![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Level 20 knight 63/63 K set, medusa,crimson sword, buty, steel helmet.
GRAM NA PREMII wiec expy z facc area nie odpadaja gdyz nie sa bardziej zaludnione niz te typowo dla pacca :) |
125 RP skille: 108/80 (bez eq)
eq: Elite draken helmet, Master archer armor, yalahari legs, mms, boh/soft Interesuje mnie: 1. Szybkie expienie z assassin starami, profit nie musi być duży, byleby się zwracało, albo minimalne waste. 2. Expienie z wysokim profitem, ale zeby exp/h nie bylo przesadnie male. |
[quote=Robmen;2801659]DLe, Wyrmy, możesz sprobować Nightmary a jak chcesz to sprawdź Frosty ale na nich raczej waste będziesz mieć.
ok tylko gdzie z czym czy na wyrmy pb czy enchanted spear bo mam czasem lagi na dl od ktorego z pb frosty z assasin starami? i nightmare tez z assasinmami? |
MS 68 lv 44 mlv eq standardowe, softy, bohy. świat: refugia
Gdzie expić żeby mieć conajmniej 100k exp/h i wyjść na 0 ew. mały -. -water elementale odpadają - boty. -earth elmentale na vandurze i w edron też - dużo ludzi. -worker golemy mało tam miejsca ciężko expić, tak żeby tylko 1 atakował. Raz na dwóch dedłem, po prostu nie ogarniam. |
Elo gdzie expić na 100ms. Interesuje mnie szybki exp z malyn wastem i pg propozycje. Najlepiej nie dawajcie workerów-znudziły mi sie.
|
Frosty szybko expisz a odrabiasz wasten na Waterach i na waterach też exp leci :)
|
54 EK gdzie expić dla kasy a gdzie na szybki exp?
skile 76/75 eq noble axe,rh,dsm,zaoan legs,demon shield,platinum amulet.bohy |
Co do kasy to może mutated humany albo dark miagiciany i Dark Apprentice w magician quarter.
|
13 lvl knight 61/61 mpa, d helmet, g legi, mms, boh, p amulet, orcish axe + pacc - potrzebuje jak najszybciej dobic 20 lvl bo denerwuje mnie mozliwosc uzywania tylko orcish axe'a - propozycje?
|
larvy, tomby, rotwormy w Liberty Bay.
|
Yalahar jest odpowiedzią na wszystko.
|
30 Royal Paladin 65/45
EQ: Belted Cape, Plate Legi, Dragonka, Royalki, Bohy, Crown helmet Potrzebuje miejsca na jak najszybszy exp/h. Zastanawialem sie nad tarpitem -3, chorem, piratami na nargor, a mutated humanami... Zalezy mi, zeby to byl jak najszybszy exp/h, jak jest jakies inne miejsce to tez pasuje. Tylko, zeby waste'a nie bylo za duzego :P |
Cytuj:
Ps. Weź na full capa spearów i kilka bp na złoto :P |
[quote=Robmen;2801659]DLe, Wyrmy, możesz sprobować Nightmary a jak chcesz to sprawdź Frosty ale na nich raczej waste będziesz mieć.
ok tylko gdzie z czym czy na wyrmy pb czy enchanted spear bo mam czasem lagi na dl od ktorego z pb frosty z assasin starami? i nightmare tez z assasinmami? |
Cytuj:
możesz również tłuc wyrmy na liberty bay / darashia (jak jesteś sam to nawet 250k/h z pb +) polecam również wszelkie miejscówki na zao ; p Potwory dobierz sobie sam adekwatnie do swoich możliwości. |
Cytuj:
Aktualnie jestem on my way do 70/70 skilli 20 lvl 4 mlvl. Eq to samo tylko teraz dwarven axe - dam rade takim kina robic taski na tarantule? @EDIT: 06.03.2011 00:26 Loot of Hide: 4 platinum coins, a terra hood, a time ring, knight legs na calego taska 3 mana poty, na bossa 4 lacznie jakos 12k na plus po jednym tasku (2h) |
Niedawno minął pacc więc pytam gdzie expić sorkiem, 35 lvl 35 mlvl razem z przedmiotami.
Ekwipunek: Bohy, Focus cape, Hat of the mad, Spellbook of enlightment |
RP 71 lvl Skill 82/61 Eq : Softy.G legi.zao helmet.pall arm.mms.p amulet.gdzie expić ?
|
Lvl - 26
M lvl - 21 Skille - x Profesja - MS Facc/Pacc - Pacc Świat Pvp/Non Pvp - Pvp Ekwipunek - P set, Wand of Draconia Miejsce dla expa czy dla kasy? - Exp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|