![]() |
bla bla bla bla bla
|
Cytuj:
I wracaj do szkoły, btw kup sobie klawiaturę z polskimi znakami, albo zacznij ich używać. Żyjemy w Polsce a co niektórzy chyba o tym zapominają. Na Twoje pytanie odpowiadam "TAK" Mam małą prośbę: Podaj nam w końcu swój nick... |
swoje wiem, mam prawo wyrazic swoje zdanie, w koncu od tego jest forum ;) nie chcialem nikogo urazic w moim poscie.
co do siedzenia cicho, chcialem po prostu grac w spokoju, a nie martwic sie, czy padne na masslogu. a o placeniu za protekcje nic nie wiem ;) |
dazo Ty bedziesz next i Twoji koledzy...
|
Cytuj:
sharowany sprzedawczyk grrrrrrrrrr ! |
bla bla bla bla bla
|
Cytuj:
|
@Yavi
Wiesz, nic nigdy do Ciebie nie miałem, ale czy nie uważasz że przy*******anie się o polskie znaki jest trochę... dziwne? Fakt że tajemniczy i tak robi orty :D ale co to za różnica czy "a" ma ogonek czy nie? @Cors Ano pogadam, pogadam. Wiara jak Cez, Abu, Connan itp by mogła wpaść, chociaż cholera wie bo każdy lachę ma a z babami to różnie bywa. Co do Eve to nie wiem czy ma w planach w ogóle do Polski wpadać ale się spytam. Tylko że i tak jakby wszyscy na*******ali po polsku to by się na śmierć dziewczyna zanudziła i bym ją musiał gdzieś "pocieszać" :/ xD Edit: Tu zawsze była cenzura? O.o |
@Cors. A moge z punim wpasc :D ??
czy to tylko zlot dofoludkow :D ? |
Cytuj:
Chcesz aby Polska stała się krajem dyslektyków? |
Cytuj:
|
Pussi tylko przywieź ze sobą głęboki talerz i zupe w termosie : D
/ Ci co byli na zlocie w P-ń- Strzeszynku będą wiedzieć ocb / Pozdro! |
Cytuj:
DRAGON BALL ROX :D :D :D :D |
@Saxe to pogadaj z all i napisz mi jak stoicie :)
zwlaszcza ze domki stoja naprawde tanio + do sulechowo jest z 100km wiec tez lajcik @Hoffi jak chcesz tez wpadaj :) narazie szykuje sie ze to bedzie najwiekszy zlot z dotychczasowych - wiekszy nawet od Somianek :P:P |
Cytuj:
Zawsze masz tadku od tego banitqa by laską sie nie nudzilo : D : D : D |
Cytuj:
Ja tyż będa! no chyba ze mnie nie chceta ale ciul i tak wpadne :D :P ^^ |
mebiasty. A czemu tylko puni :D ??
@cors teraz macie ladna droge bo zbudowali obwodnice odrazu z poznania do sulechowa :D:D Wpadl bym ale musze jeszcze pomyslec bo mnei tak pozrecie :D |
ahh. btw. Forum wrocilo do normy :D
|
Jeśli wszystko wypali chociaż w połowie tak piknie jak w sferze planów, to będzie gitarra B)
|
@Zeus
Jak narazie polski i angielski był. W poniedziałek mam matme rozszerzoną a w piątek fizykę ten sam poziom :D damy rade, jak nie to będzie trzeba spierniczać z kraju :D Co do zlotu to też postaram się być, maślak też ma być B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |