![]() |
Mylisz się, zależy od poziomu
http://www.tibia.com/news/?subtopic=...flist=00100100 Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Duch, nie zauważyłem twojego postu, sry :> |
Jak znajde czas to zaktualizuję ten poradnik, więc spokojnie bez ciśnień
|
ELo!
Przydalo sie :) 10/10 thx!
|
Dzięki bardzo mi pomoglo!
|
|
mógł byś edytować ten temat bo sporo sie zmieniło z tymi blessami z tego co słyszałem ^^
btw. jak kupie full blessy na 30lvl i nie padne do 100lvl, a na 100lvl padne, to tak jak bym miał te full blessy czy jak to wtedy jest? czy jakoś je się uaktualnia co parę lvli? na pewno na forum gdzieś o tym jest ale to w sumie pytanie na temat, może ktoś odpowiedzieć? :P |
Jak kupisz blessy to działają póki nie padniesz.
|
Ej a jeśli kupie wszystkie bless to mi eq nie wypada??
|
Jak kupisz wszystkie blessy to działa tak jak dawniej aol + bless.
Jezeli masz facc, mozesz kupic tylko 4 blessy, a wszystkich jest 5, wiec zawsze jakas szansa ze cos Ci wypadnie. |
Cytuj:
|
Jaka jest szansa na to że wypadnie jakiś przedmiot z 4 blessami? Ma ktoś jakąś tabelkę np.
1 bless - 80% na wypadniecię przedmiotu 2 blessy - 60% 3 - 40% 4 - 20%. A poradnik zajebiasczy, dzięki! |
a ja mialem 4 blessy i mi demonka poleciała ;<
|
Da rade gdzieś sprawdzić, ile i które blessy ma się już kupione?
|
Tak, pokazuje to Ceremonial Ankh
|
Poradnik nie jest uaktualniany. Cena blessów zależy od lvla, nie jest stała.
W poradniku nie zostało też wspomniane nic o zmniejszeniu prawdopodobieństwa straty przedmiotów lub plecaka, a to też jest istotne. Miejsce kupienia blessów w Kaz można moim zdaniem trochę zmienić, albo chociaż napisać piętro, myślę, że ułatwiłoby to wielu osobom poszukiwania. Poza tym poradnik mi się podoba, ładne screeny, ciekawie opisany. Moja ocena: 6/10 |
Extra! Dobre wykonanie!
|
Suuperancko
|
Poprosze o update cen chociaż. Ostatnio musiałem wracać do dp bo bless kosztowal mnie prawie 15 k, a nie 10k...
|
Musiałeś źle sprawdzić w cenniku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |