![]() |
Cytuj:
|
No to jak się zastanawiamy nad wymową, to
Cytuj:
|
Sry, nieaktualne.
|
10/10 świetny poradnik ,a ja właśnie takiego potrzebowałam. ^_^
|
Mam pytanie wiecie moze gdzie mozna sciac siano w carlin ??
|
Nie mam pojęcia, bo przeważnie mieszkam w Thais :)
PORADNIK 10/10 :) Nawet nie wiedziałem, że śą takie ciasta ;) Teraz będe musiał takie zrobić :] |
Poradnik superowy.Daje 6 :)
|
Cytuj:
@topic GRATZ poradniczek. 10.33333333.../10 :P:P:P |
Bardzo dobry poradnik. Postanowiles opisac dosyc banalna rzecz, no i prosze, przedstawiles to bardzo ladnie. Wszystko opisane, co kosztuje itd.
Jezeli chodzi o ocene to oczywiscie daje ci maxymalna mimo malych bledow GRATULACJE. p.s. widac ze sie postarales, wiecej takich prac! |
Świetny poradnik xD zrób jescze pare innych :)
|
Coś nawala!
Aby ją włożyć na ciasto należy położyć ciasto na ziemię lub depo i rzucić świeczkę normalnie na ciasto. Powinniśmy otrzymać takie coś jak na skrinie
Cóż. Ja próbowałam już wielokrotnie położyć świeczkę na ciasto lecz nie udawało się. ;( Próbowałam w backpack'paku i nic. na ziemi- i nic. nie wiem co ja robie źle. Jak ty to włożyłeś. Czy aby tak się stało..... :baby: trzeba najpierw przystroić owocami??? 8o !!! Nie wiem o co biega???????? |
Tak, trzeba najpierw przystroić ciasto owocami.
|
Czy można kupić/zdobyć nóż na terenie Carlin? Bo niemam Pacca więc do innych miast nie moge iść
|
Cytuj:
|
ale z Carlin statkiem to raczej se nie popłyne
|
Ale nogi napewno masz.
|
no bardzo ładny poradnik gratuluje
|
Ja pottrzebowałem mleka i na moim 8 lvl zapiep....tzn. poszedłem do Carlin po mleko. Ale od razu hurtem - po 10.
|
czy nóż można kupic w innych miastach tibii??? np. w carlin, ab'dendriel albo kazo?? bo szczerze to nie mam pacc a nie chce mi sie popinac tyle ... po jeden nóż... xD
|
Ale wy jesteście ciemni
Najłatwiej nuż można zdobyć w Carlin w troll cave ale nie w tym gdzie jest fanfare quest tylko jak sie wychodzi z carlin na wshód to przed respem 1 amazonki i 1 valkiri jest zejscie tam jest około 3-5 trolli noż zawsze pojawia się po save'ie serv'a więc można se go wziąść
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |