Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Gammbler 15-09-2006 20:42

Chlopcow tez lubie otumianiac;> smiechowe jest to co gadacie , <a ja tam wole moja lale> :P:P:P:P

Sathan Bell 15-09-2006 21:05

Gamm
Lala malowana malowana lala :D a chociasz ciasna ? Bo jak ta to mi pozycz...

A tu taj prosze panistwa nowosc!!!
21:00 Ekstremalia [20]: wiec daruj mi te bajeczki jestes uzaleznioy od tej gry i daltego wszyscy draza tak nie lubicie bo on odebral wam wasz nalog

Tego jeszcze nie bylo

Jelon666 15-09-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mloda1348 (Post 988477)
To nie chodzi o to ze lubi otumaniac tylko ONE sa naiwne i co gorsza fałszywe B) taka jest prawda a wiem cos o tym bo bardzo dobrze je poznałam.Tylko tyle powiem bo wypowiedziec sie na temat wojny nie moge bo za mało wiem:]

Hmm osobiscie znam Jasmin jedna z wielkich milosc Gammblera, moze i kreci z 10 na raz ale jak sie z nia gada wydaje sie wporzadku :D wczesniej bodajze byla, Kitti from Szczecin i Lady-Elle :O ja nie wiem chlopie, musisz mnienauczyc je bajerowac bo ja tak nie umiem

Gammbler 15-09-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jelon666 (Post 988850)
Hmm osobiscie znam Jasmin jedna z wielkich milosc Gammblera, moze i kreci z 10 na raz ale jak sie z nia gada wydaje sie wporzadku :D wczesniej bodajze byla, Kitti from Szczecin i Lady-Elle :O ja nie wiem chlopie, musisz mnienauczyc je bajerowac bo ja tak nie umiem

ahahahaha no w pyte .

Franek ^^ 15-09-2006 22:19

No Kitty~ to laska jakich malo <lol2> Gammbler to ma gust dopiero xD ale moze lubi ;)) Prawde mowiac to wszystkie baby sa naiwne ;D Ahh milosc przez Tibie hahahah..
ps.Gamm odblokuje mnie na gadu :P

Pozdro :)
Franek :)

Gammbler 15-09-2006 22:21

Ty pojechales mnie bez mydla . Gdybym cie nie znal to bym tego nie skomentowal . Ale to ty wlasnie ojebales kumpla z rl dla typa na tb . pozdro

Franek ^^ 15-09-2006 22:26

Nom ja jush sie nie bede rozpisywal o co mnie Ty prosiles..heh..

Gammbler 15-09-2006 22:31

nie zmienia to faktu co zrobiles . rl zioma okradles dla typa z tb gz.

Jelon666 15-09-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 988903)
No Kitty~ to laska jakich malo <lol2> Gammbler to ma gust dopiero xD ale moze lubi ;)) Prawde mowiac to wszystkie baby sa naiwne ;D Ahh milosc przez Tibie hahahah..

A ja slyszalem ze facet to swinia :D w przypadku Gammblera to chyba Barbie sa naiwne, bo on nasz spec od lalek

Gogo152 15-09-2006 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 988903)

Nieznasz Garguska (Moszczyna) ten to wymiata:D

Przemo2 16-09-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 988918)
Nom ja jush sie nie bede rozpisywal o co mnie Ty prosiles..heh..

nie wazne , wazne jest to ze jestes s*****elem ktory o*******a swoich rl zeby przylizac dupe dla jakiegos fajera , tylko co bedzie poza gra czy ten frajer ci pomoze tak jak pomoc ci moga kumple z rl? Wielki blad popelniles wiec sie pierdol , dla takich ludzi jak ty nie mam szacunku szczurze..jeszcze idz i matke okradnij a potem wyslij ta kase dla "kolegi" z tibi.... BZdrua....

Franek ^^ 16-09-2006 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 989063)
nie wazne , wazne jest to ze jestes s*****elem ktory o*******a swoich rl zeby przylizac dupe dla jakiegos fajera , tylko co bedzie poza gra czy ten frajer ci pomoze tak jak pomoc ci moga kumple z rl? Wielki blad popelniles wiec sie pierdol , dla takich ludzi jak ty nie mam szacunku szczurze..jeszcze idz i matke okradnij a potem wyslij ta kase dla "kolegi" z tibi.... BZdrua....

@up
Czlowieniu o Matce nie masz prawa mowic.. bo Matka to jest rzecz swieta !

@Gammbler
Wiesz Gamm ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wstydze sie swojej twarzy tak jak Ty..Wysylasz inne zdjecia i piszesz ze to Ty, ale sie wydalo jak Twoi rl kumple wystawili photobucket..to dopiero byl z Ciebie polew..N/c wogole..Mam pytanie, masz rl life? Bo chyba nie masz :D :D Jak siedzisz non stop a gra tylko 1 owner ! Jeszcze niedawno ja z Toba gralem. Ale coz pozdro For Gamm~ ! ;S

Gammbler 16-09-2006 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 989101)
@up
Czlowieniu o Matce nie masz prawa mowic.. bo Matka to jest rzecz swieta !

@Gammbler
Wiesz Gamm ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wstydze sie swojej twarzy tak jak Ty..Wysylasz inne zdjecia i piszesz ze to Ty, ale sie wydalo jak Twoi rl kumple wystawili photobucket..to dopiero byl z Ciebie polew..N/c wogole..Mam pytanie, masz rl life? Bo chyba nie masz :D :D Jak siedzisz non stop a gra tylko 1 owner ! Jeszcze niedawno ja z Toba gralem. Ale coz pozdro For Gamm~ ! ;S

grales zemna??? hoho fajnie wiedziec . Moja fota jest na filmiku Yawimawy

Jelon666 16-09-2006 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 989224)
grales zemna??? hoho fajnie wiedziec . Moja fota jest na filmiku Yawimawy

Z tego co kazdy wie polowa Belka grala Gammblerem, a co do fotek to Gammbi upodabnia sie do swojej nowej milosci Mais~ jej fotek to widzialem 4 wersje a na rl to ponoc chlopak haha:D

Gammbler 16-09-2006 11:11

Jeszcze cala Lodz i okolice .:)

Miter Furax 16-09-2006 11:21

LukaszQ nie pierdol ze fajnie wiedziec ze Franek z Toba kurwa gral bo w chuj osob o tym wie i nie tylko z nim szarowales....:evul:

Pozdro Gammbi:)

Yours Miter:*

Jelon666 16-09-2006 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 989373)
Jeszcze cala Lodz i okolice .:)

I jeszcze sie przyznaje :D Ale Gammbler powiedz mi jak Ty to robisz ze one Ci tak wierza ? Czy sa az tak glupie czy co...

Miter Furax 16-09-2006 11:30

Gambi to 2 Draz dla Tibi by all zrobil to o czym my gadamy a ze mu ludzie wieza to inna bajka bo jak patrza na jego ryj to im sie zal robi i wiesz...:evul:

Pozdro Gammbi:) ten link specialnie dla Lukaszka_/
http://s114.photobucket.com/albums/n...gAnch=imgAnch2

Zembol91 16-09-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szypol (Post 988497)
@zembol

Nie obchodzi mnie dla kogo chara kupowałeś (czy dla siebie czy nie). Wiem tylko, że na zembolu i Lemanie grasz wspólnie z kuzynem.

Cya you B)

ahhh lol.
informacje widze masz z 2 miesiecy poprzednich.
wiec musze poprawic i nie dac ci tak pierdolic.
leman to tylko char kuzyna, zembolem nie gra juz on tylko ja, tylko i wylacznie ja. a zembol to nie kupiony char tylko zamieniony. stracilem na tym ;/
bo zamienilem 60 knighta za 48 sorka wiec troche mi sie nie oplacalo no ale coz ;)
wiec lehen jak bys mogl to najpierw badz pewny jak cos powiesz a nie udzielasz swoje nieprawdziwe opinie ;)

Gammbler 16-09-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax (Post 989416)
Gambi to 2 Draz dla Tibi by all zrobil to o czym my gadamy a ze mu ludzie wieza to inna bajka bo jak patrza na jego ryj to im sie zal robi i wiesz...:evul:

I kto to mowi.

TheThunder 16-09-2006 11:46

Co do Garguska i Kitty to niedawno ich widzialem ze soba ;]

@Miter
nie wyzywaj bo to nie ma sensu ;p

@Jelon666
to byl sarkazm >.<

@Gammbler
achh te smsy do Kitty - ale i tak nie masz szans do Garguska _/

@Franek ^^
owned

Miter Furax 16-09-2006 11:47

LukaszQ a kto wysylas zdjecie plecow:> hm.. zdjecia nie swoje tylko chuj wie kogo albo zdjecia jakis dziewczyn ze niby twoja dziewczyna..:| eh.. zal.pl sie chowa przy tobie.. n/c:evul: :evul:

Gammbler 16-09-2006 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax (Post 989447)
LukaszQ a kto wysylas zdjecie plecow:> hm.. zdjecia nie swoje tylko chuj wie kogo albo zdjecia jakis dziewczyn ze niby twoja dziewczyna..:| eh.. zal.pl sie chowa przy tobie.. n/c:evul: :evul:

hmm
ja tego nie widzialem hmm:>

Miter Furax 16-09-2006 11:50

Czego LukaszQ nie widziales?:>

Jelon666 16-09-2006 11:52

Cytuj:

