![]() |
|
150-200k albo licencja do elf bota.
20:28 You advanced from Level 4 to Level 5. lol Cos gp ten bot mi zbierac nie chce ;s |
japierdole...bobcic na rl z tibią auto...jebnij sie kolo w łeb..
a tego chara Lelevafu to nikt nim nie pogra i ja sie o to kurwa postaram |
Jeet Ciapen Tez booci TA :D A tego chara ja chcem kupić :D jeetu postaraj sie dla mnie :P
|
Wiadomo już kiedy wprowadzą patcha?
|
Cytuj:
Co do Lelevafu to nowy owner zmieni se name i szukaj wiatru w polu. |
Jeetmenie zamieszaj tam i wspomóż wujka zloma ;D za stare dobre czasy ;] za wszystkie godziny na vt ;D za dobre jazdy z Edziem i bartonem ;p
|
taa xd
w glowie mi strasznie zostal ten pojeb nikzz czy jak on tam mial :P |
ja to bym peteja przetyrał ;D bo nie zabardzo mi podpasował ;D ten grzybek mały :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oczywiście, że dam rade go znaleźć ;)
|
Da sie zawsze a nawet miesiąc po zmianie nicku nick który był wcześniej jest widoczny na tibi.com potem chyba juz nie.
|
Oczywiscie ,ze dasz rade jesli znasz jego skile ale gdy koles po zmianie name dla bezpieczenstwa padnie se z 3 razy juz go nie znajdziesz.
Innego sposobu nie ma no chyba ,ze masz jakies elo znajomosci w CipSofcie.. up. Ale po wpisaniu pierwszego name chyba nie wyswietla profilu postaci. |
Hehe ;] Kiedyś na erig necie można było sprawdzać. Erig zamknięty ale są inne strony tego typu; p
|
Mniejsza o name zawsze bedziesz mogl go komus na allegro sprzedac
|
Kto ci kupi chara na furorze z huntem for ever and ever ? chyba tylko Ty byleś taki Mądry bo ci nawalili bajek ze freee i wogle ;]
|
Napisalem tu na forum czy ten char ma jakis przypal na servie i odpisali ,ze szanowany koles i w ogole to dlaczego mial bym go nie kupic?
Z reszta i tak wydalem na niego wirtualne pieniadze wiec mi to wisi. |
to czy ci wisi czy nie to Mnie nie interesuje. Ważne ze ktoś zarobił na tobie a ty nie masz z tego żadnego użytku
|
Wlasnie probuje zrobic z tego uzytek ,a Ty lub ktos inny kto chcialby kupic ta postac mozesz na tym zarobic.
|
Odnośnie zakupu chara.
Nie kupuj tu postaci ,nie exp ,nie zarabiaj ,nie szukaj kumpli. Czemu? Nawet mając plecy za free łapniesz hunta ,pajment w wysokości kilku "ka ka" lub coś podobnego. Jestem chodzącym przykładem ;). Server spalony ,zmień go ,póki nic nie tracisz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |
|