![]() |
Centralna Komisja Egzaminacyjna: - Rozważymy decyzję o unieważnieniu egzaminu.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/b...nie_26057.html owned?Xd |
Cytuj:
----------------------------------------------------------------------------- A tak offtop ;> to jak tam wojna , bo na forum poruszane są wszystkie tematy oprócz wojny ... Jak wam idzie UF :> ps. pokażmy , że iridia 'żyje' piszmy (tylko nie spammujmy) , to może nam własne podforum zrobią ;d |
Zycze wszystkim udanego weekendu:] Jesli ktos zobaczy nawalonych kolesi w Wrocku to chyba bede JA:] Dozobaczenia za 4 dni;]
|
Cytuj:
|
@GTW
Jakieś psiny chcą chyba przejąć władze w Carlin. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/23475 |
Buahauuahuhahuahuahuahuahuahuhua,wielki dyplomata dostał bana XD
|
Xenezis, PODAJ MI PAJMENT!!!!!111111111111
|
Nie płać, oni i tak przegrają. Pamiętasz poprzednie wojny? Pewnie nie...
|
Cytuj:
|
a ja se dzis fbilem rekord ekspa ;
nie no zawodnikiem do pg to ja nie jestem -.- /Bartek |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
myslisz ze fajny jestes bo sobie pokozaczysz na forum? dostal bys strzala w pape i plakal bys przez 3 dni. Skoncz z tym twoim pierdoleniem juz! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po zdjęciu widze, że już nie jeden Ci pysk glanował haha! |
Cytuj:
NIE WYTRZYMAŁEM!!!! srry ~MaDuS |
Cytuj:
@Kisia Doslownie zszedles na psy odkad trzymasz z Polaczkami.. Lubilem Cie kiedy byles w arc, potem jak nie gralem wyjebales Zimna i zaczales sie im pucowac.. Nie pamietasz juz jak cisnales po tym zalosnym Fenshim, albo dawales kase Mendillowi na exp? Nie, pewnie nie, bo przeciez teraz dla Ciebie licza sie polaczki.. :X @Madus Nie widziales jego fotki, ani na rl wiec pyskiem w dol i zamilcz. |
Cytuj:
~MaDuS |
Kilka slow sprostowania. jesli chodzi o mojego bana to dostalem go za glupote ale wiecej bylo w tym glupoty tego kto mi dal tego bana niz mojej (mimo, ze moja tez w tym sie udzielila). Otoz Allex Rica od dluzszego czasu mysli, ze dziele konto ze swoim mlodszym bratem co mozecie wierzyc lub nie ale nie jest prawda. Na forum zapytal mnie od kiedy dziele konto. Wiedzac, ze pochodzi z Bosni w ramach zartu napisalem, ze od momentu w ktorym zaczela sie wojna domowa w Bosni (1991 r.). To zostalo zareportowane i otrzymalem bana. Smieszny jest fakt, ze kiedy ow wojna sie zaczela, Tibia nie istniala a ja mialem 2 lata ;p
// Signed Xandar |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dili \/ ja mam 20 :confused: ~MaDuS |
Cytuj:
|
phoenix zjebie zajebany gowno o mnie wiesz i sie udzielasz.
tak sie sklada ze strzalow w ryj dostalem wiecej niz ty masz wlosow na jajach i jakos jeszcze zyje, ke pinqey?:D @dili nigdy kasy na expa nikomu nie dalem ani dupy nie lizalem tak jak ty to teraz robisz i nie zmienilem sie od czasu jak dolaczylem do "polaczkow" w*****li mnie swe i teraz mam zamiar sie odegrac(?) |
Cytuj:
"NOMALNIE FSZYSCY ŁAPY W GURE I KLASZCZEM" |
Cytuj:
qrwa jebany kozak przez neta na realu jebana ciota nienawidze takich. |
Cytuj:
mozecie skaczyc bo sobie juz jechac?:S nudne to powoli sie robi:P |
[CHAR]Kashrius da'Roc[/CHAR]
Apr 29 2007, 13:57:37 CEST Killed at Level 167 by [CHAR]Mewtu[/CHAR] [CHAR]Zardos[/CHAR] Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by [CHAR]Chealino[/CHAR] and by [CHAR]Firenze Bellator[/CHAR] [CHAR]Anas Kiro[/CHAR] Apr 29 2007, 14:06:55 CEST Killed at Level 119 by [CHAR]Firenze Bellator[/CHAR] and by [CHAR]Mewtu[/CHAR] [CHAR]Fenshi[/CHAR] Apr 29 2007, 14:08:05 CEST Killed at Level 112 by [CHAR]Mendill[/CHAR] and by [CHAR]Caris Lirath[/CHAR] |
Cytuj:
@Vere Loki de'viny na nas czeka! xD |
Koen baju baj
Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by Chealino and by Firenze Bellator |
Cytuj:
|
eh te wszystkie sprzeczki nudzą :(
gińcie maszkary !1111111111 |
http://photobucket.com/mediadetail/?...a&pageOffset=1
Jak zobaczyłem zdjęcie kisi to pizgałem cały dzien a potem... wziełem oddech.... ...I PIZGAŁEM JESZCZE GŁOŚNIEJ |
widze 4-0 dla arc nono narescie open i pokazali kto ma sie na tym zna;) zwyciestwo sie oddala:P
psss. WSZYSTKO PRZEZ BEZOKA ON NIE DAJE Z SIEBIE WSZYSTKIEGO!<no ofens) @Dili-Nie tlyko Loki na nas czeka Godhammer tez;) @Down - to przepraszam a juz myslalem ze open!! mi want open batle blz:( |
@up.
To nie bylo "Open Battle". /Metek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
<3 Kisia, Bartul, PATTTTTYYYYYYYYYKKKKKKKKKKKKKKK xD Morda nie szklanka aye? @Dili,Phoenix nie znacie ich i nie wiecie jak bardzo się mylicie... |
co jak co ale masiorr musi miec racje B) B) B)
|
Cytuj:
A miało być tak pięknie :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |