![]() |
Cytuj:
2. Idiotyzm. Tym się charakteryzuje fist fighting, że walczysz bez broni. 3. Chyba kpisz. 4. Tak, pogłębmy rasizm, idioto. 5. To po jaką cholerę miałby wtedy istnieć pacc? |
Gre bym zmienil
|
skasował światy nonpvp
|
Kible bym zmienił .
|
Cytuj:
A tak już na serio, to już sam pomysł z informacją o loocie podczas expienia w party mnie zadowala ; ] miło było, jakby kamienie wystarczały na ciut dłużej, gdyby potiony były tańsze, nie było tylu problemów z serwerami i... Może jakieś nowe expowiska dla facc? Ja rozumiem, że pacc jest dla nich priorytetem i na paccu te expowiska są na prawdę fajne, ale aż mnie skręca, gdy podczas expienia na d lair obok veno na kolejnego draga musze czekać 5 minut... a tak poza tym, to jest spoko :D |
hmm
Ja bym zmienil:
1. Wiecej Gm. Conajmniej 2 na 1 serv zeby nie bylo tych wszystkich Je***ych Botow. 2. Zeby Potionki byly za mniejsza cene (jak stwierdzil kolega). 3. Rownierz zwiekszona mapa. W celu zrobienia wiekszej ilosci expowisk. 4. Jakies konkretne Questy jak Poi i Inq. |
1. usunal 1 Gma (hail Poro) ;]
2. z Rooka wychodzisz z 15lvl <- bye carlin noobs |
Cytuj:
|
15 lvl? Pomysl ile musial bys pracowac na wyjscie z rooka (przy full servie). Pomysl wtedy ile noobow by bylo na expowiskach na rooku, nawet nie dal bys rady z niego wyjsc xD 10 lvle kur** na trollach, wolfach itp. ;d
|
Cytuj:
Jestem temu ptxeciwny gdyby nie ten samouczek ludzie latali by po rooku i pisali : -Jak wejsz na drabine, jak sie ropowac, jak uzywac lopaty? Co do skipowania jest ono przydatne wedlug mnie sam robilem 4 new chary po tym update i nie chcialo by mi sie nimi przechodzic teraz dajesz skip turotial(albo tytorial nie pamietam jak to sie pisze xD) Qlos |
Więcej fajnych rzeczy na Paccu
|
Ja chciałbym aby tibia była platna
|
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale tak myślę, czy nie dałoby się założyć na tibia.com tematu, aby zrobić jakiś serwer z tibią 7.6 i gracze podpisywali by się pod tym : D
|
A ja bym nie chciał 7.6 tylko 8.0
|
Cytuj:
|
to tak:
-runki soul(może każda profa robić, żeby ek i knight sprzedawał swoje pointy sorcom i druidom -czary exori magów w wersji mid(trochę słabsze) |
Cytuj:
|
System gry z 7.5 i tylko nowe grafiki itd.
|
Cytuj:
@all, who wants Tibia 7.6/8.0 Nie tylko wy byście tak chcieli. Moi kumple zaczęli grać na OTSach (ale takich RLowych - exp x1, normalne skille, real mapka). Ale ja zawsze czekam na nowy update i ulepszenie systemu... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |