![]() |
|
@expert
przykre bo przykre, ale ja akurat dzieki temu ze nie gralem w tibie bity ponad rok widze jak bardzo ten lvl porył ci banie, kiedys bylismy kumplami, mozna powiedziec nawet ze dobrymi kumplami, jak mielismy lvle 60~ i wszystko bylo okej, nie wbijalem sie nigdy w klotnie pomiedzy Tobą i resztą, bo ani do nich ani do Ciebie nic nie mialem, ale w koncu trzeba sie odezwac bo jesli Tobie sie ze wydaje ze zachowujesz sie tak jak kiedys, to sie myslisz ;/// myslisz ze jestes wielkim panem, bo masz lvl... nie jestes :D:cup::) szkoda tylko bo czlowiek uswiadamia sobie, ze niektórzy ludzie z tibi z którymi mozna pisac na gg, n-k itd. po jakims czasie i po wbiciu kilku lvli zapominają, ale dobrze ;)) masz, moze sobie przypomnisz, ze kiedys wielki panie wycza sam potrafiles napisac do takiego tibijskiego noba jak ja ;<< siara nie? no ja nie mam 250 lvla ;< http://img4.imageshack.us/img4/1559/exert.jpg elo! nie mów ze sie czepiam albo staje po ich stronie... obiektywnie widze jaki byles rok temu a jaki jestes teraz, yo |
@up
a do mnie pisał nawet jak miał 60 lvl a ja tylko 50 : ( |
Szukam kumpli do gry w tibia, minimum 180 lvl i 2kk w banku!!
Zgłoszenia wysyłać do mojego depo w VENORE, nie zapomnijcie o wysłaniu 500k do banku! Pozdrawiam i życzę dobrej nocy! |
A co mnie to co było kiedyś? Nie żyje przeszłością. A teraz patrz ! Ja do was nigdy żadnych pretensji nie miałem, o nic was nie prosiłem. Ale przejrzałem na oczy. W momencie kiedy z żadnym z was nie " utrzymywałem kontaktów " nie zrobiłem wam nic. Wy zauważyliście iż uciekłem wam z lvl i przestałem się wami " interesować " postanowiliście mnie jechać na forum. Ba ! A jedźcie mnie dalej ! Zmartwiło was to iż 16-latek jest lepszy niż wy, dorośli bo za takich się ciągle tutaj uważacie. Teraz widzę, iż moja nowa przyjaźń z obcokrajowcami was mocno zabolała. Macie i radujcie się, bo oto nadszedł ten moment ... ale waszego forum nie opuszczę :) a dzięki ivo ze podałeś im moją fotke :> Chyba oglądalność mojego profilu wzrosnie ! :cup: <lol4>
http://img442.imageshack.us/img442/984/lolekb.jpg PS. Stroina miałeś kiedyś po mnie wpaść. Masz szansę w poniedziałek na boisku Pogoni bo z wami gramy międzyszkolne ;> Patryku,uczniu klasy 3 E :) |
Cytuj:
@up ta, jesteś lepszy bo zamiast 1 masz 2 na początku levela. jeśli siedzisz ciągle przy kompie, żeby być lepszym od ludzi, których nawet nie znasz, to ja ci szczerze współczuję |
Ja mam level numer 200 i nie zadaje sie z nikim kto ma mniejszy od 180!!!! Pozdro dla wszystkich 180+ ;***
--- Croop dodał 2 minut i 11 sekund później --- Nadeszet czas zemsty kurwa!!! |
zrub wyjontek plis, nie wyczymam bez cie
|
Cytuj:
|
Jeśli czytasz tego posta jesteś głupszy od szegesta ;<<
|
Żałosny to był twój poprzedni post :>
|
zagłeś mnie krop;/
|
Dobra jest mi Ciebie aż tak szkoda, że masz o sobie tak duże mniemanie że się tobą interesujemy jakbyś był głównym tematem tabu, a prawda jest taka że płaczesz moczem i kaszlesz kałem :/
btw już to chyba wszyscy widzieli XDDDDDDDD Cytuj:
|
Krzew jest gupszy od szegesta!!!!!! hahahahahaha
|
Cytuj:
|
a krop gupszy niż kromka i linjka razem wzienci!
hej kfaciu |
Cytuj:
you advenced lvlvlvllvvlvlvl! <szok> |
a ty jestes gupszy niz pamp i lusi razem wziente!!!!!! hahaha tego nie przebijesz!!
|
Cytuj:
|
Aran a jak myslisz? ;x
|
EXPEXPEXPLVLVLVLLVVLEXPEXPEXPBRBRBRBBRBRLVLVLVLVLV LVLEXPXPEXPEXPEXPBRBRBRBBRBRBRBRBRBRBRBRBLLVLVLVLV LVLVLVLVLV wszystko co masz we łbie :( bo expert wyznaje zasade NO SEX GO EXP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |
|