![]() |
a nie lepiej olac go? obejrzalem caly temat i wydaje mi sie ze on to specjalnie robi :P taka "propaganda" zeby nas wkurzyc i zebysmy tutaj wyladowywali swoja zlosc :p ja proponuje pominac temat i nie pisac juz jaki to on jest beznadziejny bo kazdy juz to wie :))
pzdr |
Cytuj:
Pozdrawiam =) |
TIBIA.pl OTWIERA PRZEDSZKOLE DLA NIE PEŁNO SPRYTNYCH DZIECI.
ZAPISY W TEMACIE "ZYCIE Z ASTERY augustow of urban"... btw n/c lol |
Jak go nie chcecie to nie piszcie juz nic tutaj. Wkoncu znudzi mu sie dawanie ss'ow gdy nikt nie komentuje az wkoncu temat gdzies tam padnie na 15254 strone i kazdy o nim zapomni. :P
|
@up dobrze prawi, dać mu wódki :D
|
Dajcie spokoj sobie juz z nim... niech sam ze soba tutaj gada i sam dla siebie umieszcza screeny... Juz mi sie to znudzilo xd
pzdr |
dawaj wiecej ssow a mniej gadaj i bedzie good :)
|
Miałem coś napisać ale chyba już zostało coś napisane.
Twój "mistrz" Tripida to br i nubek jak większośc brazylijczyków. Mógłbyś sobie wymyślić jakiegoś gracza który jest dobry i jest polakiem. Paru tu pisze to lepiej bierz przykład z nich niż z trypidy. |
Ej Ziomek ty jestes Drutem czy Sorciem bo juz nie wiem walisz ue i mas tempest roda ?? nie rozumiem
|
Cytuj:
|
I jesteś... gł*pi? xD
A oto rozmowa mojego kumpla (na noob charze) z Augustów'em (z nudów); Cytuj:
|
komętujcie plx
|
|
Cytuj:
|
Buehehehehehe, fajnie ze konczysz ^^ czyli skoro z noobostwem to tez z graniem w tibie?:>
|
Super hiper ivul loot z necro czlowieku WIELKIE GZ!! Ty chyba nigdy nie odpuscisz? xd
@Down Trzeba najpierw wiedziec do czego sluzy magiczny przycisk "Edytuj"... |
smieszny temat lecz zastanawia mnie co miało oznaczać
cytuje "kończe z noobostwem"" a robisz double posta zamiast kliknac takie malutkie "edytuj" pożyjemy zobaczymy noobku ;d |
|
Mówci co chcecie dla mnie screne so fajne.
Wszyscy czepiają sie jego ze to taki zlodziej niestety chyba zapomnieli ze to świat NOOBóW i jak im cos sie nie podoba to niech sobie pujdą na pvp. A do tych jego blędów to uwierzcie mi ale ja go znam na realu i jego uczyla taka pojebana nauczycielka od języka polskiego więc sie nie dziwcie ze takie błendy robi (ja tez:D ) Dawaj wiencej scrrenów chociarz na tym temacie zobacze jak wyglondajo miejsca dla pacc. Ps. Besztjcie mnie ile wlezie ale i tak bende stal po jego stronie. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |