![]() |
Cytuj:
|
Wyczyściłem temat ze wszystkich wyzwisk. Spokoju ludzie więcej.
Informacja o losowaniu PACC najprawdopodobniej pojawi się na stronie Tibia.com. Nikt z teamu Tibia.pl nie wie kiedy i w jaki sposób nastąpi rozdanie PACC. |
No i to rozumiem.Interwencja Moda :)
|
Cytuj:
Bylo juz mnostwo na wczesniejszych stronach... Wiec nie ma sensu zadawac go na kazdej stronie po 5 razy? moze 6 . . . ... LOTTERY START The lottery will start Jan 9th, 2007. GODZINA - Nie podana! I mam nadzieje WSZYSTKO jasne . . . Pozdrawiam. |
Widać że coś robią :)
Kurde ja chce losowanie :) Jan 09 2007 – Short website downtime today between 13:00 and 14:00 CET due to hardware upgrade of database servers.8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Lord,zrozum tak jak ktoś wcześniej powiedział:D "fajnie jest sobie nabić posta":baby:
|
Omg, Można sie było spodziewać że w jak dadzą free PACC , to to forum zaleje masa noobów -.- No uważajcie że wszystkim noobom na 10+ lvlach dadzą PACCi ... to by była porażka Cipsoftu .. n/c Ja osobiscie wątpie że rozdadzą od tak sobie 1000 PACC byle noobom... nie róbcie sobie nadzieji i nie spamujcie forum postami typu "oh chcialbym wygrac pacca raz w zyciu , to bym outfit mial fajny , swoim 19 sorcererem z p-setem i wandem! moze ktos na PACC area dalby mi itansa jakiegos" wow!
|
wedlug jakiej strefy czasowej oni maja te godziny?
|
Cytuj:
Twoje pytanie ( zadane na wczesniejszych stronach mnostwo razy) wskazuje, ze bardzo chcesz nabic POSTA... tylko poco? Zadnego LICZNIKA nie ma :)... Dobra... nie rozmywam. Jak cos pisz na PM :) . . . :baby: |
naszej
Centralna |
Cytuj:
|
hehe
w Rosji jest teraz okolo 21.40 tam to juz dzieciaki spią Ale maja przechalpana w USA tez na zachodzie kraju juz Ciemno a na wschodzie jeszcze git przez USA przechodza 4-5 stref a w Rosji......8 Typki na zachodzie spią a na wschodzi sie jeszcze bawią :P |
no przy zalozeniu ze wczesniej na tibia.com nic nie pisalo a teraz podali ze wprowadzja jakies aktualizacje miedzy 13-14 wiec mam watpliwosci czy nie chodzi o inny czas
|
Mniej więcej taka sama jak nasza może sie różni 10-15 min
|
Jeśli chodzi o nową stronę Tibii - CipSoft zawalił sprawę. Może i "ładnie wygląda", ale pomyślcie, czemu nie działa na jednej z najlepszych przeglądarek? Proste - jest źle zbudowana! Korzysta z przestarzałych technologii, które działają tylko pod IE i innych beznadziejnych przeglądarkach, oraz tych, które potrafią je udawać. Firefox musi używać quirksmode ("tryb dziwactw"), by tę stronę wyświetlić - najprawdopodobniej Opera za słabo "emuluje starą przeglądarkę". Nienawidzę stron pod IE (IE nie potrafi nic nowego wyświetlić, a to nie jest nowa strona...).
|
kity wciskacie :P ja mam nowa wersje opery i mi tibia.com bez problemu chodzi, nie widze zadnych bledow
|
dam rade ??
Ja mam takie pytanko. A mianowicie jakie hity dadzą mi Hakery itp.
Skille i lvl patrz pod avatarem. |
Cytuj:
Jestem nowy na tym forum i jest tu jakiś system rangowy czyli kto jak sie zasłużył chodzi mi np. ilość postów albo pochwał czy niema nic w tym stylu tutaj? |
Cytuj:
@Top Ja tak zdeka spóźniony bo lekcje późno kończyłem, ale ważne, że przed loterią. Czuję się głupio bo po raz pierwszy w czymkowlwiek "czuję", że wygram :P Czyżbym się robił optymistą? :P up@ Oni usunęli licznik by takich nabijaczy nie było, więc domyśl się czy są za to "specjalne" rangi... |
nie ma czegos takiego zebys nie musial sie meczyc pisaniem :P nie ma zadnych rankingow wiec juz nie musisz nic pisac bo i tak nie bedzie wysoko w statystykach :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |