![]() |
Cytuj:
A masz pewnośc że Jojo To jego rl ;)? Kiedyś z nim o tym gadałem. A po 2 jak kurwa nie jesteś na 100% pewny że sharuje to po co pierdolisz głupoty jak ten Slide. |
Cytuj:
Xtreme - nie wiem za bardzo kim jesteś bo twój nick z tibi po raz 1 na oczy widzę (mój błąd powinienem się bliżej erigowi przyglądać) ale robisz tu takie zamieszanie że omg, przypominasz boksera zapędzonego w róg ringu rozpaczliwie walczącego o przetrwanie, mimo że zdajesz sobie sprawę z tego że za chwile dosięgnie cię Knock Outujący cios rywala. Proszę cię udowodniłeś swoją przydatność do udzielania informacji pisząc o tym że Saori Mia nie jest w FaG :) tak btw... przypomniał mi się zabawny fakt hehe jakies 3 miesiące temu pytałem Folariego czy przyjmie mnie do PoD, odmówił. w trakcie wojny ze 3 osoby z PoD, prosiły mnie bym doszedł do nich - ahhh ta ironia losu, a teraz mówicie że będę padał i sprzedawał chara jak dojdziecie znów do władzy. mimo wszystko - powodzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mocne :D Fajnego informatora masz. Czyli twierdzisz ze jojo ci mowil ze moj char ma 3 ownerow? Az nie chce mi sie z Ciebie smiac, bo szkoda mi klawy. Pomysl za nim cos napiszesz na publicznym forum. A jak twierdzisz ze sting jest sprzedany to podaj mi swoj nick, o ile sie nie boisz ;> @ Do tego ze smieszna morda z BF co uwaza sie za kozaka. Nadal jestesmy z jednego miasta, Postaraj sie o lepszych informatorow ;> |
Cytuj:
a wracając do Stinga swojego czasu niejaki pan Sajgon na naszym gc pisał że Stingiem gra jego rl (ale nie wnikam nie obchodzi mnie to kto jak co) to tylko tak na marginesie @up2 13:45 Aimar de'Vrie [96]: zabic 13:45 Aimar de'Vrie [96]: Cie 13:45 Aimar de'Vrie [96]: z fsa :( |
Cytuj:
Z Saori to coś mi się pojebało.. Bo ostatnio wyszedł ; F To ja Tu tylko głupoty pierdole to poczytaj kilka stron.. i się przekonasz Jakis pierodlony nuub mi wmawia że sharuje... |
Cytuj:
|
Cytuj:
O woja mi nie chodzi ; ] Chodzi mi o tego serba rl Dzuta etc ;x |
Adam
Adam Małysz jest WIELKIE !! Adam Kochamy ciebie ;***:)
|
Cytuj:
Nie płacze, że FAG przegrywa, tylko śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą że się nie poddali, tylko się zbroją ^_- |
Cytuj:
Romowiec ; o? Bo co sam nie potrafisz ? |
@Warrior~
Z całym szacunkiem ale musiało Ci sie coś pomylić. Moi rl nie graja juz w tibie (przynajmniej na Aurea). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale macie problemy ..... Sting nie sharuje wiec od niego sie odjebcie ....
Elom a ty sie podniecasz na tym forum jakbys cos znaczyl w wojnie. |
Cytuj:
|
O ja jebie, nie macie po kim skakać, to teraz Jojo mówił że Stinguś ma 3 ownerów, pomyslileś sie bo ma 33 :> Żal mi was dzieci ^^ Stop playin, make life ; ) A jeszcze któryś napisał że Sting ma 100+ na Askarze _/ wygrana sprawa :D:D
/Jojo |
Elom kurwa prosze Cie wyjdz i zamknij drzwi , a potem wyrzuc klucz. Blagam :(
Takich bzdur jeszcze nie widzialem A co do tego sharowania , to dlaczego pierdolicie tylko o fagu jesli w alliance jest tak samo ? |
Cytuj:
Cytuj:
Zgadzam się z Sop(L)em, Elom wyjdz :D (weź ze sobą Irona...) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW: 16:16 Palaianius Ravioulkan [100]: 16:16 You advanced from Level 99 to Level 100. GZ Misiu ;* |
Cytuj:
Dalej "(..)połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu(...)" A ty może wiesz? Niby skąd jeżeli ty prawie nikogo tam nie znasz :D @About Elom Tika No dla Eloma nie wyszło w szkole bo go wyjebali to chyba chciał coś zabłysnąć na forum tym co wie ale chyba mu sie nie udalo :D Tak jak w szkole. Koleś ty jesteś totalnym dzieciakiem i pajacem przykładów mogę podać masę czemu tak sądzę ale nie chce mi sie tu rozpisywać za dużo. Co do tych ownerów stinga , beznickosa itd. to zastanawiałem się czy ty sam od 60lvl~ nie zmieniłeś ownera bo zachowywałeś się od tamtego czasu jak kretyn, no to tyle na dziś. Chyba na temat tego że gówno wiesz dosyć cię zbluzgali to tak jak up ktoś to napisał wyjdź i nie wracaj. Btw. Stosujesz nadal te swoje sposoby na zarabianie kasy 'parcel plx' ? |
Cytuj:
/Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ojj Feliex .. po 1 przekrecasz słowa ... Chcesz to skopiuj archiwum z Gg .. a po 2 Po 2.Pamiętasz jak okradłes Na Celescie mojego kumpla na 160k ~? Po 3. Podaj sensowny dowód że to ja? |
Gratz Donekus x)
|
Cytuj:
No własnie chłopczyku napisałem że miałem formata więc szkoda ze archiwum nie mam ale tym co napisałeś to już mnie na maxa rozjebałeś ^^ Nigdy na celescie hara nie miałem , a co do dowodów pisać do Alch Malin to go okradł Elom i on ma tam jakieś dowody... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niech je poda ^^.. On potrzebuje adwokata?.. ta formata , każdy tak mówi |
Gz Doneq
A Elom nie pierdol ze wiesz co sie dzieje w fagu jesli ty nawet nie miales ich vent :O A w fagu traktuja cie jak jakiegos pajaca ktory ma hunta od aliance a nie pomoc w wojnie tzw. Free Frag. |
Cytuj:
jaki jestes wystarczy ze sam widze jak teraz klamiesz np. z ta celesta zal.pl Po za tym nawet jak bym chcial to dalej drozyc to nikt za bardzo by sie tym nie interesowal bo all wiedza ze ty pajac i to wystraczy :D :baby: :baby: @up 100% prawda |
FAG SUXOR! Dzisiaj sprzedaję itemy... Migs Milvex odzywa sie do mnie i pyta o cenę. Mówi, że w war i z dp nie może wyjść... Mówie: "Oki dokąd mam przypłynać?"... "Do AB"-Odpowiada.
No to ja płynę. Wychodzę z łajby i mnie noob chary leją... Wiedziały, że idę... Na szczęscie włączyłem utamkę przedtem, inaczej bym padł. Piszę do Migs, czy to jego noob chary, a on na to: "Player is not online"... Dzięki FAG, jesteście the best.......... Zal kurwa jak nic...W taki sposób się nie zarabia... Pozdrawiam i coraz bardziej Hail dla alliance, a byłem neutral.... |
Cytuj:
Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca. |
Cytuj:
|
@Elom ja to sie zastanawialem z kad sie wziales w guildi i na jakiej podstawie jestes dalej i nie bede mial wyrzutow sumienia jezeli powiem ze nie miales ventrillo.
|
@Elom~
Zastanawiam sie jak ci teraz w ryju po tym jak z ciebie je**a na tym forum:D |
Moderator sie zjawil, zaraz bany poleca xDD
|
Ludzie nie macie co robic tylko sie kłucić.
@Elom Uspokoj sie w ten sposob itak nic nie zyskasz tylko pogorszysz sprawe :/ O co chodzi z Impana ? Name: Impana Mejart Sex: male Profession: Elite Knight Level: 30 |
@up
Zostal okradziony z eq przez endroxa wiec postanowil sie zrookowac. To tak w skrocie. Przeczytaj pare postwo wstecz i bedziesz wszystko wiedzial.B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |