![]() |
jednym z 1szych 50 najtow byl Elvors.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jeszcze pamietam te stare czasy co jakis 30~ms lub ed nie pamietam nicku zajebal Tetro na 62 na Necro :D
Wszyscy ludzie sie smiali z Tetro a on sie tlumaczyl, ze poszedl do pokoju i zostawil na chwile mlodszego brata xd To byly czasyy :D |
Cytuj:
|
Noo masz racje Yordiq a potem wpadla po niego cala ekipa najwyzszych lvli go zabila:D
|
Cytuj:
|
i zamiast exura vita albo utamo vita wcisna utana vid..
|
Uzyl tego i tego
dostal 2 sd i sie zlozyl :D |
Cytuj:
Dla tych co nie wiedza: Barzi'Grit 142 MS on Kyra Edit: Chodzilo mi o to, ze Kreonek dopisal do postu exodusa , ze Barzi'Grit- doesnt exit. A tak wogole, to moglibyscie sie kurwa zamknac, od 4 stron przekomarzanie sie kto byl pierwszym palkiem na kyrze, i na ktorym lvl tetro~ padl od 41ms-a...:D |
Re:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Vatian;1378428]Świetna znajomosc kyry, lol...Moj kolega gral nim do czasu az byl 142 lvl;]
Dla tych co nie wiedza: Barzi'Grit 142 MS on Kyra Tak wiec Barzim'gritem grał do 60 lvla Czesiek z Aurea ( fast'molt), potem Zenek, potem Gibon, potem jakiś typ, potem postać wylądowała na allegro i grał nim twój kumpel, wierz czy nie tak właśnie było. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
od 140 bo na allegro byl screen jak mial 137 ale dobil pare lvli a potem padl 7-9 razy w jednym tygodniu i to wlasnie byl nowy owner
|
a pozatym ze 2 strone rozmawiacie o Barzim, co jest niezmiernie ciekawe, zwlaszcza ze juz niema tej postaci... to moze cos interesujacego sie wydarzylo na Kyrze?;]
|
Wszyscy zajęci są expem, niemaja czasu na zaglądanie na forum:P
|
2 dni temu napisalem posta ktory jest na poprzedniej stronie a jak byl koniec wojny albo 15 fragow na openie to po 4 strony na godzine zapelniali..
|
dziwisz sie? bo kogo obchodzi ze wbilem lvl albo ze garlerdon lootnal dsma
|
Cytuj:
a garlerdon naprawde lootnal dsma?! ;o ps. ja dzis padlem Apr 22 2007, 19:56:32 CEST Killed at Level 19 by Stary Piotra Szczepaniaka mozecie spamowac.... ;| |
A ja pogratuluje Carielowi fraga xD
Gz OLAF :D |
lol, to byl cariel? :|
osz ty mendo pierw na otsie u mnie grasz, a potem mnie zabijasz? : D |
Cytuj:
No bo teraz to nuda na forum... |
ja ci gedd gratuluje dhq :)
|
Niby nic sie niedzieje, a jednak...
Gandamir~ Apr 24 2007, 07:55:20 CEST Killed at Level 102 by Herineey |
Gandamir ile ty nosisz uhow na sobie?xD
|
Wychodzi na to że nic xDD
|
:-|
Nie wiem czy ktos to juz pisal lecz szwedzi wygrali wojne 80 % polakow zaplacila
|
Cytuj:
|
Nie no ziom skad tymasz takie info....
Juz od tygodnia o tym wiadomo.. |
kto wiedział to wiedział -,^
|
Czyzby na kyrze nic sie nie dzialo ze tu taaaaaaaka cisza?:)
|
@up
Gandamir padl |
Wypierd%^@% z tym smieciem z forum |
Cytuj:
|
Elvors odpisz mi na pm :> mam sprawe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |