![]() |
|
Zycie. Jak sie nie chce dac 200 gp noobowi jakiegoś h lvl z vis/dusk to sie ma hunta za free ;] tez juz tak miałem :p
|
@ neathor&mYchas
dajcie sobie nicki swoich charów i tam dyskutujcie na wasze inteligentne tematy bo juz 4 strona pierdół robi sie irytujaca !! |
pif paf. Bum . Pum pUm puM xD
|
Cytuj:
Gralem tu 3 lata temu i wrocilem wiec chyba nie z reszta po patchu bedzie tu bardzo ciekawie ,tyle teamow sie napalilo na podboj furory ,ze az zal bedzie tego nie zobaczyc |
zgadza sie nawet ja bylem przy rozmowie ze postacie ktore przegraja wojne nie maja prawa sie splacac ;p
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Postac kupil jakis Swe i niech on sie martwi. up To dopiero poczatek mojego "furorowania" |
we are d00med
przypominasz mi namsta polaczonego ze slovikiem |
Wiem tylko jedno ze youen ma zawsze racje ;] A potem racje mA Jeet. :D men bo on wie ze Złom to jest mistrz ;D
|
Temat Lelevafu zamkniety.
Moze mi ktos napisac po ile chodzi tu pacc na 90 dni za gp i czy "ktos zaufany" go tu sprzedaje? |
@ w zaleznosci 500-800k ;) xddd
|
ja ci moge pacca sprzedac
|
ta hunccie zabijajcie nie dajcie zyc!! furora jest wasza tylko nie wiem na jaki chuj Wam takie coś jak to sie szybko nudzi albo juz znudzilo xd a tak by byla kolejna wojenka i ciekawiej by bylo :)
|
Poczatek twojego furorowania?
.... Wystarczy ze kupisz "paka" od niewlasciwiej osoby i jush ciem mamy :( |
Cytuj:
no plxx i pay!;( Czekajcie tylko paka kupie! Bedziecie uciekac jak ten rusak! ////////// Fan Dzidzi A kto to ten namsta i slovik? |
Cytuj:
Chyba 600k-1000k;p |
Co do zmiany nicków nawet jeśli zmienisz nick i wpiszesz stary na tibia.com to i tak wyświetli ci postać z nowym nickiem a na dole ze starym, dopiero zmienia sie to po jakimś czasie, chya 3 miesięcy
|
tylko w wypadku jezeli na koncie byl jakis rule violation, jezeli niebylo nick zmieniany jest odrazu a na stronie nie widac poprzedniego
|
Cytuj:
Namsto jak juz :O jestem fajny, potrafilem sie postawic bandzie pixelowych maniakow efektem czego wyleciałem z serva no i lubie se podkraść loota :p Ostatnio mi sie nawet nie chce ale swego czasu dzieki tym pustakom botującym calymi dniami kosilem naprawde konkretne talary ];-> lubię tez podawac się za innych, tu chcialbym pozdrowic Zwidka, i kosic na tym rowniez konkretny pieniądz ]:-> Głupota furory mi sprzyja xdddd /:* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |
|