![]() |
Cytuj:
|
Wczoraj byl najaz na wszystkie miasta. Szkoda ze tak szybko zapitalaja ubilem tylko 4:(
|
Będą jeszcze najazdy czy nie *(już po świętach)*
|
Właśnie, czyżby najazdy się już skończyły? Na Neranie najazd ostatno był o 10.59 na Liberty Bay. Podobno na sylwestra mają być najazdy Hackerów ;]
@edit 15:53 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Kazordoon to steal all presents, beware! - Powrót najazdów na Nerane xD Yeah |
Cytuj:
|
Cytuj:
oi bedzie sie dzialo (jezeli to jest prawda) ale bedzie huntow przed depo że aż żal.B) |
eternia przezyla juz chyba wszystkie najazdy, niestety mnie sie nie udalo trafic na niego w kazz.
|
Mam pytanie: czy na jakimś świecie są jeszcze najazdy? Bo na Neranie ostatni był ~5 godzin temu i nie wiem czy to już koniec, czy jeszcze będą... :confused:
Proszę o odpowiedź. |
Cytuj:
Najazd był w AB na Nebuli, akurat sie wybieralem na exp to skorzystalem :D 30 santa bagow i orzeszki xDD pozdroB) |
Rok temu najazdy: hacker-ów, tibia bug-ów i primitive były z okazji dziesięciolecia Tibii, aczkolwiek w tym roku może też będą.
|
Kyra
A na kyrze w moim ukochanym carlin to najazdy sa ok.2-4 w nocy -.-
Najlepszy sposób na zalatwienie jak najwiecej dla Druida: 1.Jak ktos ma to zalozyc BoH-y 2."Exevo Frigo Hur" Ale speeda to maja niezlego te goblinki :D:D:D |
Czy dobrze zauważyłem, że najazdy się dziś skończyły? Bo cały dzień ich nie ma (na Neranie) :baby:
|
U mnie na amerze było strasznie dużo tych najazdów a ja z gobków mam:
- 60 śnieżek - 13 present bag - 5 walnuts - valentine cake - 3 scarab coinsy - blank rune - 5 walnuts - 26 jabłek - 5 pomarańcz - 2 cukrowe laski - lusterko i to chyba wszystko :) |
w sumie można to podsumować jakoś ...
od razu mówie ze względu na nie-expienie i trenowanie blisko statku udało mi się tyle zebrać by ktoś nie odebrał tego za jakiś fanatyzm odnośnie najazdów - 373 snowball - 362 present bag - 83 walnuts - 51 peanuts - 43 candy canes - 13 cream cake - 14 scarab coin - 7 orichalcum pearl - ~40 chicken feather - ~25 bat wing reszty nie zbierałem p.s nie moge się doczekać jak będzie wyglądać następny event mam nadzieje że będzie jakaś innowacja coś nowego czym nas zaskoczy Cipsoft |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |