![]() |
Cytuj:
Bardzo inteligetna wypowiedź..dziecka z 1 klasy podstawówki którego mama nauczyła nowego słowa...a mianowicie słowa "jebać"..... Żałosne... |
Cytuj:
Powiedz mi skąd masz te nowości o wojnie bo nic mi o tym nie wiadomo... |
ma ktos jakies wiesci o filmik z ostatniej bitwy o ile takowy wogole istnieje prosilbym o link pozdr
|
Cytuj:
Moze byc? @down: Aaaaaa, tez bym to chetnie zobaczyl :) |
ehs moj apetyt na filmik o battle nadal nie zostal zaspokojony :P to tylko 1 frag a bylo ich duzo wiecej mialem nadzieje na filmik z jamesem
|
Ciekawe co teraz sie stanie.
James chce huncic gildie Padzki w ktorej jest rl od : Dana Ever~ Silca Krapka Po 2 to James z Bajexem nie powini sie wtracac w to, i mam nadzieje ze zunri wyjebie ich z gildi -.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A w ogole kciuki do gory dla Insurrection, nice frags, guys |
Cytuj:
Zapewne tak nie bedzie bo Tmw by do nich doszlo i wiekszosc Polakow. Ale Gdyby nie Tmw oni juz dawno by wylecieli -.- Bajexe mial przestac expic na 160 lvl expi kiedy zunri wyjechal do wloch xD James gra z Sinnergy wiec on bedzie z nimi. Moze byc ciekawie na Askarze. |
Cytuj:
|
Ale jaka to różnica, czy to są Szwedzi czy Polacy czy kto tam jeszcze jest. Imponuje mi ich styl walki i to jak trzymają się w tej wojnie. Proste :)
EDITED Domination dominated in the Carlin bushes. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/19369 Booo for brave Valhera Know :) Milo z jego strony poczekać na ciebie w temple, Bone ;) |
Po 1. Bourne, pierwsi którzy zaangażowali sie w wojne z Rexis byli Krapek, Euh i Lastinion. Zabili Gumooda bez powodu. Co prawda James wcześniej zabił człowieka Inssur~, ale miał powód.
Po 2. James nie gra z Sinnergy. Po 3. James odszedł z Rexis sam, ponieważ miał utarczki słowne ze szwedami z Rexis. Jak wiecie szwedzi z Rexis trzymaja strone Insurr~, a w Ulltimie jest rl Jamesa i paru jego dobrych kumpli. Na początku zapowiadało sie na największa wojne w historii tego servera (czytaj: po śmierci Jamesa), ale wszystko sie uspokoiło. Tak apropo Zunri wraca w niedziele, i szykuje niespodzianke B). Po 4. Insurrection sa zgrani, graja ze soba od paru dobrych miesięcy. Natomiast Ulltima to nie do konca zgrana grupa jako takich high leveli. Dajcie im troche czasu, a efekty bedą wyśmienite. |
Cytuj:
A ciekawe jaka to niespodzianka, albo Zunri dojdzie do Ulltimy, albo znowu będzie gral na charach Ulltimy. |
Cytuj:
|
Keep it going bone, hope u gonna die 3rd time :p
|
OwneD ...
Bone to jest naprawde konkretny idiota ... pasc w taki sposob i to jeszcze 2 razy ... Co do Oddiny ...No CoMment... widac ze kozaczyc to oni umieja gorzej tylko z umiejetnoscia w walce :] Pozdro Bone mam nadzieje ze spadniesz jeszcze kilka razy tak samo jak Oddina :) |
Cytuj:
Lets pk (three minutes) before save server please? |
Rexis robia PA. Rexis przegra, to zwycieska gildia bedzie robila PA. Ktos pokona ta gildie i od nowa zacznie sie PA .....i tak przez lata :]
Kazdy player (no moze sa wyjatki) jak zdobywa coraz to wiekszy level zalicza dodatkowe procenty do paska PA :D. Jakis czas pozniej jak mu juz ten pasek urosnie, to zacznie sie PA :P (Bone von'Breaker) |
rexis pozbylo sie wszystkich swoich potencjalnych wrogow stopniowo, nie ma kto imz agrozic na serwie i to sie przez dlugic zas nie zmieni a co do pa to nie jest takie straszne wystarczy zbierac dowody zanim sei kogos zaatakuje i cicho siedziec jak chca sie wbic w kolejke do respa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |