Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Voyphox 24-09-2009 13:19

@ up

chyba dawno na kogos tak nie najechali

mYchas 24-09-2009 13:42

up

W dupie mam opinie zlodzieji i analfabetow wraz z ich kolegami.
Niech se pisza moze w koncu naucza sie pisac normalne zdania i zaczna odrozniac normalne wypowiedzi od pucowania dupy.

abece 24-09-2009 13:58

www.nasza-klasa.0.pl

Zoodix 24-09-2009 14:04

widze rowny pocisk zapodajecie a ten link z "nk" to brak slow;p

mYchas 24-09-2009 15:04

up

Koledzy?

Serio to mi naskoczyc mozesz.Po patchu przeniose swojego main chara to sie przekonamy kto kogo upierdoli ( name na pw plx)

Sienx 24-09-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2653386)
mychas ,masz problemy Z czytaniem? wypi3rdalaj stąd!
a jak zakupisz chara na furce to cie jako pierwszy dopierdole ,mimo pajmentu i tego ,że przypłacę to zgonem.

Ile razy pisano ze takimi postami nic się nie zdziała ? Chce to niech tu pisze, bo moim zdaniem ty bardziej zachodzisz mu za skórę, w końcu jest to Hyde Park on wypowiada swoje zdanie a ty pokazujesz ze nie da się porozmawiać z tobą na jakikolwiek temat

Cz4rny 24-09-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653335)
1) Nie lizalem dupy tylko po prostu chcialem to wyjasnic.Widzisz lamusku roznice po miedzy lizaniem dupy ,a normalna wypowiedzia?
2)Pol serwera to okolo 150 osob.Gdzie tu tyle postow na moj temat nabie widzisz?
3)Nie chcialem kupic elfa tylko wymienic na niego tego chara.
4) Nie jestem jakis elo ograniety w botach jak ty :< sory wybacz nie chcialem
5)Jak bys przeczytal gralem tu 3 lata temu i nie wiem kto moze tu sprzedawac pacc za gp.
6) Urazilem ci koleszke?Sory ale to debil ktory jedyne zdanie ktore umie napisac poprawnie to 'twoja stara'.
7)Pierwszy raz cos tak glupiego widzisz bo pewnie w lustro nie patrzysz.

AwangardowyKaloryfer

Jak sam napisales "TU JEST FURORA HYDE PARK "
wiec morda w dupe i zryj kupe

dopalacz.Vis

Idiota?Nawet ze mna bocie nie rozmawiales ,a juz mi z idiotami wyskakujesz.

jak chcesz mówić na innych, że są analfabetami to zacznij od siebie, bo słowa "koleszka" to chyba w żadnym słowniku nie ma, więc jeśli chcesz innych wyzywać od analfabetów to zacznij od siebie:baby::baby:

Misi3k 24-09-2009 16:51

Lej go Łysy!
o/

Fan_Dzidzi2 24-09-2009 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abece (Post 2653364)

http://img443.imageshack.us/img443/5282/uo0872.jpg

mYchas 24-09-2009 17:14

Czarny

W moim slowniku jest.
Ja przynajmniej nie pisze zdan typu "a ogólem to co spoko u Ciebie.." .I ty takich osob bronisz?Ktore nie wiedza jak poprawnie zdanie ulozyc?Z reszta po co ja pytam puca to u was codzinnosc.

dopalacz.Vis 24-09-2009 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653335)
dopalacz.Vis

Idiota?Nawet ze mna bocie nie rozmawiales ,a juz mi z idiotami wyskakujesz.

Nie musze z Tobą zapuszczac sie w dyskusje zeby stwierdzić ze jestes idiotą. W ogóle to ja Ci sie dziwie że tu w ogóle się udzielasz jak byś nie zauważył to chyba... nikt tu Cie nie lubi ani nie popiera Twoich "złotych myśli" . Zapytasz czemu ? Bo wydaje Ci się że K***A wszystkie rozumy pozjadałeś, a jesteś tylko zwykłym forum-fajterem który zapewne niedługo dostanie bana i o Tobie wszyscy zapomnimy:confused:

Mefikk 24-09-2009 17:39

Ja Pierdole Kurwa Mychas Ty Jestes Tak Niedojebany Ze Kurwa Szkoda Mi Cie Dostane Banai Chuj Ale Mowisz Ze Wszyscy Tak Zle Pisza A Ty Kurwa Zajebiscie Piszesz? Wypeirdalaj Lizac Dupy Kurwo

niewiem czemu mi tak napisalo!:O

mYchas 24-09-2009 17:45

Powiedz mi jakim cudem ktos ma sie za mna stawiac badz ma mnie lubic skoro ja nikogo z furory nie znam tak samo nikt nie zna mnie wiec?
Co do tego dlaczego tu sie wypowiadam to napisalem tu z powodu hunta na charze ktorego kupilem ,a potem sprzedalem a ze nie dalem sie kretynom z serii "twoja stara" pocisnac to sie ciagnie glupia klotnia do teraz.Nigdzie nie napisalem ,ze jestem od kazdego madrzejszy tylko nie dalem wywyzszac sie dla kretyna ktory nie umie ulozyc poprawnie zdania.Co do twojego pisania "jestes idiota" to poszukaj co owe slowo "idiota" oznacza , ja zadnego urazu psychicznego nie mam wiec albo przestan to pisac albo poszukaj se odpowiedniego wyrazu do okreslenia mojej osoby.

up.
Teraz begnij pochwal sie mamie jaki to ty fajny jestes bo jakies pierdoly na forum wypisales.

I jak tu normalnie pisac jak wejdzie pajac pokroju Mefikk'a.

Aresor 24-09-2009 18:53

Jedynym analfabetą w tym temacie jestes ty :) , daruj sobie już bo i tak niezłego bałaganu narobiłeś. Idz lepiej przejrzeć aukcje allegro , może bedzie coś ciekawego :) masakra ;p ...

mYchas 24-09-2009 18:59

Dla twojej swiadomosci to nie kupilem tamtej postaci na allegro ,a na tibie ani razu nie wydalem nawet zlotowki.Zanim nastepnym razem palniesz jakas glupote przemysl to albo przeczytaj chociaz posty kilka stron wstecz.
No masakra ŁaaŁ
Jeszcze cos ciekawego masz do napisania( tylko obys mial w ogole jakies pojecie o czym piszesz nie tak jak napisales up)?
PS.
Analfabeta
Poszukaj , przeczytaj albo idz do szkoly i wtedy cos pisz.

Aresor 24-09-2009 19:09

Dobra sorry nie umiesz pisać po polsku. Koniec tematu bo tylko nie potrzebny offtop sie robi .

mYchas 24-09-2009 19:10

Nie umiem pisac po polsku?Uzasadnij swoja wypowiedz.Czekam

Cz4rny 24-09-2009 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653515)
Dla twojej swiadomosci to nie kupilem tamtej postaci na allegro ,a na tibie ani razu nie wydalem nawet zlotowki.Zanim nastepnym razem palniesz jakas glupote przemysl to albo przeczytaj chociaz posty kilka stron wstecz.
No masakra ŁaaŁ
Jeszcze cos ciekawego masz do napisania( tylko obys mial w ogole jakies pojecie o czym piszesz nie tak jak napisales up)?
PS.
Analfabeta
Poszukaj , przeczytaj albo idz do szkoly i wtedy cos pisz.

omg sam piszesz koleszka robiąc błąd i dalej ciśniesz innych? to, że ktoś nie umie czegoś poprawnie napisać to trudno, chociaż sam pisząc niepoprawnie nie poucza innych

mYchas 24-09-2009 19:17

Czy wygladam ci na slownik ortograficzny?Nie zwracam uwagi na to kto gdzie robi bledy ortograficzne tylko przyczepilem sie do tamtego kolesia po tym jak wjechal mi na rodzine.
Skoro cisnie mi po starych to niech zablysnie ,a nie zaraz po tym wypisuje jakies belkoty.

NoToTak 24-09-2009 19:27

Sorry kolego, ale oczy bola od czytania Twoich postow. Piszesz tutaj, ale chyba sam nawet nie wiesz co takiego wypisujesz. Pokazujesz kazdemu jak sie powinno tworzyc poprawnie zdania, jednak Tobie samemu to za bardzo nie wychodzi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653473)
Nigdzie nie napisalem ,ze jestem od kazdego madrzejszy tylko nie dalem wywyzszac sie dla kretyna ktory nie umie ulozyc poprawnie zdania.

Mozesz wytlumaczyc co oznacza to zdanie? Wydaje mi sie, ze nie jest poprawnie sformulowane. Powinno sie pisac "wywyzszac kretynowi"...

Cytuj:

se

No coz, wydaje mi sie, ze moj 10-letni brat wie, ze takie slowo nie istanieje...

Cytuj:

Co do tego dlaczego tu sie wypowiadam to napisalem tu z powodu hunta na charze ktorego kupilem

Dowiedziales sie co i jak, wiec czego jeszcze tutaj szukasz?
Szczauka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53.