![]() |
Potwierdzam post wyżej. Owa postać została stworzona przeze mnie i nazwana "Skromny Człowieczek". Nie zmieniając w niej absolutnie niczego, nie otrzymując damage, nie odzywając się... ogólnie jedynie ruszając z miejsca, eskortowany przez Soru Haltona, znanego jako Milan Ognia doszedłem do drzwi. Nic to nie dało, ani drgnęły. Postać owa obecnie robi mi za depo.
Poza tym "Humble" nie znaczy "Słaby". Słabość też nie jest oznaką skromności. //EDIT// Niejaki Michos, znany wam pewnie, mówi, że jego także eskortował Milan. I z pół forum pewnie też, bo obiecał im, że każdemu chętnemu pomoże. |
Cytuj:
sec zaraz wyjaśnię o co im chodzi... Więc. Mamy/widzimy domek i tam są przecież jakieś itemki. Player kładzie je tam żeby pochwalić się lub coś innego. No i jeżeli on wejdzie do tego domku i zabierze je zniknął nie? A nie pojawią się znowu po SS. Właśnie i na takiej zasadzie działają WSZYSTKIE pomieszczenia z rare itemami. Możesz wziąć je tylko jeden jedyny raz na servie. To jest taka nagroda za poświęcenie czasu aby do niej dotrzeć. I wątpię aby to sie po każdym SS respiło czy coś. Nieprawdaż? Rozmawiałem troszkę na ten temat z GM-em ale oczywiście obowiązuje go tajemnica zawodowa więc nie mógł za dużo powiedzieć, ale potwierdził moje przypuszczenia. |
Cytuj:
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
Hehe sam próbuje roziązac tę zagadke
i akurat kiedy się pyta Toma o Cipfrieda ten odpowiada cos dziwnego ale nie umiem tego przetlumaczyc bo kiepsko mam z eng. B) aaaa i może jeszcze Norma jest do tego zamieszana? fakt ze ona rozmawia tylko z pacc ale jakos nikt o niej nie mówi ;) |
A zauważyliście, że przed updatem jak się Dallheima pytało o spike sworda, odpowiadał coś, że zabijał nim cyklopów? Nie pamiętam dokładnie co mówił, ale coś na pewno xD Tak czy inaczej, teraz na to nie reaguje...
|
nie wiem czy zauwazyliscie ale zmienili kolor majtek obiego...mysle ze to ma cos wspolnego ze spike swordem chmmm
|
Cytuj:
|
brass armor
Chciałbym oznajmić tym, którzy nie wierzą, że do mino maga da się dojść.
Jeśli dalej nie wierzycie wpiszcie u Dixi trade i click-nijcie sell , a tam zobaczycie brass armor za 150 gp, a brass wypada tylko z minomaga na rooku.[ITEM]brass armor[/ITEM] |
Cytuj:
|
@2x up
Brass Armor od dawna dało się sprzedać na Rooku, tyle że u Obi'ego, a nie Dixi. |
@up
Nie gram nie sprawdzam, lecz wg. Tibia.pl Armor można sprzedać u Normy, Dixi, Al Dee i Obiego ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Istnieje taka ładna opcja "edytuj". |
Pozwolę sobie zacytować swojego posta z innego tematu:
Cytuj:
@Down: Hahaha! You made my day ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Azestowy Proszę! Jeśli uważasz, że da się dostać to udowodnij to. W przeciwnym razie zostaniesz tutaj wyśmiany. Uwierz, niektóre osoby tutaj dłużej zajmują się poszukiwaniem zarówno sofa, jak i brass arma. Są osoby, które od razu odkryłyby ten quest, gdyby istniał... Mam uwierzyć, że Twojemu anonimowemu koledze się to udało i na dodatek, nikomu tego nie mówi? Nie, jednak mówi... Ty wiesz... Lecz coś mi tu nie pasuje... Dlaczego tylko Ty? Gdyby była to prawda to miałbyś newsy na wszelkich stronach dotyczących tibi, jak w przypadku mojego sofa... Od zawsze można było sprzedawać brass arma, sama chciałam z tego skorzystać... |
Cytuj:
|
Coś znalazłem ale neiwiem czy to to
Siemka chciałem zaprowadzić kolegę do BearRoom questu i tak sobie idę i coś wymyśliłem ale nie wiem czy to jest to jak się idzie do BearRoomu to się idzie przez takom jaskinie ze stołem i tam są te ashes a jak idziesz tam na duł to dostajesz present Box i talerz kubek i dzbanek próbowałem coś wykombinować i kłaść na ashes te itemki ale niewiem czy to wo gule to : / może coś pomogłem nie wiem
|
@up
1.Ash to syf, nic z tym nie zrobisz. 2. Nie pomogłeś nam. 3. Najdłuższe zdanie jakie na tym forum widziałem. GZ 4. interpunkcja plx! |
Mam jedno pytanie... CO TARANTULA ROBI NA ROOKU?!?!?!?!?!?!
