Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Xtreme 25-03-2007 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brojek (Post 1333464)
@sting
jak jojo mi mowil ze sting ma ~3 ownerow to sidz cicho ...

A masz pewnośc że Jojo To jego rl ;)?
Kiedyś z nim o tym gadałem. A po 2 jak kurwa nie jesteś na 100% pewny że sharuje to po co pierdolisz głupoty jak ten Slide.

Kolirn 25-03-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1333469)
Kiedyś z nim o tym gadałem. A po 2 jak kurwa nie jesteś na 100% pewny że sharuje to po co pierdolisz głupoty jak ten Slide.

wszyscy z rodzinki 'ninja' na 95% mieszkali w 1 mieście gdzieś w swoich okolicach. oczywiście ci pierwsi ownerzy.

Xtreme - nie wiem za bardzo kim jesteś bo twój nick z tibi po raz 1 na oczy widzę (mój błąd powinienem się bliżej erigowi przyglądać) ale robisz tu takie zamieszanie że omg, przypominasz boksera zapędzonego w róg ringu rozpaczliwie walczącego o przetrwanie, mimo że zdajesz sobie sprawę z tego że za chwile dosięgnie cię Knock Outujący cios rywala. Proszę cię udowodniłeś swoją przydatność do udzielania informacji pisząc o tym że Saori Mia nie jest w FaG :)

tak btw... przypomniał mi się zabawny fakt hehe jakies 3 miesiące temu pytałem Folariego czy przyjmie mnie do PoD, odmówił. w trakcie wojny ze 3 osoby z PoD, prosiły mnie bym doszedł do nich - ahhh ta ironia losu, a teraz mówicie że będę padał i sprzedawał chara jak dojdziecie znów do władzy. mimo wszystko - powodzenia.

aim 25-03-2007 14:44

Cytuj:

A po 2 jak kurwa nie jesteś na 100% pewny że sharuje to po co pierdolisz głupoty jak ten Slide.

To nie pisz bo ty same głupoty pierdolisz, że Saori nie jest w Fagu i inne bzdury n/c

Sting_Ninja 25-03-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brojek (Post 1333464)
@sting
jak jojo mi mowil ze sting ma ~3 ownerow to sidz cicho ...

Mocne :D Fajnego informatora masz. Czyli twierdzisz ze jojo ci mowil ze moj char ma 3 ownerow? Az nie chce mi sie z Ciebie smiac, bo szkoda mi klawy.
Pomysl za nim cos napiszesz na publicznym forum.
A jak twierdzisz ze sting jest sprzedany to podaj mi swoj nick, o ile sie nie boisz ;>

@ Do tego ze smieszna morda z BF co uwaza sie za kozaka.
Nadal jestesmy z jednego miasta, Postaraj sie o lepszych informatorow ;>

Vadikel 25-03-2007 14:49

Cytuj:

wypowiedź Brojek to ironia.
a wracając do Stinga swojego czasu niejaki pan Sajgon na naszym gc pisał że Stingiem gra jego rl (ale nie wnikam nie obchodzi mnie to kto jak co) to tylko tak na marginesie

@up2
13:45 Aimar de'Vrie [96]: zabic
13:45 Aimar de'Vrie [96]: Cie
13:45 Aimar de'Vrie [96]: z fsa
:(

Xtreme 25-03-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aim (Post 1333497)
To nie pisz bo ty same głupoty pierdolisz, że Saori nie jest w Fagu i inne bzdury n/c

Z Saori to coś mi się pojebało.. Bo ostatnio wyszedł ; F

To ja Tu tylko głupoty pierdole to poczytaj kilka stron.. i się przekonasz Jakis pierodlony nuub mi wmawia że sharuje...

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 25-03-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1333460)
Kurwa mac... Zevs... chcesz to się śmiej i tak jesteś s*****elem i będziesz

Nikt nie jest takim skurwysynem żeby kumpla na 3kk ojebać : ]

Jeszcze raz pojaśniam, że forumowy Zevs to w grze Vesz i to nie on ojebał Wojowniq'a jeśli o to Ci chodzi. ;]

Xtreme 25-03-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1333643)
Jeszcze raz pojaśniam, że forumowy Zevs to w grze Vesz i to nie on ojebał Wojowniq'a jeśli o to Ci chodzi. ;]

O woja mi nie chodzi ; ] Chodzi mi o tego serba rl Dzuta etc ;x

Pasztet04 25-03-2007 16:29

Adam

Adam Małysz jest WIELKIE !! Adam Kochamy ciebie ;***:)

Slide_Aurea 25-03-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1333543)
Z Saori to coś mi się pojebało.. Bo ostatnio wyszedł ; F

To ja Tu tylko głupoty pierdole to poczytaj kilka stron.. i się przekonasz Jakis pierodlony nuub mi wmawia że sharuje...

Te Buldog, sharerze na wielką skale, nie pierdol, bo jakiś romowiec Ci te Twoje krótkie nóżki zetnie...

Nie płacze, że FAG przegrywa, tylko śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą że się nie poddali, tylko się zbroją ^_-

Xtreme 25-03-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1333686)
Te Buldog, sharerze na wielką skale, nie pierdol, bo jakiś romowiec Ci te Twoje krótkie nóżki zetnie...

Nie płacze, że FAG przegrywa, tylko śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą że się nie poddali, tylko się zbroją ^_-

Romowiec ; o? Bo co sam nie potrafisz ?

Sayg 25-03-2007 16:44

@Warrior~
Z całym szacunkiem ale musiało Ci sie coś pomylić. Moi rl nie graja juz w tibie (przynajmniej na Aurea).

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 25-03-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1333678)
O woja mi nie chodzi ; ] Chodzi mi o tego serba rl Dzuta etc ;x

Thedia Xenaid. To też był ten pajac fifi, a nie Vesz. ^^

Vadikel 25-03-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sayg (Post 1333694)
@Warrior~
Z całym szacunkiem ale musiało Ci sie coś pomylić. Moi rl nie graja juz w tibie (przynajmniej na Aurea).

wypowiedź bodajże z grudnia tzn jeszcze jak grałeś napisałbym tu coś co może ci się skojarzyć lub coś ale niech to zostanie między nami po co all mają wiedzieć

ToMuS_Aurea 25-03-2007 18:37

Ale macie problemy ..... Sting nie sharuje wiec od niego sie odjebcie ....

Elom a ty sie podniecasz na tym forum jakbys cos znaczyl w wojnie.

Kolirn 25-03-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea (Post 1333904)
Elom a ty sie podniecasz na tym forum jakbys cos znaczyl w wojnie.

:faceoff: dobrze powiedziane

Jojo Ninja 25-03-2007 19:27

O ja jebie, nie macie po kim skakać, to teraz Jojo mówił że Stinguś ma 3 ownerów, pomyslileś sie bo ma 33 :> Żal mi was dzieci ^^ Stop playin, make life ; ) A jeszcze któryś napisał że Sting ma 100+ na Askarze _/ wygrana sprawa :D:D

/Jojo

Sope(L) 25-03-2007 19:39

Elom kurwa prosze Cie wyjdz i zamknij drzwi , a potem wyrzuc klucz. Blagam :(
Takich bzdur jeszcze nie widzialem
A co do tego sharowania , to dlaczego pierdolicie tylko o fagu jesli w alliance jest tak samo ?

Slide_Aurea 25-03-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1333690)
Romowiec ; o? Bo co sam nie potrafisz ?

Owszem, potrafie, tylko czy z pz wyjdziesz, obawiam się że z tym może byc problem ;]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1333982)
O ja jebie, nie macie po kim skakać, to teraz Jojo mówił że Stinguś ma 3 ownerów, pomyslileś sie bo ma 33 :>
/Jojo

33 to miał Piąty w swoim domu dziecka :D + kot oczywiście ;]

Zgadzam się z Sop(L)em, Elom wyjdz :D (weź ze sobą Irona...)

Kolirn 25-03-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1333982)
O ja jebie, nie macie po kim skakać, to teraz Jojo mówił że Stinguś ma 3 ownerów, pomyslileś sie bo ma 33 :> Żal mi was dzieci ^^ Stop playin, make life ; ) A jeszcze któryś napisał że Sting ma 100+ na Askarze _/ wygrana sprawa :D:D

/Jojo

jojo to akurat ja mogę potwierdzić, ;) ale skoro wszyscy przeczą że na stingu grał Psychu to nikt nie uwierzy że ta sama osoba grała na askarze 100+ MS :) mojego RLa hehe

kidler 25-03-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1334085)
Owszem, potrafie, tylko czy z pz wyjdziesz, obawiam się że z tym może byc problem ;]

Podaj mi swój nick to już nie będziesz mógł, podobnie jak nowy owner Slide~.

BTW: 16:16 Palaianius Ravioulkan [100]: 16:16 You advanced from Level 99 to Level 100. GZ Misiu ;*

Feliex1 25-03-2007 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1333460)
Kurwa mac... Zevs... chcesz to się śmiej i tak jesteś s*****elem i będziesz

Nikt nie jest takim skurwysynem żeby kumpla na 3kk ojebać : ]

Wasze posty mnie dołują połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu a pierdolą takie zajebane głupoty
Żal.br

@ Slide.. Co Ty za głupoty pierdolisz że niby ja opierdoliłem chara ?BUAHAHAHAHAH NIGDY NIE SHAROWAłEM Elomem , a po 2 Aato anrakim kupiłem dla jakiegos nuuba z rl...
A po 3 to nie ja wystawiam postacię na allegro ; ))

No to tak , piszesz jak można kumpla na 3kk ojebać jak ty sam ostatnio ojebałeś mego kumpla na 30k. Choć znałem cię dosyć dobrze i prosiłem żebyś mu oddal to miałeś już mnie w dupie bo jak ty to napisałeś 'mam wyjebane na aurea i jak dla mnie może to być najlepszy kumpel fagu a i tak nie oddam nic'. Wiec co ty tu stary piszesz. Szkoda że od tamtego czasu miałem formata bo chętnie bym z archiwum gg ssa wkleił.

Dalej "(..)połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu(...)"
A ty może wiesz? Niby skąd jeżeli ty prawie nikogo tam nie znasz :D

@About Elom Tika

No dla Eloma nie wyszło w szkole bo go wyjebali to chyba chciał coś zabłysnąć na forum tym co wie ale chyba mu sie nie udalo :D Tak jak w szkole.
Koleś ty jesteś totalnym dzieciakiem i pajacem przykładów mogę podać masę czemu tak sądzę ale nie chce mi sie tu rozpisywać za dużo.
Co do tych ownerów stinga , beznickosa itd. to zastanawiałem się czy ty sam od 60lvl~ nie zmieniłeś ownera bo zachowywałeś się od tamtego czasu jak kretyn, no to tyle na dziś. Chyba na temat tego że gówno wiesz dosyć cię zbluzgali to tak jak up ktoś to napisał wyjdź i nie wracaj.

Btw. Stosujesz nadal te swoje sposoby na zarabianie kasy 'parcel plx' ?

Jojo Ninja 25-03-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1334126)
jojo to akurat ja mogę potwierdzić, ;) ale skoro wszyscy przeczą że na stingu grał Psychu to nikt nie uwierzy że ta sama osoba grała na askarze 100+ MS :) mojego RLa hehe

Wtedy obudziłeś się z ręką w nocniku? Stary, ja w każdej chwili mogę jechać do rl Stinga, więc mi nie pierdol głupot bo mnie żal ogarnia, a jeśli chodzi o Askare, to fakt, graliśmy tam, do 30 lvla może ? I to akurat ekipą ze Szczecina, ale bez Stinga ; )