Nie prawda Miter, jest ktos wazniejszy dla Gammbiego od Tibii, jego lalunia hahaha

Zembol91 16-09-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mioduch (Post 988656)
dla chcacego nic trudnego ;p

@Zembol

ze sie tak zapytam ktory to juz owner ? bo pierwszego owera (okolo 25 lvl) znalem z rl ;p

no fakt. myslalem ze zembol to byl grany przez jedna osobe i dlatego sie zamienilem jak bym wiedzial ze on byl grany przez 10 to bym zmienil decyzje ;p.
pamietam ze tego knighta zamienilem bo nie mialem recka (bez pacc)
a zembol byl z reckiem a recka zmienilem wiec sie oplacalo. teraz bym mial ;/ ale trudno. zembol tez prawie 60
(tak naprawde lepiej mi sie gra tu chociaz z kasa bardzo ciezko ;p)

Miter Furax 16-09-2006 11:53

Jelon co prawda to prawda Gammbler i jego Lala ...

Dragoholikus 16-09-2006 11:55

Cytuj:

A jak ludzie patrza na twoja gebe to mysla "Co te dziecko tu robi"

http://s81.photobucket.com/albums/j2...ent=Miter2.jpg

Zembol91 16-09-2006 11:56

jak moge to wyraze swoja opinie na temat swiata Azura.

wiekszosc ludzi z roznych serwerow najczesciej maja wojny z Brazylijczykami i Szwedami. Azura miala te swoje wojny ze szwedami ale nagle w pewnym momencie cos sie stalo.
Wg mnie to powinnismy sie polaczyc i jakos zrobic moze 2 nowe gildie, azura to chyba jedyny serwer gdzie polacy walcza z polakami itp.
i tak ide na new serwer wiec nie wiem co tu sie bedzie dzialo ale to troche dziwne.

Prosze o Pozytywne rozpatrzenie mojego posta.

Miter Furax 16-09-2006 11:56

Tak Piotrus Tak... Bron Lukaszka moze przyniesie ci HMM albo bolce na exp tak jak urbowi na poh nosil..

TheThunder 16-09-2006 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus (Post 989465)
A jak ludzie patrza na twoja gebe to mysla "Co te dziecko tu robi"

http://s81.photobucket.com/albums/j2...ent=Miter2.jpg

HAHAHAHHAH ... nie no zartuje - zdaza sie

@Zembol
i to jest w azurze najsmieszniejsze, dac drazowi palca to ci reke urwie

Miter Furax 16-09-2006 11:59

A co do dziecka to all tobie jada ze dziecko jedziesz ci co cie z rl znaja wiec sie nie wypowiadaj na ten temat

Dragoholikus 16-09-2006 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax (Post 989476)
A co do dziecka to all tobie jada ze dziecko jedziesz ci co cie z rl znaja wiec sie nie wypowiadaj na ten temat

No ciekawe kto tak mowi haha Z ciebie wszyscy maja beke bo w dofie byles ich maskotka nic wiecej tak samo jak w wanted

Miter Furax 16-09-2006 12:03

wanted to.. a dof to.. juz wogole nie walcze bo to sensu nie ma i jebie mnie ta wojna... a zreszta wole byc soba niz byc takim gammblerem albo toba.. a z reszta zgadnij kto jest z zieolenej..

Dragoholikus 16-09-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax (Post 989483)
wanted to.. a dof to.. juz wogole nie walcze bo to sensu nie ma i jebie mnie ta wojna... a zreszta wole byc soba niz byc takim gammblerem albo toba.. a z reszta zgadnij kto jest z zieolenej..

Tak Tak lepiej jesc 15 paczkow dziennie

Jacyna15 16-09-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax (Post 989483)

Ja jestem z zielonej masz coś do tego?

Pozdrawiam
Jacek

Miter Furax 16-09-2006 12:09

Ta Piotrus nawet 20:D:D:D

Gammbler 16-09-2006 12:10

Miter ty i tak juz wygaldasz jakby cie stara z procy tymi paczkami karmila

Miter Furax 16-09-2006 12:11

Stol pysk szmato i nawet nie poruszaj tematu rodzicow.. a zreszta to jest twoj poziom na rodzicow jechac bo i tak nic nie umiesz wiecej..

Jelon666 16-09-2006 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 989493)
Miter ty i tak juz wygaldasz jakby cie stara z procy tymi paczkami karmila

Po starych to tylko zwylky frajer umie zjechac, gz Gammbi Twoja glupota juz przeorsla wszelkie granice, moze te lachy sie wkoncu pokapuja ze jestes tylko zwyklym frajerzyna z jakies wiochy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31.