![]() |
Za duży pancerz, to ty możesz mieć w grze MMORPG -.-
Chodzi o to, że ten fake nie jest grą MMORPG (czy tam RPG). Więc pojęcie "zbyt duży pancerz" może być inaczej odbierany. Dla przykładu. Skoro bestia ma za duży pancerz na siebie,to musi se kupić mniejszy! Dobrym sformułowaniem byłoby "ma zbyt mocny" albo zbyt wytrzymały pancerz! |
@up
tez mysle ze troche dziwny ten tekst.Jakim prawem potwor ma za duzy pancerz? @temat wszystko ok ale dziwi mnie tez to ze ta pustynia nazywa sie Shuki i za chwile przychodzi do nich jakis gosciu Shuki. Co on jest jakims patronem tej pustyni? podsumowujac 5/10 |
Zaczyna się robić coooraz nudniejsze ;(
Teraz fake'i które były średniego poziomu i małego zostaną rozwalone przez duże. Avager i Glaves zaczeli działać, więc teraz nic ich nie przebije. Trzeba znaleźć specjalistę od fake'owców ;d |
Piszę posty rzadko, nawet bardzo rzadko. Ale teraz mnie zdenerwowałeś! CAŁKOWICIE ZANIEDBAŁEŚ SWOJEGO FAKA (FEJKA)! Proszę o niewyzywanie mnie od archeologów itp, bo musiałem się odstresować. Pozdrawiam Filip Pows
|
Oh.. To jest takie smutne :( On nie żyje ! Muhhdsahd... A tak na serio to mało :( Kolo pojawia się raz dwa to mógłby już każdego zabic... No ale dobra... Dlaczego ta kula czy cuś ma wskrzeszac nie zgadzam się !! Oni wszyscy mają umrzec i to ja mam ich zabic !
|
Hmm...Mało.. i ogulnie takie średnie... jak to ujął Sezu Wszyscy mają zostac zabici:p
|
Fajne. Ale mniej niż zwykle co do ciebie nie podobne. :p Ale dla mnie jest O.K.
Hehe coraz mniej ich się robi. :D @Sezu Nie nadajesz się do tej roboty. Napewno nie zabijesz all. Muashashashahasau @Down Nieprawda. Cała część nie zajęła ci 2 postów. ;p |
@Shuki
21 obrazków to norma chyba ^^ @Sezu Ciebie i tak już tu nie będzie ciałem ^^ Może jeszce duchem xD |
Oni oczywiście zdobędą kule i ożywią zmarłych...
Klasyczne super hero... Wogule nie jesteś oryginalny... Niczym mnie nie zaskakujesz... Oglądaj mniej kreskówek, a więcej filmów... dobrych filmów. @down Tak to już niestety jest, że jak ktoś jest na coś za głupi i tego nie rozumie... to uważa to za chłam. |
No dobra. Może być. Ale nigdy nie karz czekać na tak długo. Widzę, że lekki opiernicz sie przydał. A co do fejka to taki sobie. Pamiętam pierwsze odcinki... Coś w rodzaju "zaraz puszcze pierda". To były czasy... Ale teraz jest coraz gorzej. Fabuła za bardzo skomplikowana, za dużo bohaterów itp. W tym momencie zacytuje "Kończ waść, wstydu oszczędź". Skończ szybko tego Shreka, i zacznij robić coś lepszego. Jeśli już spodobały i się filmy, to zrób parodię filmu. Ale nie popełnij tych samych błędów po raz czwarty. Na tym kończę swojego posta, Filip Pows
|
troche nudny ten fake (szczerze) sorka ale mowie prawde :| zabija Yosisa,spotykaja Vansidera,fiona sie kluci, i ida KONIEC :| 4/10 :/
|
Fazowy Fake!9.5/10.ta ostatnia czesc troche za krotka byla!:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
3/10.
Powoli zmienia się w dno. |
Fake super początek jak flaki z olejem ale zaczyna się już coś dziać ocena 9,5/10
ponieważ błędy ortograficzne to nie twoja wina ale trudno. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
Cytuj:
A tak co do fake to slabo, fabula to dno niestety. |
jedyne co mi sie podoba, to to, ze gina! MAUSHSUH!
Pozatym dno ;P |
Mi nie chodziło o sławę. Chodzi mi o to, że Glaves i Avager teraz mają coraz więcej pomysłów, a tobie się kończą.
Ocena: 2/10. |
To się robi nudne. Kończ to szybko.
|
no to cie wszyscy zjechali :P
Twoja wina. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |