Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Dion 26-09-2009 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreatyna3000 (Post 2654671)
i z twoja stara hah wygralem. tak to jest jak ktos nie ma co mowic to na starych wjezdza :baby:

taka moda twoja stara , twój stary , twój dziadek i kot i pies itp itd i tvn i hbo

Kreatyna3000 26-09-2009 20:56

i twoj zryty beret

Fan_Dzidzi2 26-09-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2654669)
ciekawe jak to będzie po wygranej wojnie
cipy coś pisały ,że po wygranej wojnie będzie jakaś nagroda ,a jaka to już kurwa ciężko było im napisać -siedź i kmin:o

gdybys uwaznie czytal artykuly na carlin.pl oraz proposale na tibi.com (moze z tym byc trudno, wszak tam po anglicansku naparzaja) wiedzialbys ze w momencie gdy ktos deklaruje wojne ustala o jaka kwote prowadzona bedzie walka + jezeli w banku gildii przeciwnej nie ma wystarczajacej kwoty to niestety ale nie bedzie mozna zaakceptowac łor deklarejszyn

Kreatyna3000 26-09-2009 21:36

+ paymenty po przegranej xD

Dion 26-09-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreatyna3000 (Post 2654695)
+ paymenty po przegranej xD

patrz bo ci teraz ktos payment zaplaci
spierdoli na inny serwer i tyle go zobaczysz:p

2 iks up

to będziecie kutejszyn o 200 katejszyn

Voyphox 26-09-2009 22:25

Czyli macie zle nastawienie do nowych pomyslow CIPsoftu. To dokladnie jak ja ;) . Sam uwazam ze powinny powstac zabezpieczenia przed hackami i rookowaniami charow, dodanie nowych miejscowek do expa, nie mowie tutaj o jakis miejscach do botowania, ale seryjnie brakuje miejsc do wspolnych huntow dla sredniolvlowych postaci, a dokladniej, brakuje wyboru miedzy nimi. Za duzo sluchaja sie ludzi nie majacych wplywu na obraz serwerow, ludzi ktorzy nie zmieniaja biegu historii i placzacych nad swoim losem.

Silverr 26-09-2009 22:45

Jak myslicie kiedy bedzie ten patch? ;)

pup 26-09-2009 22:55

Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż pokój tutaj będzie.:cup:

Dion 26-09-2009 22:57

przed hackami możesz obronić sam siebie wystarczy ,ze nie będziesz ściągał wszystkiego co ci ziomki podeślą.Co do cip softu to jak kiedyś był nastawiony przeciwko pomysłom graczy tak teraz realizuje większość gówna które noby wypiszą na forum.To co było w tibii najlepsze czyli pvp zostało zabite przez nobow którym kilka razy wbiły pk teamy na dwarfy i pogubili swoje cenne sety ,a ten war system niczego nie zwróci.Na początku będzie fajnie - kilka teamów na kilka teamów potem zostaną 2 gildie do których będą się przenosiły z innych serwerów nowe i nowe osoby i tak powstanie niekończąca się wojna - 0 nowości
Do tego jeszcze war system na no-pvp.Przecież to się kurwa w głowie nie mieści.Serwery pvp teraz będą w ogóle spustoszałe będą grały praktycznie tylko te osoby które będą walczyły no bo po co grac jak można dostać hunta i na tym skończy się przygoda.Mozna iść na no-pvp tam się spokojnie wyexpic
,spróbować sil w wojnie ,a jak się nie uda wrócić do expienia bez obawy ,ze ktoś
cie będzie huncil ( nawet jak będzie to nie zabije).

Silverr

ma zostać wprowadzony jesienią ,a kiedy dokładnie to tylko cipy wiedza ale myślę ,ze tak polowa/pod koniec października

Jety 26-09-2009 22:58

mdw przyjdzie i nas rozjebie :/

pup 26-09-2009 23:08

Chyba ciebie.... Mnie nie ruszy. Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie.

Zoodix 27-09-2009 07:18

oj z tibi na tibie coraz gorzej ;s

Dion 27-09-2009 10:46

będziecie teraz kutac wojnę o 5kk bo nikt o więcej nie zagra żeby po wojnie do 300 fragów z serwera nie wylecieć

AwangardowyKaloryfer 27-09-2009 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabster (Post 2654410)
Royal Eterox i prosiles o to zeby nie miec hunta :P

w tym problem ,słonko ,że nie ja prosiłem o zdjęcie hunta ,tylko Rafal ,bo chciał mi sytuacje uratować ,jednak doszedłem już do wniosku ,że po co on ma płakać na vc'ie o brak hunta ,jak zaraz i tak go dostane za każde kolejne słowo
Fail =]

poza tym jesteś cieciem ;x zrobiłeś taki płacz na thaisie i orałeś każdego nooba z pk/rs/bs ,jeśli powiedział coś ,co mimo braku przekleństw ,czy innych chamskich odzywek traktowałeś jako wielkie bluzgi i powód do zbierania paymentu -.-
co do systemu pe fau pe ,to jak powszechnie wiadomo jest on chujowy jak barszcz

Sienx 27-09-2009 13:08

LOL 8o mój barszcz jest dobry

dopalacz.Vis 27-09-2009 13:10

@kaloryfer

oo biedny kaloryfer =( Pare miesięcy temu taki kozaczek byłes, a teraz co ? PZ'cik aby został ;)

Voyphox 27-09-2009 13:38

No wlasnie tez uwazam ze gra zmierza w zlym kierunku, ale co na to poradzic ;) mozna jedynie skandowac swoje racje, ktore pewnie i tak nie zostana uznane. Czekam na jakies pozytywne informacje :)

Elisabett 27-09-2009 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2655114)
No wlasnie tez uwazam ze gra zmierza w zlym kierunku, ale co na to poradzic ;) mozna jedynie skandowac swoje racje, ktore pewnie i tak nie zostana uznane. Czekam na jakies pozytywne informacje :)

Można jeszcze skończyć grę.

TurboDymoMan 27-09-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2655128)
Można jeszcze skończyć grę.

Przeszedueś Tibię?

Kreatyna3000 27-09-2009 15:26

gdzie jest gremaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!
szukalismy cie w lbn ziom i kazdego co przechodzil pytalismy "gremar?!" i dlaczego nie chciales z nami gadac najpierw a pozniej nie odbierales? dygawwwa?

btw dawno to bylo troche ale bylo xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.