![]() |
dobra to nie temat pvp czy no-pvp dodali 2 nowe swiaty no-pvp ( i bardzo dobrze :p ) mam pytanie do was kto decyduje sie na stałe grac na nowych serwach i na ktorym bedzie grac i jaka profesje wybierzecie , ja myslałem o drucie ale ta postacia juz tyle czasu grałem 8o mysle o sorku albo palku jezeli chodzi o serwer decyzje podejmne w ostatnim momecie i pisze jeszcze raz
NIE PISAC JUZ PVP CZY NO PVP bo piszecie nie na temat |
Yeah, Nerana rox ;D Zaraz 11 lev skoczy :D Tylko kolejka >.<
|
Nie idzie się wbić, jestem od prawie 1.5h pierwszy w kolejce na Neranę o.O
|
Bardzo chętnie wbiję na nowe servy. Oczywiście po czasie, bo pacca nie mam. :(
Po jakim czasie Facc mogą wbijać? Gdy pytalem na innych servach mówili mi różnie, i każdy myślał że ma rację : Miesiąc, 2 tygodnie, 5 dni. :/ Jak z tym jest? NERANA ROX :P |
Różnie. Przeważnie tydzień, albo dwa ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol no debil haha smijesz sie niewiadomo z czego gz idz grac na no pvp noobie fdp |
Cytuj:
|
Ehhhh
Odpowiem na poszczegilne pytania co tu słyszałem;
Światy non-pvp mają plus jak np kupisz sobie kinght armor i sie bardzo z tego cieszysz i na non-pvp nikt Cie z graczy nie zdeda i nie stracisz go. Nowe te światy zrobili dlatgeo bo już 1 odpadł "Astera" już tam nowego konta nie da sie zrobić bo tak jest przepełniona. Może to nie na temat ale warto wiedzieć.:cup: |
To Znowu Nie Na Temat Ale Napisze
Jaka jest róznica pomiedzu światami usa a germany mówi sie po niemicku a tam po angkielsku? O co chodzi z tym??;(
|
Szybszy czas łączenia z serwerem. Jeśli mieszkasz Europie, zawsze bierz niemiecki serv (bo Niemcy są bliżej niż Ameryka :) ), chyba że chcesz się wściekać na amerykańskie lagi. :)
Oficjalnie można mówić w każdym języku na każdym serwerze, tylko na public channels pod grożbą bana zakazane jest mówienie w innym języku niż angielski. |
Panowie i Panie co sie do ku..y nędzy dzieje w tej Tibi... od 50 minut probuje sie zalogowac na Uniterze i od 30 minutek jestem 4 na liscie <lol2> to jest smieszne..
|
Masz Pacc? Jak nie, to nie masz co tam szukać, bo cię wywali. Jeśli masz Pacc, to nie uwierzę w te kolejki. Przecież Pacc mają możliwość obejścia kolejek. :confused:
To trochę niesprawiedliwe : Pacc już zdobywają levele, a my czekamy. X( Ale od tego jest Pacc... :angry: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie : Wiem co znaczy męczyć się w kolejkach (gram na Candii i Guardii, najbardziej zapchanych servach jakie miałem szansę oglądać). Po trzecie : Pacc nie stoją w kolejkach. Wydali kasę po części po to, by nie stać w nich. Po czwarte : NAAB! :P Joke <lol2> |
Cytuj:
|
Cytuj:
8o :D 8o |
Kurwa dalej jestem w kolejce... ale juz jestem 2 :D kurwa po chuj ja kupiłem pacc? zeby stac w kolejkach?! Zajebane CIPY!!!!!!!
|
Mam pytanie. Czy jest mozliwosc aby zalogowac sie z 1 miejsca na liscie? poprzednio zalgowalo mnie bezposrednio z 2 - go miejsca a teraz jestem 20~ minut na 1 i nie moge wejsc, prosze o odp czy jest mozliwe wejsc? z 1?
|
@up.
Chłopie ja dzisiaj rano czekałem 1h (będąc 1 na liscie) wiec spoko czekaj dłuzej... a na jakim servie grasz?? chyba do 00:00 zdąże sie zalogować, bo jak nie to wypierdole komputer przez okno.. 8) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |