![]() |
Cytuj:
Probujesz wmowic ludziom zeby robili lootbagi a malo kto lubi je robic wiec w ten sposob sie ludzie zrazaja do palka... |
Cytuj:
Moim zdaniem lootbagi są dla tych ktorzy nie umieja zarabiac normalnie na expie. |
Omg... dla mnie robienie lootbagu to przyjemność... lubie sobie posiedzieć na mintwallin i pod koniec expa zebrać loocik warty ileśtam kasy... Nie trzeba robić lootbagów oczywiście jak kto woli... mówie tylko jeden sposób żeby mieć coś kasy przy sobie
|
Co jest złego w robieniu lotbagów? A wogule jak ktos nieumie grać pallkiem to odrazu stwierdza ze palek sux.Każda profesja ma wady i zalety a porównujac ceny boltów do mf to jest roznica np ; jak sorec expi na guardach ile mf idze a ile boltow pallkowi.:D Każda profesja ma wady i zalety!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Panowie up... nie kłócić się z nim... [ironia]on wie lepiej... lootbagi sux[/ironia] tak to jest gdy newbie(nooby) wypowiadają się na tak trudne dla nich tematy ;x
|
Skoro oni mówią, że lootbagi są bezsensu to nie wmawiajcie im, że tak nie jest. Mają swoją rację i dzięki takim osobom my możemy robić lootbagi m.in. z przez nich zabitych potworków :)
Jak dla mnie paladyn nie jest postacią dla noobów i to oni piszą posty, że paladyn to najgorsza profesja. Poczekajmy na letni update może Cipsoft coś doda paladynowi. Wkońcu ma zbalansowac postacie. |
To prawda :D . Ale ja kocham lootbagi . Oh ile ja na nich kasy zarobilem to nie licze B)
|
Cytuj:
|
Witam.
Piszę w tym temacie ,bo po co tworzyć nowy?:) Dobiłem 40 dista swoim paladynem i tu kłania się pytanie.Czy dalej skillować?Czy lepiej iść już expić?Przypomnę ,że gram na serwerze non-pvp gdzie o wiele trudniej się skilluje.Po pierwsze z kumplem ,ani na monku nie poćwiczę.Po drugie mogę trenować tylko na stworach.W dodatku przychodzi jakiś noob mówisz "no kill" ,a koleś z premedytacją zabija ci mooby.Mam 35k...więc proszę o szybką i konstruktywną odpowiedź. Aby nie robić offtopa: Gram ,ponieważ bardzo lubię tą profesję.Wolę zagrać postacią rzadszą ,a nie sorciem czy drutem gdzie 80% serwera to właśnie postacie magiczne.W dodatku lubie kusze łuki.Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Idź expić, albo jak ja - do szkoły ;)
|
No to jeszcze jedno pytanie.Jakie kupić wyposażenie Palkowi do 35k?Pozdrawiam
|
Cytuj:
|
Nie wiem na jakim servie grasz i jakie tam sa ceny ale napewno moge ci polecic zakup blue robe jest bardzo lekki i napewno ci sie przyda ten cap. Bohy sobie narazie odpusc i tak ci sie zabardzo nie przydadza na niskim lev
|
Ja myślałem tak:
1.Najpierw kupić b robe,crown pants i crown helm 2.Następnie bohy. Mam pytanie do tych crownow(helm i pants) czy będą dobre dla palka ;)? |
@up
Crown helm i legsy sa do palka bardzo dobre, ale narazie radze ci kupic tylko helma, a legsy narazie odpuśc (1 arm wiecej i iles tam K kosztuja). Zreszta jak padnie to bedziesz ilestam K w plecy, wiec nie radze ;P p0zdr0 ;) |
To zależy na jakie potworki chodzisz...
Ja radziłbym Ci kupić najpierw do 30 levela: steel helmet plate armor plate legs dwarven shield łuk i kusze zwykłe buciki szal A później zbyt dużo nie dodawaj i te bohy dopiero od 35 levela, bo po co dednać i stracić bohy na 20 mając mało życia kiedy mały kick i już lezysz... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |