![]() |
@Omo
Nie masz racji, musi sie nauczyc a hutn kiedys napewno minie ;) Ubijmy suke Jezeli chce ktos zartobic 75k, MSG ME, odrazu mowie ze to nei zaden kant, niestety trzeba poswiecic conajmniej tydzien. MSG NEO DARK'WIZARD |
Ja chce zarobic :D
|
@neo
Ok też chce zarobić pisz mi priva bo nie wiem o co dokładnie biega a bede dopiero w pietak;( ;( ;( (naukaX( X( X( ) |
@Rekin
Aha.. Rasta juz nie ma hunta, a o Daw~ zapomniales.. no tak, przeciez ty jego i mnie nie lubisz bo mamy zatargi z tym #$%^&. |
Cytuj:
i daw sie myli -.- asen nie chcial ubicia rastamana...wszedzie doszukuje sie spisku asen jest niewinny... |
@ Omo
Wielkie thx za pamieć :) Czyżby szykował sie mój wielki comeback???? Sie okaże btw. z tego co mi wiadomo wczoraj zakonczyła sie wojna FTP vs SF Dzisiaj patrze a tu reaktywacje Blood Bringers The guild was founded on Silvera on Nov 19 2006. pozdro |
@Seba nie comeback tylko STRICKEBACK :p
|
Jak ktos chce zarobic pisac na TIBII!! Ariel tibia plx Michael takze! Odrazu mowie ze to bardzo trudne zadanie!
|
@Rekin
Oj juz zapomniales jaki byles latwowierny ? (to odnosnie tego jak bronisz Xenasei) Juz raz sie przekonales co mozna stracic gdy sie komus ufa :( Ale to dobrze, ze chlopak sie uspokoil i juz nie huntuje rastmana i dawa, bo choc nie gram tu to jednak przykro jest sluchac (czytac) jak polacy wzajemnie sie niszcza :( (choc tak do konca w to nie wieze :evul: ze chlopak juz nie bedzie pajacowal ) Pozdrawiam |
Cytuj:
Jak ktos nie zrozumial to skrocona wersja: mam hunta bo po 1. Chce zabic Asena a po 2. Nie boje sie Xenaseia... Tak na marginesie asen moglibysmy nasze sprawy zalatwiac miedzy soba bo ja sie nie wysluguje innymi, gdybym chcial zebys padl juz dawno bys lezal... |
@Rekin widze, że chociaż ty jesteś spoko.
@Dawrego powiedz mi czy ja wogule coś ci zrobilem??? czy komuś twojemu z rodziny, raczej dociebie nic niemam tylko mialem do..... BTW.!!!Wszytko sie zaczeło przez Arka Zoltana!!! Bo nieoddal mi bp hmm:evul: |
i tak powstal chockapic ;P
a taki offtop zdziwila mnie jedna rzecz ostatnio. wiec kiedys nie lubiliscie holu... a teraz nagl jak patrze to zdecydowana wiekszosc go nagle lubi(ja nie powiem ze go nie lube, ale tez, nie powiem ze go jakos mega lubie...) czyzby fakt ze stal sie tutorem(moze keidys gm:evul: ) tak zmienila wasze nastawienie? odp. ;) ps troche duzo powtorzen w tym poscie;P co do xensaia. n/c przypomina mi swoja droga, rowniez holu^^ z czasow kiedy gral lady dram(jak gadl do kazdego w dp pay or hunted itp. ;P). przypomnialo mi sie jak zjechal mnie kiedys spod swojej chatki(gdzie wiadomo co sie stalo...) do red hp, musialem uzyc az! 3 uhy a to jest malutki kawalek... respect dlaczego? bo nie chcialemmu dac gs... |
@Asen...heh i kurwa 50 lev sie kluci o bp hmm...kurwa jakie dzieci....
@Narkoman...hmm... czy ja nagle zaczolem lubic Holu ze jest tutorem? Nie, poprostu sie zmienilem i doszedlem do pewnych wnioskow...nie chce sie rozpisywac... ;] @Omo tutaj nie chodzi o itemki ^.- |
@Łodzianin
Napisz mi Priva bo do piątku nie bedę wiedział o co biega i na co mam sie nastawić ktoś ma zginąć potrzebujesz czegoś do outfitu chcesz jakiegoś questa zrobić potrzebujesz snier gloves?? no napisz mi priv skoro nie na forum chyba to potrafisz(pisać priva):p tylko poprostu napisz @Asen N/C @Xenas~ N/C @Rekin ja stoje za rekinem i mnie gówno obchodzi co kto o nim myśli wiem żę nie lubi brazoli i to jest ten wielki "+" @ALL Doszły mnie słuchy że brazole maja zamiar zrobić ponownie polowanie na polaków czy to moze prawda?? wypowiadajcie sie na ten temat bo od pewnoego źródła dostałem to info. |
Ehhhh 2 dni mnie nie było na kompie bo mi sie nie chcialo siedziec i juz macie problemy.
Jesli chodzi o Xen~ to on jest tez moim kumplem nie wiem czemu tak postepuje ale przy najblizszej okazji pogadam z nim na ten temat. Omo@ O czym tym mowisz moze powiesz mi od kogo to wiesz -.^ mam nadzieje ze nie od jednej osoby ktora chce tylko namieszac nie wazne kto... Narkoman@ Heh ja akurat go nie daze sympatia moze dla tego ze jest falszywy? Nie chce mi sie tutaj juz rozgrzebywac tego co bylo dawniej wiec ze mna na ten temat nie gadajcie bo kazdy dobrze wie o co mi chodzi... Pozdawiam ja ide sobie poskillowac :D |
Usunięte przez głupotę piszącego.. n/c TU NICZEGO NIE BYŁO xD xD xD xD xD xD |
Cytuj:
N/C Hahahah ^^ |
:D Pomyłka, sorry:) Nie no bo niedawno gadałem z jego rl Carpathiaa i zapytałem o to a on powiedział że fantom to nie lady ale mysle ze tylko dlatego ze myslał ze nie może tego mówić czy coś w tym rodzaju:P a ja mu uwierzyłem i tak do tego doszło :>
|
Cytuj:
I tak powsal Fantom da Lady.... |
Cytuj:
Też slyszalem ze br maja polowac na pl, wiec narazie sie nie klocmy :evul: |
Tez doszly mnie sluchy o br. :(
Ej a co sie stalo z Dubanem i jego ekipa? Trenuja i lvl wbijaja czy moze sobie odpuscili jednak Silvere? Pozdrawiam |
@Kacperka
Tak, to ja Fantom~ Lady~ etc. troche tego jest :evul: @Ligus Może i jestem/byłem fałszywy, chociaż nie rozumiem dlaczego tak mówisz, bo nigdy specjalnie sie z Tobą nie kumplowałem, więc nie znasz mnie osobiście ;( najpierw należy kogoś poznać a potem oceniać jaki jest, nie? :evul: Z resztą wole być fałszywy niż być KONFIDENTEM :baby: wiesz, chyba o co chodzi ? :evul: |
A może to my będziemy huntować br ? All BR payment tak z 300k :cup: :cup:
A co do Xenasei to jest to totalny lamuch, jak dostawał ode mnie po piździe to zawołał Krystalana i Mito Nowma, więc może ktoś oprócz mnie ma ochote iść go zaje.bać ?:cup: |
@up
Wystarczy 2x MS 60+ i lamus pada :evul: btw. Odezwij sie na gadQ bo po raz 5? nie mam listy :evul: |
@Shorty
z tego co wiem jest już tworzona ekipa na niego i jest juz troche osób więc jak coś to msg neo'dark wizard, z resztą to pisze up... @all A ja tam się nie wlączam do ekipy na Xenaseia bo Xenasei jak dla mnie to polski BR i jak narazie wole z BR nie zadzierać i trochę jescze pograć na silverce.. No i w związku z tym że (podobno) mamy mieć hunta od BR to może przynajmniej na czas wojny all co się kłucą podadzą se ręke na czas hunta u BR? co to by była za głupota jakby polacy mieli hunta nie dosc ze u brow to jeszce u innych polakow:P sami se szkodzicie ^^ wiem że długo nie wytrzymacie ale chociaż na czas hunta u br by sie przydalo ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
13:44 Xenasei [77]: zrokuje cie kur*o 13:44 Xenasei [77]: obiecuje 13:45 Rastaman Shine [55]: ok :) ciekawe... xD Cytuj:
Cytuj:
troche tego jest...? moze tez xenasei...? nie wymyslilem tego sam, slyszalem od paru osob, nie bede wymienial.. kolejny raz mam przejebane za nic xD |
Cytuj:
Sam się przyznałeś, że mnie raportowałeś. :evul: |
Mi Holu raczej nie wyglada na tego ziomka...
|
o.O mysle ze jak br sie rzuca na polakow i zabija jakiegos szanowanego gracza.. to koniec :D robimy war? :> (przeciez jak pojdzie z 10 osob na jakiegos ~80 lvla no to chyba padnie:P) pewnie przegramy no ale.. trzeba pokac ze polacy tez cos umia ;D jesli przegramy.. trudno.. leave server i beda sami br se grac a to sa ulomy wiec siebie zrookuja xD
|
rzot;P
marzyc zawsze mozna;P jakbyscie sie zebrali to pewnie nawet, xen~ by nakablowal i sam was pozabijal ;P padl aikau i od razu koniec war? oO oo Oo inne hlvl sie przestraszyly;P edit: co sie stalo z obbimzenho? nie ma go na liscie na tibia.com? hmm.. wpisalem go w comunity i tez nie ma.. hack, rocked czy moze zmiana name? help ;) |
Cytuj:
|
:evul: Nie ban tylko account deleted :D btw. Leo posłałem Ci ten royal steel do ank :evul:
|
aaa, koles mial bana:P a pamietacie za co? ^^
|
Jeśli dobrze pamiętam to za Account Sharing:evul:
|
@ALL
To jak mam pewne źródło którego nie chce abym pisał jego/jej nicku (nie chodzi tu o rekina) która postara sie zapanować nad tym wieśniakiem Xena~ i mam nadzieję że do piątku sie wszystko wyjaśni ponieważ mam zamiar iść na huncika z rastamanem Więc jeżeli czytasz ten post a wiem żę czytasz to daj znać jak sie wszystko wyjaśni PLZ najlepiej na komore albo gg |
No tak, wywalili mu (Obbim) cale konto :evul:
Pozdrawiam |
@Rzot
Hehe ty tu lepiej takich żeczy nie pisz bo jak to zobaczy jakiś ktoś co trzyma z brami np. Xenasei to na drugi dzień wszycy będą mówić o wojnie pl vs br -.- ehhh.. jak to jest ze polacy nie moga w koncu siłą iść z lvlem trzymać się razem i może kiedyś tych brów poskromić.. zawsze jak już ktoś wbije good lvl to sie z brami trzyma.. Jak narazie Carpathia, Potus i Krzysiu są z nami :) |
:baby: Carpa z wami? on nigdy skulla nie włączy na jakimś br... :evul: a co mówić o wojnie :baby: dobre ^^
|
Cytuj:
O czym wy ludzie mowicie? Z kim wy checie walczyc >.>? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |