![]() |
Pewna Sugestia
Ja mam pewną sugestię w Ancient Temple jest też Orc Shaman więc niech ludzie na niskich lvl'ach uważają :]
|
Gratulacje
Świetny poradnik super korzystałem z niego dużo razy i nadal korzystam heeh jest dobry. 10/10 B)
|
No niewiem mi poradnik nie pomugl:(
|
spox poradnik
Bardzo dobrze napisany poradnik.Bardzo mi pomógł,a gram w to od miesiaca
i jestem tak zwanym ''newbie''.Wiele mi pomogl ,bo gdy pytalem sie innych graczy gdzie mam expić ,mówili sp****alaj noobie ,lub coś w tym stylu wiec juz wiem gdzie bic lvl. |
9/10
plusy: fajne szeroki(czytać długi ) dobry minusy: błąd a jaki błąd? a taki: na foldzie jest też Water Elemenal xD |
Zajebisty poradnik
Podoba mi się ten poradnik wszystko ładnie opisane.....co ja mam tu pisac 10/10
|
Bardzo fajny poradnik polecam!
|
Radze edytnąć teraz na trolach pod ab sa jeszcze champion trolle.
|
:)
Super poradnik! :) Expiłem inna postacia na jego postawie:) Musiałeś sie dużo napracować ;p
|
najgorszy poradnik jaki czytalem lol trolle do 8-15 lol kazdy idiota wie ze na dwarfy sie chodzi albo orcki pod thais wiesz co wlasnie myslalem ze ty nigdy niewbiles wienkrzego lvla niz 20 sry 0/10 ;/
|
Wow ! Bardzo ładnie Gratz ! 8o Kawał Dobrej Roboty :cup: O takie coś mi Chodziło ;). Jesteś Boss :king:.
|
Ten poradnik jest chyba dla boterow...
Trolle przy Carlin (8-13lv) - Żartujesz, tak? Kto ci wysiedzi do 13 lv w miejscu, gdzie robisz może 800xp/h? Trolle pod Ab'dendriel (8-15lv) - No chyba na bocie, bo mnie by chuj strzelił wbijając 10lv+ na expie góra 2k/h. Trolle niedaleko Thais (8-16lv) - Tu sie mogę zgodzić, bo występują tam czasem orki, co diametralnie podwyższa ilość wbitego tam expa na godzinę. Waspy przy Ab'dendriel (do 20lv) - MADE MY DAY!! Ahaha, chce Ci się czekać 15 minut, na respa, w którym jednorazowo wbija się może 700 expa? Lodowe wyspy - Folda, Senja, Vega (8-30) - Bez zasypiania przy klawiaturze sobie tego nie wyobrażam. Amazon Camp (13-20lv) - Na luzie możesz tam wysiedzieć do 35lv. Mintwallin (30+lv) - Nie wiem jak wyobrażasz sobie brać "na klatę" 3 archery, 4 guardy i mino maga co jakieś 10 minut knightem na 30 lv bez waste. Hellgate (Elder Beholders) (40+lv) - Zblokuj 3 eldery z asystą cryptów nawet i 50 knightem to oddam Ci moje konto (Bez waste ofc, i tak, by exp dla shootera byłby lepszy niż na guardach). Draconia (Dragons) - Dla paladyna? No wiesz...paladyn musi mieć pole do ucieczki, a tam za bardzo nie ma gdzie uciekać (no chyba, że będziesz lurować poziom wyżej) OF dla knighta 80+ - gwarantuje Ci, że z głową dasz rade na 60+ Dworki - Taa może mag ma biegać tam z monkiem? Gz, no chyba, że wziąłbyś 2bp destroy fieldów. Nargor - Piraci (27+lv) - Mam 72 shieldinga moim knightem (podskillowałem, wiec proszę się nie sugerować moim opisem) i zbieram od marauderów hity czasem po 70+ Banuta - Apes (Malpy, 50+lv) - Tutaj większość zależy od umiejętności gry i skillów naszej postaci Ankrahmun Dragon Lair - No, że się roi od dragów to bym nie powiedział. Popraw niektóre punkty. |
Poradnik dobry, tylko z tymi trollami trochę przesadziłeś, chyba że mowa o botterach :D.
Daje 4/5;) |
ta.. takich poradnikow jest milion jednak napracowales sie a i watpie zeby komus sie chcialo expic na trollach do 16 lvlva 8/10:p
|
Super Ale nic nienapisałeś o goblinach na edron :( ale i tak bomba !!! :cup:
|
wow ja chyba napisze poradnik 110lv w 90 dni
|
ja moge napisać taki darmowy ; d.
|
szczerze gratuluje pracy. dam 10/10 jeżeli dopiszesz od którego lvla można biegać pallkiem po dragsach na draconii :p
|
5/10
czegoś mi tu brakowało!! te trole... kilka sugesti mi nasunełeś gdzie expić. |
Poradnik świetny naprawde extra bardzo mi sie przyda :);)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |