Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy dom dla pomocników Mikołaja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101649)

Sir Night Master 12-11-2006 18:53

Widać po tym newsie, że update będzie typowo zimowy, było lato i wakacje Clipsoft dodał Tiquande i te nowe wyspy a teraz nadciąga zima i dodadzą bądź ulepszą lodowe wyspy, więc zostaje czekać :)

Clathorn 12-11-2006 20:22

czy ja wiem, czy to bedzie typowo zimowy... niby masz racje ze w lato dodali tuqu i laguna islands, ale w zime jakos nie dali jakis lodowych wysp czy cos w tym rodzaju:P chociaz cieszylbym sie z jakiegos sporego lodowego miasta typu carlin czy cos w tym stylu;p pozyjemy zobaczymy jeszcze troche zostalo do update: ) a pacc sie juz szykuje ^^

Toad 12-11-2006 20:52

Oops. Sry za dabl posta :/.

Toad 12-11-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zdechly kret kanalowy
hmm..knight-a ?? najt jest najlepsza prof z magiem ,ulepszen potrzebuje pal i drut oraz ''rookstayer''

http://forum.tibia.pl/showthread.php...ocena+profesji

Prawie wszystko co napisałeś jest na odwrót :D. Najlepsza profesja to druid/sorc. A najsłabsza knight, więc n/c. Zresztą nudzi mi się, więc napisze ci dlaczego. Słabszy od sorca/druida bo trenuje 200h a i tak sorc/druid wali więcej z visów :/. Słabszy od palka bo palek wyskilluje 40-45 dista(co zajmuje 1 dzien) i już może expić nawet do 200 lvla nie przejmując się skillami bo same urosną podczas expienia. I do tego ma większą średnią hitów.

A jak przeczytałem słowo "rookstayer" to spadłem z krzesła :D. Przecież to nie jest profesja... Jakby tego mało CipSoft nie popiera rookstayerów.

@topic Ja tam do Ab wcale nie chodze. Ew. palkiem skillować na trollach :P.

siniestro 12-11-2006 22:52

ja tam w tibie nie gram juz ;P ale przydaloby sie troche zmian w skilach. Powinny powstac nowe, np. poslugiwanie sie dwoma 1-recznymi broniami. Niby te funkcje spelnia bron 2-reczna, ale chodzi mi o to, ze np. masz 2 bright swordy i wchodzi 1 hit z jednego i 2 hit z drugiego mieczyka :)

POZA TYM TIBII BRAKUJE POLOTU I FINEZJI. "PRZYDALOBY SIE TROCHE POLOTU I FINEZJI W TYM NUDNYM JAK PI ZDA MIESCIE" xD

tu nie trzeba nowych terenów. trzeba urozmaicić to, co juz jest

Gothic forever..............

Godfather 13-11-2006 07:56

Kiedyś nie lubiłem Ab, teraz wyglada bardzo zachęcająco.... NIech zrobią takie coś z Carlin :cup:

Holda 13-11-2006 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clathorn (Post 1073459)
taaa najlepiej wszytsko dla facc.... nowe tereny dla nich outfity itp.. a dla pacc nic choc placa za gre : )

Taaaaaa, jasne......

Wszystko co najlepsze jest dla was (graczy z pacc-em):
-ponad 50 outfitów kiedy facc ma 4,
-więcej terenów do expienia,
-więcej czarów (zarówno te do leczenia, jak i te ofensywne),
-na rooku macie więcej potworów,
-moze szybko robić questy na addony, a facc musi mieć 100 viali i tez kupon nie zawsze wygramy,
-możecie sobie domki kupować,
-i nie czekacie w kolejce podczas logowania do gry. :(

Holda 13-11-2006 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clathorn (Post 1074387)
jak ja facc jestem : ) o co ci chodzi... ja sie ciesze z tego co mam i nie narzekam, jak cipy dadza cos dla facc to dobrze a jak nie dadza to tez dobrze. Btw. po czym wywnioskowales ze jestem pacc przeciez nic takiego nie powiedzialem XD Pizdro!

Naucz się pisać pisze sie POZDRO, a nie PIZDRO...

Holda 13-11-2006 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pAnoramiks (Post 1074999)
:)
taaaa... najlepsza jest "cisza" i spokój sennego miasta Ab...
Daaawno nie widziałem w Carlin kogoś krzyczącego "plx items".

Zgadzam się... :) Nie lubie carlin zawsze jest tam tłok i dużo złodzieji. W Carlin oszukano mnie 6 razy, a w AB nai razu.

Enbross 13-11-2006 09:47

Super nius

Tłumaczyłem to sobie już wcześniej z tibi.com ale cuż !!!! Ciesze sie tez z tego update:D :D :D

-=Timon=- 13-11-2006 13:45

Teraz jeszcze mniej nie bede lubil tego miasta...
za duzo w nim szczegolow.. mysle ze carlin tak nie s*******a jak tego shitu ;asd

<<<Kiemi>>> 13-11-2006 18:24

Uuu...Ładnie...chociaż nie gram juz w tibie, napewno zainteresuje się tym updatem (a szczegolnie ab xD). Wkoncu CIPki wytężyli swoje mózgi i pomysleli wkoncu o graczach z free account'em :] Z niecierpliwoscia czekam...(napewno bedzie napisane ze update np. bedzie 15 grudnia, a zrobia go o miesiac pozniej) :D GoGo CipSoft!!!

Fure 13-11-2006 20:04

Przydaly by sie czary typu "Exevo Mort Hur" dla druida ... :p

$eCuR 13-11-2006 20:34

@up
Przyznaje rację, albo cos lepszego niz exori vis/mort :p

Kraon 13-11-2006 20:52

Nareszcie Tibia idzie w tym kierunku w którym ją sobie wyobrażałem. Wg. mnie każde miasto powinno miec całkowicie inne budynki (zrobione z innych materiałów ) , a nie różniące się tylko kształtem.

Sarf 13-11-2006 21:34

@up

Święte słowa. A skąd wiesz, może i tak zrobią i miejmy taką nadzieje że z aktualizacją nie poprzestaną na Ab. :)

Znając CipSoft, nie tylko Ab będzie zmienione, dojdą zapewne nowe tereny (oczywiście dla pacca :/), ale cóż, cieszmy się że wkońcu coś dla facca, bo to żadko się zdaża, a w dodatku takie cudeńko :D

Pan zbych 13-11-2006 21:44

Hah xD! . . . .

po co komu nowe czary i inne pierdoly
bo przeciez wszyscy chcemy jednego xD!

Nowych Swiatow oczywiscie Pvp .

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Patryj knight 14-11-2006 15:46

xD

No domki będa ładne i zapewne drogie :P.Ja bym bardzo chciał żeby zrobili jakieś nowe miasto :D no i coś dla facc account bo im też się należy co nie?:>

Xadi 14-11-2006 16:27

@up
nowe misto z wyspą już było:)
ja myślałem co by było jakby cipowie dodali nowe profesje... szczeże nie wyobrażam sobie tego
co do zmiany wyglądu Ab wolałbym żeby to było kazo bo nie przepadał za Ab no ale cóż

First Doom 14-11-2006 16:51

Mam nadzieje ze zrobia cos dla knigta ;d bo na pvp z sorcerem jest lipny ;p
przydalby sie jakis czar ofensywny ktory atakuje na 1 kratke przed postacia cos jak Exori Vis ( improwizuje ) czy cos jak SD tylko ze czar spontaniczny i sila zalezala by od skili ataku mlvla i lvla ataku. ;p takie moje marzenia

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09.