/Jojo

Kolirn 25-03-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1334237)
Wtedy obudziłeś się z ręką w nocniku? Stary, ja w każdej chwili mogę jechać do rl Stinga, więc mi nie pierdol głupot bo mnie żal ogarnia, a jeśli chodzi o Askare, to fakt, graliśmy tam, do 30 lvla może ? I to akurat ekipą ze Szczecina, ale bez Stinga ; )

/Jojo

wiem co mówię hehe, nikt nie powiedział że to rl sting, a ty na bank nie brałeś udziału w wojnie na askarze :)

Xtreme 25-03-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1334165)
No to tak , piszesz jak można kumpla na 3kk ojebać jak ty sam ostatnio ojebałeś mego kumpla na 30k. Choć znałem cię dosyć dobrze i prosiłem żebyś mu oddal to miałeś już mnie w dupie bo jak ty to napisałeś 'mam wyjebane na aurea i jak dla mnie może to być najlepszy kumpel fagu a i tak nie oddam nic'. Wiec co ty tu stary piszesz. Szkoda że od tamtego czasu miałem formata bo chętnie bym z archiwum gg ssa wkleił.

Dalej "(..)połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu(...)"
A ty może wiesz? Niby skąd jeżeli ty prawie nikogo tam nie znasz :D

@About Elom Tika

No dla Eloma nie wyszło w szkole bo go wyjebali to chyba chciał coś zabłysnąć na forum tym co wie ale chyba mu sie nie udalo :D Tak jak w szkole.
Koleś ty jesteś totalnym dzieciakiem i pajacem przykładów mogę podać masę czemu tak sądzę ale nie chce mi sie tu rozpisywać za dużo.
Co do tych ownerów stinga , beznickosa itd. to zastanawiałem się czy ty sam od 60lvl~ nie zmieniłeś ownera bo zachowywałeś się od tamtego czasu jak kretyn, no to tyle na dziś. Chyba na temat tego że gówno wiesz dosyć cię zbluzgali to tak jak up ktoś to napisał wyjdź i nie wracaj.

Btw. Stosujesz nadal te swoje sposoby na zarabianie kasy 'parcel plx' ?

Ojj Feliex .. po 1 przekrecasz słowa ... Chcesz to skopiuj archiwum z Gg .. a po 2

Po 2.Pamiętasz jak okradłes Na Celescie mojego kumpla na 160k ~?
Po 3. Podaj sensowny dowód że to ja?

Losari 25-03-2007 22:17

Gratz Donekus x)

Feliex1 25-03-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1334282)
Ojj Feliex .. po 1 przekrecasz słowa ... Chcesz to skopiuj archiwum z Gg .. a po 2

Po 2.Pamiętasz jak okradłes Na Celescie mojego kumpla na 160k ~?
Po 3. Podaj sensowny dowód że to ja?

Nie no żal ja nawet nigdy na celescie hara nie miałem HAHA.
No własnie chłopczyku napisałem że miałem formata więc szkoda ze archiwum nie mam ale tym co napisałeś to już mnie na maxa rozjebałeś ^^
Nigdy na celescie hara nie miałem , a co do dowodów pisać do Alch Malin to go okradł Elom i on ma tam jakieś dowody...

Slide_Aurea 25-03-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1334132)
Podaj mi swój nick to już nie będziesz mógł, podobnie jak nowy owner Slide~.

Nie rozśmieszaj mnie, myślisz, że boje się 60+ msa, który wszędzie lata ze swoim przydupasem Largurusem?? Co do new ownera Slide'a, nie gra nie z Twojego powodu, bo olał Cię totalnie, ale z powodu Vesz'a, który go huntował. Nie wiesz, nie zabieraj głosu... żal..

kidler 25-03-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1334324)
Nie rozśmieszaj mnie, myślisz, że boje się 60+ msa, który wszędzie lata ze swoim przydupasem Largurusem?? Co do new ownera Slide'a, nie gra nie z Twojego powodu, bo olał Cię totalnie, ale z powodu Vesz'a, który go huntował. Nie wiesz, nie zabieraj głosu... żal..

To podaj mi swój nick, nie podasz to jesteś cipa i jakiekolwiek twoje słowa nie mają pokrycie. ;)

Xtreme 25-03-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1334321)
Nie no żal ja nawet nigdy na celescie hara nie miałem HAHA.
No własnie chłopczyku napisałem że miałem formata więc szkoda ze archiwum nie mam ale tym co napisałeś to już mnie na maxa rozjebałeś ^^
Nigdy na celescie hara nie miałem , a co do dowodów pisać do Alch Malin to go okradł Elom i on ma tam jakieś dowody...

Niech je poda ^^..
On potrzebuje adwokata?..
ta formata , każdy tak mówi

Sope(L) 25-03-2007 22:56

Gz Doneq

A Elom nie pierdol ze wiesz co sie dzieje w fagu jesli ty nawet nie miales ich vent :O A w fagu traktuja cie jak jakiegos pajaca ktory ma hunta od aliance a nie pomoc w wojnie tzw. Free Frag.

Feliex1 25-03-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1334361)
Niech je poda ^^..
On potrzebuje adwokata?..
ta formata , każdy tak mówi

No miałem już go dosyć dawno ale ja nie musze tu udawadniać dla ludzi ze jestes
jaki jestes wystarczy ze sam widze jak teraz klamiesz np. z ta celesta zal.pl
Po za tym nawet jak bym chcial to dalej drozyc to nikt za bardzo by sie tym nie interesowal bo all wiedza ze ty pajac i to wystraczy :D :baby: :baby:

@up
100% prawda

polostap 25-03-2007 23:19

FAG SUXOR! Dzisiaj sprzedaję itemy... Migs Milvex odzywa sie do mnie i pyta o cenę. Mówi, że w war i z dp nie może wyjść... Mówie: "Oki dokąd mam przypłynać?"... "Do AB"-Odpowiada.
No to ja płynę. Wychodzę z łajby i mnie noob chary leją... Wiedziały, że idę... Na szczęscie włączyłem utamkę przedtem, inaczej bym padł. Piszę do Migs, czy to jego noob chary, a on na to: "Player is not online"...

Dzięki FAG, jesteście the best.......... Zal kurwa jak nic...W taki sposób się nie zarabia...

Pozdrawiam i coraz bardziej Hail dla alliance, a byłem neutral....

Xtreme 25-03-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1334376)
Gz Doneq

A Elom nie pierdol ze wiesz co sie dzieje w fagu jesli ty nawet nie miales ich vent :O A w fagu traktuja cie jak jakiegos pajaca ktory ma hunta od aliance a nie pomoc w wojnie tzw. Free Frag.

Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca.

elton 25-03-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1334467)
Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca.

naucz się pisać popapraniec :D elom skończ te dyskusje, dla Ciebie polemizowanie kto jest popaprańcem jest bezcelowe, nic na tym nie zyskasz

Losari 26-03-2007 00:39

@Elom ja to sie zastanawialem z kad sie wziales w guildi i na jakiej podstawie jestes dalej i nie bede mial wyrzutow sumienia jezeli powiem ze nie miales ventrillo.

Hanys_Kce 26-03-2007 00:46

@Elom~

Zastanawiam sie jak ci teraz w ryju po tym jak z ciebie je**a na tym forum:D

huggae 26-03-2007 00:56

Moderator sie zjawil, zaraz bany poleca xDD

Chomski_1991 26-03-2007 08:45

Ludzie nie macie co robic tylko sie kłucić.
@Elom Uspokoj sie w ten sposob itak nic nie zyskasz tylko pogorszysz sprawe :/

O co chodzi z Impana ?
Name: Impana Mejart
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 30

Hanys_Kce 26-03-2007 09:10

@up
Zostal okradziony z eq przez endroxa wiec postanowil sie zrookowac.
To tak w skrocie.
Przeczytaj pare postwo wstecz i bedziesz wszystko wiedzial.B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38.