![]() |
a jaki masz?
|
dziwne nie sądzicie ? ;p
|
Supcio gierka, pykam od dziś i mam 82 pkt. :). Jak narazie jestem w słabym plemieniu.
PiTeRo (Założyciel Plemienia) 14 666 HAHAHAHA w Shadow założyciel to diabeł xD. |
Plemiona - zaawansowane statystyki
Witam!
Ja natomiast zapraszam wszystkich grających na stronę poświęconą zaawansowanym statystykom (i nie tylko) z Plemion - http://www.plemiona.go.pl/ . Na ten moment strona dopiero powstaje (bo i sama gra jest młodziutka), ale już daje nam możliwość obejrzenia podstawowych statystyk przyrostu punktów, zmiany miejsc itp. - z dokładnością godzinną. Już niedługo dostępne będą statystyki otoczenia (podanego punktu), porównania, bardziej szczegółowe statystyki i wiele, wiele innych (czekamy również na Wasze propozycje :] ) Przepraszam od razu za serwer i grafikę. O ile ta druga powinna już dzisiaj być w miarę gotowa to serwer może jeszcze parę dni działać nie tak szybko jak komercyjne serwisy, ale taka już jest nasza bolączka - serwisów nie komercyjnych :) Raz jeszcze zapraszam i polecam: http://www.plemiona.go.pl/ EDIT: Strona ma już graficzne statystyki, działa znacznie szybciej i na wszystkich przeglądarkach, choć na IE są jeszcze pewne problemy. Co prawda non stop cos jest dokładane, wiec różnie to bywa, ale moim zdaniem juz wygląda (funkcjonalnie) nie źle. |
|
Uchichło, bo teraz w plemiona sie gra straaasznieee dłuuugooo. Nie to co beta =p
|
Długo to mało powiedziane, szkoda tylko, że nie chce się kończyć :P
|
A tam długo.
Mam już ponad 1000 pkt, a to tylko dlatego, że troche armii straciłem już. Gra jest prosta jak budowa cepa |
przypominam o tej wspanialej grze ^^
w poniedzialek rusza swiat 6.... zamierza ktos grac?:> |
łeee uwazam ze prznoszenie sie na coraz to nowe siwaty z checia zownowania ramkingu jest bezsensu lepiej grac na swoim swiecie i dozyc tam do wladzy
ps. gra ktos na serv 3? ja mam 2700+pkt i w jutro przejmuje 2 wioske ;D |
Eles tak ja gram na 3 swiecie mam 566 punktow.
Gdy tylko osiagne 1000 bede ladowal w surki :P. |
Mam prosbe do zapalonych graczy to zajmie wam 5 sekund? twórzcie wioski na 3 swiecie bo wkoncu zabraknie kolo mnie do przejmowania a mzoe akurat traficie sie kolo mnie bardzo bym prosil :P
|
TW W4, 65k pkt., 10 wioch, planuję podbój poddanych 5-7 (kumpel kończy grać).
Idzie do przodu. edit: 73k pkt i 11 wioch. W planach na dziś 80k pkt i wioch 12. edit: missclickiem złą cyferkę w nazwie światam wpisał, alem już poprawił. |
Ja gram na 3 swiecie (4k pkt) i 5 (ponad 500pkt).
|
Re:
Ja gram na serwie 5 i mam ~520pkt. Jestem na K43 :)
|
Podróbka Traviana...?
Zobacz kiedy powstał travian a kiedy plemiona...;( |
|
Ja gram jakis niecaly miech mam ok. 2.7k punktow i niedlugo druga wiocha bedzie :)
|
ja zaczęłam niedawno, jestem głównie na drugim świecie, moja wioska to Lolowo, mam tylko 269 pkt :(
|
Świat 1, K 43 Gracz Kusnier, 4.992 punktow.
Świat 2, K 46 Gracz Kusnier, 7.455 punktow. Jak co to PW :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |