![]()  | 

Ech.... Z fajnego fake'owca spadasz niżej... Przecież to nawet śmieszane nie jest -,- Dobijają o brzegu, lażą po miescie, Glaves olewa świątynie i straż iuch goni :/  
	3/10 za grafike  | 

Jak dla mnie malo ciekawie... :(  
	Graficznie nie jest idealnie, ale to tam szczegoly, wystarczy wiecej czasu poswiecic i nie bedzie problemu. Ogolnie daje 6/10 pozdro :p  | 

ZAJEFAJNY FAKE!!!! 
	I mogę ci podpowiedziec z dalsza czescia, i bym mógł sie dostac do tego FAKE'a? ;p bylbym sumieniem tamtego chyba głównego bohatera :) Mój out: ;P http://img234.imageshack.us/img234/4...nasmokutl7.png Z moim pomyslem na kolerjne czesci to: Temu glownemu bohaterowi, sni sie te sumienie (ja) które namawia go do rozpoczecia buntu i tak dalej, i on zbiera sojusznikow xD i rozpoczynaja bunt i przejmuja statek i tak dalej...;P to tylko podpowiedz :D  | 

@up 
	Ty mi fabuly nie podsowaj, bo mam zarys do konca i nie zamierzam wprowadzac zadnych zmian, a tym bardziej knighta na smoku. Nie robie narazie nastepnego odcinka, gdyz nic nie mozna robic na sile. Postaram sie zakonczyc w tydzien po summer update, gdyz mam przeczucie, iz dodadza troche sprajtow potrzebych do 2 ostatnich odcinkow.  | 

Fajne Fajne 
	Proszę o więcej !!!  | 

hmm nawet fajne brawo 
	 | 

bardzo ciekawe czekam na next parta  
	ocena:9/10:]  | 

Ładny fake, swietna fabula. Poprostu suuuuper 
	 | 

BAAAARDZO!! Fajne, mówie ci, podoba mi się, najlepsze jest to z jackiem, w tym mieście.:cup: 
	 | 

Nie spamowac tylko czekac... 
	 | 

ja chcem siódmą część 
	 | 

Cytuj: 

| 

wypasisty fejk zajedwabista fabul straaaaasznei wciaga mimo ze duzo tego to i tak potrzeba wieceeeej xD 
	 | 

zaj****ty fake! dawaj wiecej!!!8o8o8o 
	 | 

Zarąbisty 
	10/10 Choć trochę bezsensu gdyby ktoś dostał z takiej halabrdy to go powinno na pół przeciąć... zgłaszam się do fejka Nick:Viero Outfit:wybierz sobie sam :)  | 

Cytuj: 

| 

@up troll po co odswiezarz? 
	@down a zapomnialem dac reporta ale skoro ty juz dales ^^ @2x down Reported  | 

hah jakby to wczoraj napisał by nie miał reporta ( 1 miesiąc). Widze że na to długo czekałeś :/ 
	A więc report. :/  | 

@Up huj ci w dupe 
	 | 

Zdjęcia wciąż się otwierają na pierwszej stronie, więc ma prawo odświeżyć.  Gdyby się już nie otwierały wtedy to jest naruszenie. 
	 | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |