![]() |
.
No płacił napewno nie bede:) A z tym ze se wymyslil historie to chyba nie sciema bo gadałem z nim dzisaj pozatym ze bil ludzi to bił..najszybsza kasa robiąc PA:D
Sam czasem tak zarabiam:P |
Xeruks: to słychac. W kazdym Twoim zdaniu. Moralnosci i zwyklej uprzejmosci w Tobie tyle co w komarze.
Pozdravlaju. Oby ktos kiedys na Tobie postanowił zarobic. |
Cytuj:
Co do placenia to moze zaplac teraz bo pozniej bedziesz musial wiecej, a btw zastanawiam sie nad sensem twojego placenia im. Bo w sumie to za co masz ty im placic? Chyba tylko za to, ze jestes w SaT go ogladajac film CIĘŻKO ciebie tam zauwazyc :D Zapamietaj ludzie z polnocy maja w sobie cos takiego, ze toleruja tylko swoich, ale i takze sa w stanie zrobic najwieksze swinstwo nawet "swoim", czyt. przypadek Sashra. |
Cytuj:
|
jakos 3 dedy mam na liscie wiec musze uczestniczyć...fakt faktem ostanio mnie nie ma ale to nie z powodu ze sie chowam tylko musze poprawić oceny w szkole i nie zawsze moge wtedy kiedy sa battle..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: Czy chamstwem będzie spytanie ile pan masz fragów? |
Cytuj:
|
Szkoda ze ty jestes taka pi** ze jak Ndrg sie boisz wsyztskiego...boisz sie nawet skulla wrzucic ... u was na forum trzeba posta napisac ze sie chce skula wbic<lol>
|
Nie mam fragów jak narazie. Jeśli chiałeś mi dopiec to Ci się nie udało:)
Szkoda ze ty i to twoje nobowskie Ndrg jest tak wydygane ze nic nie moga nigdy zrobic... Nawet jeśli chcecie skula zrobić to musicie pisać posta na forum ze zrobicie i pani Madame musi wyrazic zgode bo inaczej hunted!!!!!!!! Co było ze Speed-Magiem Chceili go frajery z gildi wywalic za to ze poszedl nobem na battle...Tacy wydygani byli 2h z nim wywiad robili i musiał sie chłopak tumaczyć:D <lol> nie ma to jak ziomki z gildi co? smiech na sali haha |
.
.dsfsdfsdfsdfsdfdsfdsf
|
Trochę osób z BD już się wypłaciło ;)
Gogo Corrosion B) |
Cytuj:
Im więcej piszesz, tym bardziej się pogrążasz. Nieźle. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwnym trafem omijasz jakos kazde battle, albo przyczyna lezy gdzie indziej, bo oni po prostu Ciebie nie potrzebuje, bo do czego mozesz im sie przydac? Nadajesz na ten klan, a udalo mi sie przeczytac, ze dwoch twoich kolegow wojowalo z nimi i co? Kleska, az ta dziecica ambicja.... |
Cytuj:
Nie, nie chce mi się. Sam znasz prawdę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po pierwsze Ndrh nigdy nie odrzucilo mojego podania sam zdecydowalem o tym ze jednak nie chce byc w waszym klanie. |
Nie jest to tajemnicą, więc skopiuję część twoich podań (obydwu). Jedynie z forum Ndranghety.
"Postanowiłem złożyć podanie do tej gildi ponieważ uważam ze jest ona jedna z lepszych gildi polskich na serwerze, szukam gildi bez problemów nie konfliktowej ponieważ taki właśnie jestem. " Miałeś racje. Sam zrezygnowałeś. "nie zostałem jak większość ludzi odrzucony, tylko sam postanowiłem zrezygnowac powodem tego zachowania była chyba presja w oczekiwaniu na odpowiedz a może wtedy jeszcze nie byłem dojrzały do tego klanu nie wiem, zdaje sobie sprawę że moje tłumaczenie jest dziecinne i głupie ale proszę zrozumcie." Drugie Twoje podanie zostało jednak bezwzględnie odrzucone. Dwa dni po napisaniu wątku. Nie nabijaj się z Ndranghety. Członkowie tego klanu jakoś nie narzekają. Narzekają Ci, którzy tam się nie dostali, bądź też Ci, którzy mają z nami na pieńku. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |