Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   2 nowe światy non-pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113265)

Azatar90 26-01-2007 16:48

dobra to nie temat pvp czy no-pvp dodali 2 nowe swiaty no-pvp ( i bardzo dobrze :p ) mam pytanie do was kto decyduje sie na stałe grac na nowych serwach i na ktorym bedzie grac i jaka profesje wybierzecie , ja myslałem o drucie ale ta postacia juz tyle czasu grałem 8o mysle o sorku albo palku jezeli chodzi o serwer decyzje podejmne w ostatnim momecie i pisze jeszcze raz

NIE PISAC JUZ PVP CZY NO PVP bo piszecie nie na temat

Fazz 26-01-2007 17:01

Yeah, Nerana rox ;D Zaraz 11 lev skoczy :D Tylko kolejka >.<

Dragonhearted 26-01-2007 17:47

Nie idzie się wbić, jestem od prawie 1.5h pierwszy w kolejce na Neranę o.O

MAZurecki 26-01-2007 18:02

Bardzo chętnie wbiję na nowe servy. Oczywiście po czasie, bo pacca nie mam. :(
Po jakim czasie Facc mogą wbijać? Gdy pytalem na innych servach mówili mi różnie, i każdy myślał że ma rację : Miesiąc, 2 tygodnie, 5 dni. :/ Jak z tym jest?

NERANA ROX :P

Emok 26-01-2007 18:05

Różnie. Przeważnie tydzień, albo dwa ;)

Azatar90 26-01-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok The Brood (Post 1224142)
Różnie. PRzeważnie tydzień, albo dwa ;)

wrescie konkretna odpowiedz koniec pierdzielenia czekamy a 8 lutego zamawiam pacc B) chyba robie sorka :cup:

vNs'Cru 26-01-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1221744)
A jednak jak mówiłem nie chce szukac i kozaczyc ale mowilem ze jeszcze podczas Ferii woj. Lubuskiego to na pewno wyjdą,.. ;D;D;D;D;D

@Topic

Muahaha, Buahaha, Nuahaha,..

No sorry nie moge znowu non-pvp,..

Współczuje tym ktorzy czekali na pvp,.. HAHA

No nie moge, sorry Hah !

lol no debil haha smijesz sie niewiadomo z czego gz idz grac na no pvp noobie
fdp

Daxxy 26-01-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonhearted (Post 1224082)
Nie idzie się wbić, jestem od prawie 1.5h pierwszy w kolejce na Neranę o.O

Jak to przeciez narazie tylko pacc moze tam grac a z tego co wiem pacc-e nie maja kolejek;)

PirakAk 26-01-2007 21:40

Ehhhh

Odpowiem na poszczegilne pytania co tu słyszałem;
Światy non-pvp mają plus jak np kupisz sobie kinght armor i sie bardzo
z tego cieszysz i na non-pvp nikt Cie z graczy nie zdeda i nie stracisz go.
Nowe te światy zrobili dlatgeo bo już 1 odpadł "Astera" już tam nowego konta nie da sie zrobić bo tak jest przepełniona.

Może to nie na temat ale warto wiedzieć.:cup:

PirakAk 26-01-2007 21:47

To Znowu Nie Na Temat Ale Napisze

Jaka jest róznica pomiedzu światami usa a germany mówi sie po niemicku a tam po angkielsku? O co chodzi z tym??;(

MAZurecki 26-01-2007 21:51

Szybszy czas łączenia z serwerem. Jeśli mieszkasz Europie, zawsze bierz niemiecki serv (bo Niemcy są bliżej niż Ameryka :) ), chyba że chcesz się wściekać na amerykańskie lagi. :)
Oficjalnie można mówić w każdym języku na każdym serwerze, tylko na public channels pod grożbą bana zakazane jest mówienie w innym języku niż angielski.

Artivo 26-01-2007 21:59

Panowie i Panie co sie do ku..y nędzy dzieje w tej Tibi... od 50 minut probuje sie zalogowac na Uniterze i od 30 minutek jestem 4 na liscie <lol2> to jest smieszne..

MAZurecki 26-01-2007 22:13

Masz Pacc? Jak nie, to nie masz co tam szukać, bo cię wywali. Jeśli masz Pacc, to nie uwierzę w te kolejki. Przecież Pacc mają możliwość obejścia kolejek. :confused:

To trochę niesprawiedliwe : Pacc już zdobywają levele, a my czekamy. X(
Ale od tego jest Pacc... :angry:

dzIki_dzO 26-01-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MAZurecki (Post 1224950)
Masz Pacc? Jak nie, to nie masz co tam szukać, bo cię wywali. Jeśli masz Pacc, to nie uwierzę w te kolejki. Przecież Pacc mają możliwość obejścia kolejek. :confused:

To trochę niesprawiedliwe : Pacc już zdobywają levele, a my czekamy. X(
Ale od tego jest Pacc... :angry:

Omg, nie wytrzymam i musze to skomentowac. udajesz takiego doswiadczonego gracza a wcale nim nie jestes. Narazie tylko gracze pacc moga zalogowac sie na nowe servery a kolejki naprawde sa uciazliwe i czeka sie w nich godzinami.

MAZurecki 26-01-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzIki_dzO (Post 1224997)
Omg, nie wytrzymam i musze to skomentowac. udajesz takiego doswiadczonego gracza a wcale nim nie jestes. Narazie tylko gracze pacc moga zalogowac sie na nowe servery a kolejki naprawde sa uciazliwe i czeka sie w nich godzinami.

Po pierwsze : Nie udaję doświadczonego, ale znam się wystarczająco na Tibii, by wiedzieć, że tylko Pacc mogą w pierwszych dniach się logować.
Po drugie : Wiem co znaczy męczyć się w kolejkach (gram na Candii i Guardii, najbardziej zapchanych servach jakie miałem szansę oglądać).
Po trzecie : Pacc nie stoją w kolejkach. Wydali kasę po części po to, by nie stać w nich.
Po czwarte : NAAB! :P Joke <lol2>

dzIki_dzO 26-01-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MAZurecki (Post 1225034)
Po drugie : Wiem co znaczy męczyć się w kolejkach (gram na Candii i Guardii, najbardziej zapchanych servach jakie miałem szansę oglądać).
Po trzecie : Pacc nie stoją w kolejkach. Wydali kasę po części po to, by nie stać w nich.

Omg ty chyba nie wiesz co piszesz sam siebie zaprzeczasz.

MAZurecki 26-01-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzIki_dzO (Post 1225073)
Omg ty chyba nie wiesz co piszesz sam siebie zaprzeczasz.

Pokornie błagam o przebaczenie, od teraz moim najwiekszym marzeniem jest wyjaśnienie mi, małemu robaczkowi, o co chodzi w serwerach, w Tibii, w sposobie działania komputera, nocnika i talerza. Panie, wyjaśnij!

8o :D 8o

Artivo 26-01-2007 22:44

Kurwa dalej jestem w kolejce... ale juz jestem 2 :D kurwa po chuj ja kupiłem pacc? zeby stac w kolejkach?! Zajebane CIPY!!!!!!!

BoxerxD 26-01-2007 22:47

Mam pytanie. Czy jest mozliwosc aby zalogowac sie z 1 miejsca na liscie? poprzednio zalgowalo mnie bezposrednio z 2 - go miejsca a teraz jestem 20~ minut na 1 i nie moge wejsc, prosze o odp czy jest mozliwe wejsc? z 1?

Artivo 26-01-2007 22:51

@up.
Chłopie ja dzisiaj rano czekałem 1h (będąc 1 na liscie) wiec spoko czekaj dłuzej... a na jakim servie grasz??
chyba do 00:00 zdąże sie zalogować, bo jak nie to wypierdole komputer przez okno.. 8)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18.