![]() |
Bardzo fajny poradnik...9/10, bo z paroma rzeczami się nie zgadzam:
1. Pierwszym miastem dla Knighta nie koniecznie musi bc Venore... to zależy wyłącznie od gustu a w kjażdym miejscu odpowiednie potwory. 2. Czar "Light" jest przydatny do nabijania mlvla...warto kupić. 3. Wszyscy mówią, że podstawą do kariery Knighta to skilowanie....nie zgadzam się z tym....skilowanie=dłuższe siedzenie na słabszych potworach, a i tak jak skończysz skilowanie to musisz trochę posiedzieć na słabszych potworach, żeby zdobyć kasę na eq...czyli wychodzi na to samo. I moje osobiste....jak zobaczyłem eq dla Knighta na 8 lvl to trochę się zdziwiłem...scale armor, miałem....solider helmet, miałem....dwarven shield, miałem...brass legi, maiłem....ale kiedy zobaczyłem bronie: Mace/Katana/Hatchet....uśmiałem się bo ja waliłem z spike sworda( którego potem jakis noob mi ukradł )....a zdobyłem go dzięki koledze....kupił mi i dał....nadal wiszę mu 1k :cup: |
Oj wylansowany weź se schowaj on pisze że poleca Venore.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jeżeli chodzi o Spike Sworda, to pisałem: OSOBISTE...czyli nie ma nic związanego z treścią poradnika. |
Cytuj:
Topic@ Poradnik zajedwabisty:) Pisz wiecej poradnikow;P Wychodzi Ci to swietnie;) BIG GZ:) 9,5/10 |
Hmm Sprawa J
Poradnik pisałem w Wordzie. Tam wszystkie emotikony przekształcało na normalny uśmieszek. A że forum tego nie obsluguje to powychodziły "J" |
Naprawde fajny poradnik. Myśle że mi sie przya. Bo dopiero zaczynam gre knightem :D
|
=)
Dla początkujące go gracza to bdb poradnik polecam 9/10 =) B)B)B);)B);):]:baby::D:(:):evul:
|
Jak to jest z defem w broniach ... według was ? Jak wpływa on na zadawane nam przez potwory obrażenia ?
|
Ogolnie to poradnik dobry, ale znalazlem literowke w dziale Magia "podczasz".
|
Kolo, jesteś b00s, przeczytałem poradnik 3 razy, lecz mógłbyś trochę więcej powiedzieć o expieniu na małym levelu z PACC (polecam abyś dopisał o trollach na Edron, bardzo szybki exp, kasa duża).. Pozdrawiam :)
|
Ja już oceniałem poradnik, ale ocenie go jeszcze raz. Przeczytałem go po raz pierwszy bardzo uważnie. I znalazłem pewne błędy, które mógłbys poprawić.
1. Napisałeś, że po wyjściu z maina w kategorii swordów dostępny mamy tylko longsword lub two handed. Z tej racji moje pytanie. A Spike, Serpent i Broad Sword to są topory? 2. Axe ciężki? No w prównianiu do Sworda to faktycznie... GS 180 oz. przy czym D Lance 90+. 3. Sword tani!!!??? 4. No i na nowych światach, BS czy GS też ciężko zdobyć, a o tym nic nie wspomniałeś. Bo DLance można zdobyć w tym samym czasie co BS, bo leci z BK. 5. Mówisz, że jeśli nie ma miejsca przy slimach gdzie nie można łowić, to nie trenić na nich. Przecież w sklepie są do kupienia jajka po 200 gp za 100, ważą one aż 30 oz, a 600 jajek starcza na jakies 25h skillowania. 6. A tabelka eq to już kompletne dno. Na 35 lvl w K Secie... To chyba na nowszych światach, które są dopiero 2 miechy. 7. Blokowanie, szkoda, że nie wspomniałeś, że żeby nie mieć waste jest taka profesja jak Druid i ma czar exura sio. 8. Na litość boską GUARDY?! Chyba na 80 lvl+ ze skillami 85, a wtedy to ja już wole expić na żółwiach. Dobra cya. To tyle. Moja nowa ocena to... hmmm... 7/10 |
Cytuj:
No mój został skasowany, bo mam lepszy pomysł. A tu masz mój lepszy pomysł. Najpierw poszukaj i obejrzyj, a potem gadaj głupoty. http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1277367 |
świetny poradnik dzięki niemu mój knitge będzie taki silny
10/10 :cup: |
Świetna robota
Mam knighta i na pewno to sie przyda 11/10 :D |
Bardzo ładny poradnik.
|
@Baxcrow
Powiem Ci tylko, że leczysz kompleksy. Poradnik już raczej nieaktualny, może go w sierpniu zaktualizuje do Update Summer 2007. |
najlepszy poradnik jaki czytalem (nie bylo ich duzo xD) 11/10 !
wlasnie zaczelem grac od nowa i bede sie kierowal tylko tym poradnikiem podczas mojej gry.Zobaczymy co wyjdzie z mojego knighta ! |
Gratuluje poradnij 10/10 aczkolwiek ja np. na 25 levelu nie chodze z
35lv – Knight set, Medusa Shield, Crusader helmet, Warhammer i Skullstaff/ Fire axe / Bright Sword. Chodze z f-sxe to fakt ale chodze z b-robe i p legami orazz crown shieldem bo potworki na które chodzę wogule mnie w tkaim eq nie zjeżdzają. Czyli eq powinno być dostosowane do potworów jakie bijemy. |
THx
Dzięki bardzo fajny poradnik 10/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |