Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jeśli chcecie płakać ze śmiechu.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110291)

Krzaq Ziomal 13-01-2007 21:29

@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.

Lucky_Luke 13-01-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzaq Ziomal (Post 1195311)
@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.

Ja pamietam Lotara jeszcze z nebuli. Mial nick Bigmastakilla. W zyciu nikogo nie zabil wiec przekrecalem go na Bigpignotkilla. Wciagniety do "Trapped Under Ice" bedac jej czlonkiem okazal sie... czlonkiem. Wielka glowa, najlepszy pro gamer, etc. Pozniej jak Phyrexian nam wypowiedzialo wojne poznalismy prawdziwe oblicze tchorza. Jedyny ktory zaplacil swe (po jednym dniu wojny) to BIGPIGANOTKILLA Zaplacil 100k (47EK) po czym przeszedl na Thorie. Wycenili go na sto ka bo walczyl owszem ale na forum :).
@Topic
Banshee quest rox. Ogolnie ten najcisz powinien oproznic te dwie skrzynie przy tp zawsze to 10k i boh. Ale widac ze sam Gs go cieszyl wiec skoro on jest zadowolony to czemu wy sie smiejecie?

Yhasit92 13-01-2007 22:52

@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam

Olorion. 13-01-2007 23:03

lmfao

22:00 Vabelico [86]: aff.. to moj brat sie wpieni..
22:00 Vabelico [86]: poszedlem stracilem 50k i nie moge zrobic questa..
22:00 Vabelico [86]: Aff..
22:00 Yhasit [72]: haha
22:00 Joe Observator [78]: delete chara
22:00 Joe Observator [78]: dzisiaj

Ertil 13-01-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yhasit92 (Post 1195602)
@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam

Racja, ktoś wspominał, że Cavalorm sharuje, choć pewni nawet słowa z nim nie zamienił. Znam go dobrze. I musze przyznać, że mimo to qtas to nie sharuje 8o A ten ban był wynikiem <hmmm> tego że poszedł spać, a potem napisał głupkowatego posta, ale gdy przeczytał go drugi raz, już nie mógł go zedytować niestety.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01.