![]() |
|
[Knight] Pacc, gdzie expic 39 ek?
Witam, mam takie pytanie gdzie expic 39 ze skillami 69/69?
Ekwipunek nie za dobry, bo; bright sword, medusa shield, crusader helmet, crown armor, knight legs i boh'y. Na waste mogę przeznaczyć 5k. (bo tyle tylko mam. -.-) Z góry, dziękuję za pomoc. :) |
@up
Żółwie, Minotaury (Darashia/Yalahar), Elfy (Yalahar), Culty (Yalahar, tylko powierzchnia). @topic: Nie długo (po sesji) kupuje PACCa którego miałem kupić rok temu, ale jakoś nie wyszło. Mam pytanie gdzie expić knightem (z skillami 74/74) od lvl: 1) 40-60 2) 61-80 Chodzi mi o porządny exp, najlepiej bez waste. Jeśli chodzi o EQ to: G Arm, P-ammy, Demon Shield, Wh, Blue Legi, Noble Axe. Aczkolwiek od stycznia zamierzam zacząć robić lootbagi i zarobić ok. 300k i arm zmienić na DSM, hełm na RH, dokupić bohy i softy. Proszę o odp ;) |
@Diablo91
Knight od 40 do 60?; - Elfy Yalahar - Scaraby Ankrahmun - Barbariany (średni camp/duży camp - całych nie zlecisz na 40) - Żólwie (Czy na Fenrock czy te starsze - w/e - ale polecam te... no gdzie się płynie z LB <zawsze zapominam>) 61-80?; - Żółwie nadal aktualne - Dragi Ankrahmun - Dragi Darashia - Mutated Raty/humany - Yalahar - na 70+ Bog Ridery Edron (ale wymagany skil 82+ - może nie wymagany, ale zdał by się) No i ja bym to widział tak, chociaż dla 'kiny' jest wieleeeee miejsc do expienia i zarabiania... ... a najważniejsze, czy grasz na n-pvp, czy pvp i czy guildia która rządzi jest za botami czy przeciw :) Pozdrawiam |
Cytuj:
Co do świata, n-pvp. Gram ręcznie (gdyż boty są nie legalne ^^, a na poważnie nie mam neo bota i nie zamierzam kupować) ;) @topic: Czekam na więcej propozycji, im więcej tym lepiej ;) |
19 Sorc niedługo 20 i master :>
D shield. P set . Wand of decay. Leather boots. Solider Helmet. Scarf. Pacc. Gdzie expic? :) Z gory thx za odpowiedz. --- kubak112 dodał 3 minut i 43 sekund później --- Cytuj:
Polecam ci eleven bane :) Fajny loot + exp :) |
Cytuj:
Cyklopolis - Edron (może być ciężko z tym EQ) Roty - Darashia Tomby - Ank Może jakieś taski? Np. na krokodyle, tarantule :) Spróbuj odblokować dostęp do Yala~~ i może dzielnica uchodźców? |
40 lvl EK
skille: 61/59 PACC Crusader helmet/DSM/ Zao legi/bohy/vamp shield/ bright sword exp tak ponad 20k/h i z dobrym zarobkiem Świat: Unitera [non-pvp] |
Żółwie, piraty, scaraby.
|
Cytuj:
Ja expiłem tam od 70 lvl moim ms i nigdy nie miałem waste. |
Gdzie mogę expić 68 ED-em tak żeby było na plus lub na zero?
|
@up
Może wyrmy, dragi? |
Pytanie
Mam pytanie na jakich potworach mam expic na rook-u ?
Mam postac 7 lvl bije spirami (kiedy wyjdzie na maina bedzie palem) lecz ma słabe skile :( (nie mama pacc-a ) pomózcie pliss ;(.:baby::angry: |
Gdzie Expić na facc?
Witam,
Mam druida 58lvl.Próbowałem wszędzie expić - na cyklopach , na dragonach i czasem poszłem na giant spidera. Cyclopy - słaby exp (-) małe waste (+) Średni resp (+). Dragony na venore - Dobry exp (+) Duże waste (-) Szybki resp (-,+ bo jak przyjdą ci 4 dragony to praktycznie nic nie zrobisz xd) Giant Spidery - Średni exp (+.-) Duże waste (-) Trzeba szukać GS , a zawsze gs może się z kimś pojawić. (-) GDZIE EXPIĆ W TAKIM RAZIE ? MOŻE CYCLOPY,DRAGONY LUB GS BYŁY DOBRYM EXPOWISKIEM DLA MNIE? o expowisko mi chodzi : -Exp dla Facc -Żebym mało manasków pił itp. :S -Dobry exp -Średni resp jak na mount sternum czy jakoś tak B) Czekam na pomoc :confused: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pozdrawiam. :cup: |
Gdzie mogę expić 70 EDem żeby był pewny plus, obecnie hunce dark magicianów, żeby reins wypadło.
|
Ja mam 31 pala i expie tak :
Wybijam wieżę Minosów w Kazordoon po czym lecę do kopalni Guardów obok. i tak w koło,moby nadążają się respić ,exp git, na loot i kasę nie narzekam oraz na wieży można bardzo szybko lootować bolty . np. kończą Ci się rs'y zakładasz bolty i jazda . Mam nadzieję , że pomogłem.;) |
mam 30 lvl master sorcerera moj mlvl 25 i chcialbym wiedziec gdzie expic prosze o podanie miejsc do 50 lvlu i czy na tarantule task da rade do 40 lvlu czy sie znudzi i jaki jest tam exp na h
|
MaloSilny widze , że jakiś niewyżyty jesteś ;>
Koleś o pomoc prosi a ty się wpierd**** i go wyzywasz ... Ja na twoim miejscu bym zbierał na pacc , ale jeżeli nie ma takiej opcji to raczej odradzam d lair bo tam jest od chu*a botterow i czasem pk. Jak brak kasy to lecisz np. Guardy i loot bagi , żebyś potem mógł lekko wastować . Lub jeżeli masz postmana to też możesz na wieżę Minosów w Kazz. Porób sobie kilka questów . A potem możesz lecieć np. na poh . ghoule,pare dragow, kilka wyvern, 1 dl jak chcesz , gs'y, ds'y itp . |
@malosilny
Super odpowiedz ;> @up kasy mam duzo , a tera musze znalezc expowisko co bardzo szybko lvl leci. Tak to dzieki bo troche pomogles xd -Mam postmana miałem 1 pacca -Questy ?! - Wszystkie zrobione ,ew. Trudne lub Beznadziejne (ciezki quest i trudne potworki). -kazo - Gdzie jest wieża minosow bo nie kojarze xD? -poh - duzo pkuja i nie wygodnie mi sie tam expi. - PACC - Zaczne chyba se zbierać bo cienko na mainlandzie @ D o W a S ostatnio to slabo u mnie z lvl. Tak zeby w max 2 dni byl 1lvl do gory! (chyba sie nie da tak ale moze da rade) I musze dodatkowo troche mlvl bo spada 1.5 mlvla jak sie pada. ( ( Mlvl moglbym postawiac monka komus za kase i robic se runki ale Musze nabic LVL )) <--- dobrze mowie ? :p Moze ktos zna takie expowisko tj. wyzej.? Prosze o pomoc :confused: :confused: |
Ej spekowali cie dzisiaj o 2 w nocy!
A próbowałeś DC? (Datk Catedra). Może ten niższy poziom. Albo np Orc Land i wyrmy tam obok jak są. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |
|