|
chodzi sobie fkułko i nie musisz tego pisac w 2 tematach chociaz lepsze to niz calkiem nowy temat
|
ej, ludzie
czy ktoś z was próbował zrobić chleb, albo upiec ciasto na minohell? ja ide sprobowac. nie zal mi 2 gp (mam 3k w depo). jak cos sie uda dam znac:D |
TAK, MAMA MNIE WYSYŁA DO MINO HELL CODZIENNIE PO BÓŁKI I CHLEP. JAK JESZCZE TATA SIE DOCZEPI TO PO PIWO. SERIOOO??? MI BY BYŁO ŻAL TYCH 2GP DAJ MI PLISSS. TYLKO NIE PIECZ ZA DURZO CHLEBA BO MIECZ KARBOWANY JAK FRYTKI ZNIKNIE!!!!!111oneoneonee
pl? Błędy napisane celowo. To była ironia. 3 x up Tarantula straszy takich tipijczykuff jak ty by sie moczyły w nocy!!!111 Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać.. xD Ssij ja lejter! |
@up
NOOBIE to byl naprawde pomysl, MOZE TO COS DA! a twoi starzy nie boja sie ze ci minos zrobi kose, albo ch*ja oderwie? WEZ SIE ZASTANOW!X(X(X( [MONSTER]<---TWOJA STARA[/MONSTER] [MONSTER]<---TWOJ STARY[/MONSTER] [ITEM]<---STARA TWOJEGO STAREGO (nie rusza sie biedna)[/ITEM] |
@up
To był bez sensowny pomysł, tak jak i Twoje teksty o rodzicach, które nikogo nie ruszają a mnie osobiście żenują i śmieszą szczególnie kiedy ktoś myśli, że w ten sposób komuś dokucza (kogoś denerwuje) @edit, down Tak próbowałem domyśl się co z tego wyszło. |
@up
::co do rodzicow... wiem...:(powinienem to dodac do sygny :x: ) ::co do pomyslu... A PROBOWALES?? |
Chciał bym powrucić do minotaura na skałce.Można się do niego dostać podstawiając skrzynki pod skały tak samo jak na mainie na różnych questach robi się z parcelami. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...279c0a961.html
Może to już było ale szukałem i nie znalazłem więc dodałem.:) @down Przepraszam bardzo a czy ja coś muwiłem o SS?? Pomyśl nad tym co piszesz! eee czego nie odkrył?? aaa jak zdobyć SS.Nie sory ale ty trochę wyprzedzasz temat...bo ja nic nie pisałem o "zdobywaniu" SS-a". |
I co z tego?
Wiem co masz na myśli! Zrobimy z boxów most taki jak z klocków LEGO i dostaniemy się do Karbowanego Sworda of Żury Nie, tego jeszcze nikt nie odkrył. Walnąłeś newsa. |
@up
Rocket nie przeginaj, jak Cie coś denerwuje to nie rób z siebie głupka tylko zachowaj to dla siebie albo napisz w miarę z kulturą, bo powoli przeginasz. |
@up
On tak samo jak ja troszeczkę jesteśmy mamy w pamięci reklamiarza Naruto OTS :/ |
Cytuj:
Lubię ironię/sarkazm więc będę stosować ile głupich postów będzie. Cytuj:
Cytuj:
@2 x down A ty nie zaśmiecasz? zastanów się Cytuj:
Jak Panu/Pani się coś nie podoba - wyślij mi prywatną wiadomość, oszczędź forum. |
@up
Nie no oczywiście rozumiem to ja pewnie nie mam racji i to ja jestem głupi (panie który sie uważa za kandydata na moderatora). Sam krytykujesz spamerów a swoim pisaniem do nich sam spamujesz... Na dodatek Twoje posty które obrażają czy jak Ty uważasz (są sarkastyczne) nic a nic nie wnoszą. Pozdrawiam @edit, up No skoro tak to my też nie zaśmiecajmy tego tematu bo chyba właśnie to nie świadomie troche zrobiłem. Sorry. |
@up2
Człowieku nazwa tematu to " Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki" i była tu też mowa o tym minotaurze.A twoje idiotyczne posty tylko zaśmiecają forum... Poczytaj sobie jeszcze raz mój post, a zwłaszcza jego pierwszą część.Może wyciągniesz jakieś wnioski. Cytuj:
|
Cytuj:
@perek1892 Jeżeli szukałeś to słabo. Z Minotaurem na skałce krążyła legenda, że jeżeli się go zabije gołymi rękami to wypadnie z niego klucz do MM, i tak dalej, i tak dalej. Pan Klocek jako pierwszy (chyba) tego dokonał,wszedł na skałkę i zabił Minotaura gołymi rękami. Nic się nie stało. A kwestia tego była już poruszana setki razy. |
@up
No tak jak mówiłem mogło to być.Mój błąd. @down Nie zaszkodzi poczytać. |
Cytuj:
|
X(X(X(TEN TEMAT SCHODZi NA PSY!
tu sa 74 posty usuniete! oprocz Pana Klocka i Toma the Tannera/Stonogi nikt nic sensownego nie napisal! zaraz sie wnerwie, zaczne "mowic" i zdobede golden keya tak jak wielki shadow rex!X(X(X( (koniec wnerwiania sie, aspiryna lyknieta) moze trzeba cos zrobic z dokumentem przyznajacemu santiago nagrode za lowienie ryb?? (jak ktos powie ze cos takiego nie istnieje to sa o tym 2 tematy. jeden na tym forum, i jeden na rookgaard.pl):x: |
Stonoga pisał coś sensownego? Hmm... Chyba na początku (bynajmniej tak się nam wydawało =P)... Nie wiem czy czytałeś wszystkie posty, no ale nie dane mi jest Cię oceniać =P
Ps. Przesadzasz z emotikonikami (czy jak to się pisze, ale wiecie o co chodzi ":P" itp.) Pozdrawiam =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |