![]() |
|
No spoko piszesz ,ze to maniacy ,a sam jestes maniakiem dla ktorego swiat kreci sie do okola kilku i to w dodatku zajebanych pixeli.
// Fan Dzidzi czemu prownales mnie do jakiegos jebanego zlodzieja? Ja nie kradlem i nie kradne ;o W czym ja ci jego przypominam? |
wyjdz i nie wracaj, bo razisz glupota.
|
dziwne zeby nie byl stracony server, jak tutaj juz jest ze sto? 200 lvli, z takimi ludzmi jak jolen imargam zwidek orzech na czele panowania furory
hHUEhu xddddddddddddd niech dalej lecza swoje kompleksy rl tibią, no co, nie kazdy moze miec 3x 200 lvl i elfbota na pulpicie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktos ci zabrania?Kup se elf bota i botuj lol Z reszta zamiast nobic w dp "plx free items ajm hacked" bylo walczyc od poczatku servera to bys teraz byl jednym z tych "stu 200 lvl'i z elf botem na pulpicie". |
Pewnie wiekszosc was chcialaby miec 200+ lvl, a ze wam sie jeszcze nie udalo to cisniecie tym, ktorzy juz takie lvle maja, no lajfy itd.
|
W tej grze 200 lvl to teraz taki standard...to juz nie jest wyczyn jaki kiedys...
|
era na*******ania ile wlezie w klawiature dla zmieniajacych sie kolejno cyfr minela w moim zyciu dobry rok temu
czuje satysfakcje z wbicia 60 lvla bo mnie to cieszy i gram tylko wtedy kiedy mam na to ochote a nie wstaje o 5 rano w sobote zeby sobie isc frosty pobocic na 5 charach bedac w domu caly czas no bo moze mi pasc postac i bdzie koniec swiata cos jeszcze zydkiewki? [diabllorda nie wliczam w ta elite spoleczna] PS 200 lvl mialem , co to kurwa za przyjemnosc? moze i przyjemnosc, dla tych z kompleksami w rl;c |
Nie no jka JEEty To i złom. 200 :] złom w kilka lat gry nie osiagnol 200 a nie ciśnie karolowi na to ze ma taki lvl.
|
wpisz se w cv wbilem 250 lvl i mam na rece napis vision bo to moi koledzy i wstane dla nich o kazdej porze okejka
btw nikt nie pamieta jak jolen byl [tutaj seksistowskie slowo RUCH + anymore bez more] i pewnie nadal jest jak gral swoim 60 druidem kazulem?;D |
Cytuj:
|
@mYchas
Przez pierwsze 3 dni byś się jarał, potem by to ucichło aż w końcu nie czuł byś takiego zadowolenia jak na początku |
Czy ja wiem...W sumie to masz racje.Bym sie cieszyl z gp ktore bym nim wybocil na jakis mobach nie z samego chara.
|
Ja od kiedy mam warninga to oram recznie, i czuje satysfakcje, ale nie wyobrazam sobie orac tak do 300.
|
Inshony zrobily akcje kamikaze ;]
|
mozna tak powiedziec :d
|
Cytuj:
@ jest jakis cam ? |
pocisniete XD
|
dajcie cama
|
Cytuj: