Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Antica (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=187)
-   -   Wydarzenia ze świata Antica (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120384)

Xeruks 29-04-2008 22:54

.

No płacił napewno nie bede:) A z tym ze se wymyslil historie to chyba nie sciema bo gadałem z nim dzisaj pozatym ze bil ludzi to bił..najszybsza kasa robiąc PA:D
Sam czasem tak zarabiam:P

Knight mathoff 29-04-2008 23:16

Xeruks: to słychac. W kazdym Twoim zdaniu. Moralnosci i zwyklej uprzejmosci w Tobie tyle co w komarze.

Pozdravlaju.
Oby ktos kiedys na Tobie postanowił zarobic.

Rognis 30-04-2008 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeruks (Post 2030668)
No płacił napewno nie bede:) A z tym ze se wymyslil historie to chyba nie sciema bo gadałem z nim dzisaj pozatym ze bil ludzi to bił..najszybsza kasa robiąc PA:D
Sam czasem tak zarabiam:P

Ciekaw jestem na kim tak zarabiasz, no chyba, ze na koledze w sasiedniego bloku, ktory jeszcze nie ukonczyl podstawowki.

Co do placenia to moze zaplac teraz bo pozniej bedziesz musial wiecej, a btw zastanawiam sie nad sensem twojego placenia im.
Bo w sumie to za co masz ty im placic? Chyba tylko za to, ze jestes w SaT go ogladajac film CIĘŻKO ciebie tam zauwazyc :D

Zapamietaj ludzie z polnocy maja w sobie cos takiego, ze toleruja tylko swoich, ale i takze sa w stanie zrobic najwieksze swinstwo nawet "swoim", czyt. przypadek Sashra.

Santaks 30-04-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rognis (Post 2030973)
Ciekaw jestem na kim tak zarabiasz

Na Polakach nie majacych "plecow"

Xeruks 30-04-2008 14:38

jakos 3 dedy mam na liscie wiec musze uczestniczyć...fakt faktem ostanio mnie nie ma ale to nie z powodu ze sie chowam tylko musze poprawić oceny w szkole i nie zawsze moge wtedy kiedy sa battle..

BOtter 30-04-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 2030980)
Na Polakach nie majacych "plecow"

Bo Polacy to najwięksi rogacze, oczywiście nie wszyscy...

Knight mathoff 01-05-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeruks (Post 2031180)
jakos 3 dedy mam na liscie wiec musze uczestniczyć...

Heh... faktycznie. Jest się czym chwalić. Masz aż trzy deady, to znaczy, że ostro walczysz!

PS: Czy chamstwem będzie spytanie ile pan masz fragów?

Santaks 02-05-2008 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff (Post 2032809)
PS: Czy chamstwem będzie spytanie ile pan masz fragów?

Czepiasz sie szczegółów xD

Xeruks 04-05-2008 13:27

Szkoda ze ty jestes taka pi** ze jak Ndrg sie boisz wsyztskiego...boisz sie nawet skulla wrzucic ... u was na forum trzeba posta napisac ze sie chce skula wbic<lol>

Xeruks 04-05-2008 21:24

Nie mam fragów jak narazie. Jeśli chiałeś mi dopiec to Ci się nie udało:)

Szkoda ze ty i to twoje nobowskie Ndrg jest tak wydygane ze nic nie moga nigdy zrobic... Nawet jeśli chcecie skula zrobić to musicie pisać posta na forum ze zrobicie i pani Madame musi wyrazic zgode bo inaczej hunted!!!!!!!!

Co było ze Speed-Magiem Chceili go frajery z gildi wywalic za to ze poszedl nobem na battle...Tacy wydygani byli 2h z nim wywiad robili i musiał sie chłopak tumaczyć:D <lol> nie ma to jak ziomki z gildi co?
smiech na sali haha

Xeruks 04-05-2008 21:32

.

.dsfsdfsdfsdfsdfdsfdsf

BOtter 05-05-2008 15:32

Trochę osób z BD już się wypłaciło ;)

Gogo Corrosion B)

Knight mathoff 09-05-2008 05:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeruks (Post 2039321)
.dsfsdfsdfsdfsdfdsfdsf

Im więcej piszesz, tym bardziej się pogrążasz.
Nieźle.
;)

Santaks 09-05-2008 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeruks (Post 2039295)
Nie mam fragów jak narazie. Jeśli chiałeś mi dopiec to Ci się nie udało:)

Respekt wogole ze uczestniczysz w wojnie i byles te 2 razy na opence ;)

Cytuj:

Szkoda ze ty i to twoje nobowskie Ndrg jest tak wydygane ze nic nie moga nigdy zrobic... Nawet jeśli chcecie skula zrobić to musicie pisać posta na forum ze zrobicie i pani Madame musi wyrazic zgode bo inaczej hunted!!!!!!!!

No niezle zasady :D

Cytuj:

Co było ze Speed-Magiem Chceili go frajery z gildi wywalic za to ze poszedl nobem na battle...Tacy wydygani byli 2h z nim wywiad robili i musiał sie chłopak tumaczyć:D <lol> nie ma to jak ziomki z gildi co?
smiech na sali haha

Tekst powtarzany przez czlonkow ndrh "ndrh jest jak rodzina" widac :>

Rognis 09-05-2008 15:10

Cytuj:

smiech na sali haha

A czy twoi liderzy klanu wiedza, ze jestes uczestnikiem klanu?

Dziwnym trafem omijasz jakos kazde battle, albo przyczyna lezy gdzie indziej, bo oni po prostu Ciebie nie potrzebuje, bo do czego mozesz im sie przydac?

Nadajesz na ten klan, a udalo mi sie przeczytac, ze dwoch twoich kolegow wojowalo z nimi i co? Kleska, az ta dziecica ambicja....

Knight mathoff 09-05-2008 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 2047377)
Respekt wogole ze uczestniczysz w wojnie i byles te 2 razy na opence ;)

No niezle zasady :D

Tekst powtarzany przez czlonkow ndrh "ndrh jest jak rodzina" widac :>

Hmm... a może wysilić się, i policzyć Twoje odrzucone podania do Ndranghety? Albo zajrzeć na forum Sarmatów?

Nie, nie chce mi się. Sam znasz prawdę.

Poe 09-05-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeruks (Post 2039321)
.dsfsdfsdfsdfsdfdsfdsf

Wypowiedź na poziomie cannon foddera.

Santaks 10-05-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff (Post 2047864)
Hmm... a może wysilić się, i policzyć Twoje odrzucone podania do Ndranghety? Albo zajrzeć na forum Sarmatów?

Nie, nie chce mi się. Sam znasz prawdę.

Po pierwsze Ndrh nigdy nie odrzucilo mojego podania sam zdecydowalem o tym ze jednak nie chce byc w waszym klanie.

Knight mathoff 11-05-2008 12:03

Nie jest to tajemnicą, więc skopiuję część twoich podań (obydwu). Jedynie z forum Ndranghety.

"Postanowiłem złożyć podanie do tej gildi ponieważ uważam ze jest ona jedna z lepszych gildi polskich na serwerze, szukam gildi bez problemów nie konfliktowej ponieważ taki właśnie jestem. "

Miałeś racje. Sam zrezygnowałeś.
"nie zostałem jak większość ludzi odrzucony, tylko sam postanowiłem zrezygnowac powodem tego zachowania była chyba presja w oczekiwaniu na odpowiedz a może wtedy jeszcze nie byłem dojrzały do tego klanu nie wiem, zdaje sobie sprawę że moje tłumaczenie jest dziecinne i głupie ale proszę zrozumcie."

Drugie Twoje podanie zostało jednak bezwzględnie odrzucone. Dwa dni po napisaniu wątku.

Nie nabijaj się z Ndranghety. Członkowie tego klanu jakoś nie narzekają. Narzekają Ci, którzy tam się nie dostali, bądź też Ci, którzy mają z nami na pieńku.

Pozdrawiam.

Santaks 11-05-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff (Post 2051390)
Nie jest to tajemnicą, więc skopiuję część twoich podań (obydwu). Jedynie z forum Ndranghety.

"Postanowiłem złożyć podanie do tej gildi ponieważ uważam ze jest ona jedna z lepszych gildi polskich na serwerze, szukam gildi bez problemów nie konfliktowej ponieważ taki właśnie jestem. "

Szczeze to praktycznie nie znalem tej gildii i takie same argumenty pisal bym w podaniu do kazdej innej gildii

Cytuj:

Miałeś racje. Sam zrezygnowałeś.
"nie zostałem jak większość ludzi odrzucony, tylko sam postanowiłem zrezygnowac powodem tego zachowania była chyba presja w oczekiwaniu na odpowiedz a może wtedy jeszcze nie byłem dojrzały do tego klanu nie wiem, zdaje sobie sprawę że moje tłumaczenie jest dziecinne i głupie ale proszę zrozumcie."

Wytlumaczyc sie jakos trzeba :) a prawdziwym powod byl taki ze moj przyjaciel Czubisnieg odradzil mi ta gildie..

Cytuj:

Nie nabijaj się z Ndranghety. Członkowie tego klanu jakoś nie narzekają. Narzekają Ci, którzy tam się nie dostali, bądź też Ci, którzy mają z nami na pieńku.

Pozdrawiam.

Nie nabijalem sie nigdy z ndrh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.