![]() |
|
aran a ty mnie bedziesz kochal jak wbijesz 250? ;<
|
Ja sie nie zadaje z wami chopcy bo mam s przodu pozioma 2 a wy 1!!! i jestescie zerowcy ;<
|
kocham cie jak mnie bendziesz bardziej kochal za lewel numer 165
|
NO SEX GO EXP!!!!!
Aran ciebie kochuje bo masz 2 s przodu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jestem Taya Kochasz Mnie?????????//
lepiej bić lewel i rwac br panny na lejvl |
A ja kochuje felexa12 co ma latuw tyle ile w nicku... Pozdrufffka kumplu! ;*
|
Cytuj:
|
Zaraz wpadnie jakas pizda i mi pokasuje posty i da bana ;< a on nie ma 180+ i sie do mnie sra... a ja go nie loffciam bo on nie moja ranga poziomowa ;<<<
|
Cytuj:
|
ej chlopaki a jak "zaczniecie uciekac mi z lvlem" to obiecacie ze nie przestaniecie sie mną "interesowac"? ;<<
|
Cytuj:
|
i co, powiedział byś mu 'siema elo to ja expert mam 251 level więc s*******aj'?
|
expert@
nawet jak bys go spotkal to bys go nie poznał bo on ma 30 lvli w tibi mniej ;( |
Ta ta ta ta ta ta impra z grubym lusim trwa
Ra ta ta ta ta ta biedronke zamkneli HA! Ta ta ta ta ta ta impra z grubym lusim trwa Ra ta ta ta ta ta biedronke zamkneli HA! --- Croop dodał bo zapomniał i chciał dodać bo nie dodał wcześniej --- OPS WPADKA!!! Lusi ma tylko 127 lvl... nie jest mojim ziomem jusz ;< --- Croop dodał bo zapomniał i chciał dodać bo nie dodał wcześniej --- KOLEŚ GIT PIERDOLI ZASADY I NIE JEST FRAJEREM Już nic nie dodaje bo skończyłem |
mam czinkłaczento na holenderskim gazie
nie wchodz mi tu ej z brudną podeszwą bo mam nowe dywaniki kupione w tesko |
A ja mam szkołe na 10 jutro to moge pospamować jeszcze troche forum, korzystając z okazji chciałem pozdrowić wszystkich których kochuje (oczywiście 180+)POZDRÓWKI!!
|
.
croop wes schudnij
|
ilu ludzi przyciagnela ta klotnia ;q
@down sam jestes kosi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |
|