszy build na solo queue na low elo: Warmogs + Atmas + BV.
|
Cytuj:
|
Wytłumaczcie mi co takiego świetnego jest w tej Oriannie. Bo mnie z samymi low Oriannami przydziela (wczoraj nasza Orianna dostawała po dupie od Ashe na mid).
|
Kulka którą możesz na*****ać pod turretem przeciwnika, dość duży dmg z autoataku jak na AP castera, dwa silne (i duże) AoE dmg, pierwszy dający speedbuffa i mocnego slowa zarazem, drugi to AoE przerzucenie, no i silny shield, który nie dość, że absorbuje dmg, to jeszcze dodaje resist i armora. Doskonale to wiesz, dlaczegoż to więc pytasz?
|
Cytuj:
Ten champion ma 4 skille, które można zastosować na 100 różnych sposobów. Możesz nim robić AoE slowa i speeda dla teamu w tym samym czasie, zadając przy tym AoE dmg, nakładać na kogoś potężnego shielda + resisty, a zaraz po tym wrzucić mu speeda pod nogi (który automatycznie slowuje tego, co go goni), to po prostu idealny chaser, świetny w team fightach, banalny farming, trudny do zabicia, genialny pasyw, bush checker, potężne ulti, które może rozjebać nie jeden team fight, doskonały ganker, świetny laning w early poprzez zonowanie stawiając kulkę w odpowiednim miejscu, nie do zabicia w late. Żaden champion nie może wycisnąć z siebie tyle co Oriana. http://img10.imageshack.us/img10/170...2510003743.jpg |
Wyobraź sobie Jannę, której każdy skill zabiera fhuj HP.
|
Cytuj:
Btw. Zakochałem się w Nidalee : * |
|
"im gonna shoot you tonight, then ignite!"
"hua hua hua hua hua huaaaahuaaa" :D <3 |
http://www.youtube.com/watch?v=ZILk8xlihVc
To mi jakos bardziej do gustu przypadlo :D http://www.youtube.com/watch?v=wgfwvjQ_yUQ Tez ciekawe :D |
To skoro już przy piosenkach jesteśmy...
http://www.youtube.com/watch?v=B3vPj...997&feature=iv every day im junglin'! |
|
@up
końcówka mnie zamurowała ; o |
|
Lol, ten utwór o Morde jest genialnie zrobiony, +1 ode mnie i szacun dla "producenta", końcówka zgniotła :D
|
Piosenka ok. Ale jak mozna sie tak zachwycac efektem kinetic typography, to ja nie wiem. Zachowujecie sie jakbyscie nigdy czegos takiego nie widzieli... :p
Btw, to jest imho ciekawsze. |
@2up
Ten efekt jest cholernie trudny do zrobienia, jak na jakąś randomową low-piosenkę z gry to coś rzadko spotykanego |
zamierzam grac rankedy, juz sobie caitlyn kupilem.
pytanie do joha albo innych pro: jakie runki kupic do mega-super dmg? Mam juz full penetre, co dalej? |
Na twoje elo spróbowałbym run full AD, może dodając do tego marki na armor pen.
|
Cytuj:
|
Dziewczynki nie drapcie się. Dobrze wiecie, że tak naprawdę tam jest "jajajajaja", jak np. "JA mam rację". KkK?
|
Cytuj:
Arm pen > dmg w late ziaziaziaziazia |
Ech, dawno nie grałem olafem, dzisiaj 3 gry, 3 winy a i nawet quadra się napatoczyła, miło.
btw. o której jest turniej jutro? |
Od 13:06 - zostało 21h według kalendarza CLG. Dodaj sobie ;p
|
http://www.own3d.tv/live/27904/Intel...gue_of_Legends jakby ktos był zainteresowany... :p
PFFF już po, TSM zmiażdżył. Szkoda, że jutrzejszych meczy nie zobaczę. :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |