![]() |
"Qel albumin superrr kiss dla Ciebie"
lol, daj jej pasy w nagrode... ja pierdole jak wy sie mozecie tak dawac wyjebywac przez panienke ; o ogarnijcie ze jezeli zrobila walka na magramim to i zrobi na was... nie ma czegos takeigo ze zdradza sie jedna strone bo woli sie druga i jest sie ziomkiem... zdrada to zdrada, caly zcas sie bedzie zdradzac ;]dziwnym kurwa trafem ten hak nastapil w momecie kiedy duski zaczely przegrywac ;s ogarnijcie tez ze ona jest chujowa z face ; o jak czesc z was by wychodzila na ulice byscie to ogarneli ; p |
Mi sie podoba... i mysle, ze wiekszosci osob tez...
moze wolisz jakies blazy.. to nie nasza wina.. w ogole widac ze Vision spoko ziomki... a dusk.. zalosc.. a co do qel.. mozliwe, ze miala dood dawna zaplanowane? z vision jak widzicie zawsze miala kolegow.. nie pamietacie qel i katrili? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Żałości dzieci po 13 lat mają i dziewczynę zobaczyli : o Nie pobrudźcie piżamy bo się mama zdenerwuje! I będzie lanie! Ale ja was rozumiem, burza hormonów, dojrzewanie płciowe... każdy kiedyś przez to przechodził :) Ale nie martwcie się, to minie :) |
Lepsza Qel niz Malenki Prosiaczek ale o gustach dzentelmeni nie rozmawiaja ;)
|
A wy ciagle o Qel... dajcie jej spokoj.. ten photobucket dalem nie po to, ze ona tam jest tylko ludzi z dusk i vision.. mozemy zobaczyc.. ludzi i podludzi ; )
|
Cytuj:
(juz wiecej nie bede pisal bez wzgledu jak ktos mnie zjedzie bo znowu sie zacznie spamowanie pojawia sie eloelo ziomki i wogole wystarczy ze w tym poscie wyrazilem swoja opinie) |
Tak jak zawsze gdy wejdie nowy temat kapucha zaczyna sie klucic ? no ba :D Moim zdaniem Qel to ladna lacha i tyle :D heheheh Ima kolejne konto zbanowal ixD:P ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ona jest ładna ale w prownaniu do piksale z tibii tego female xd a rl to brzydka , nie ma za co zlapac i cycki jeszcze nie urosly i twasz tesz nienajlepsza |
Cytuj:
Ogarnij sie ziomek |
Cos ode mnie
|
Ligu pger !! :O
|
|
http://i96.photobucket.com/albums/l1...6SZATAN666.jpg
Jak myslicie bedzie po SS Orshabal lub Morgaroth na Pandorii? |
@Vivi
Apr 22 2007, 14:25:34 CEST Killed at Level 88 by Sendrius and by Vivi Vandes Zaszedł wam za skóre? Tak o pytam, stary "mejcie" z Unions, chce zobaczyc czy powiesz coś "opini publicznej",.. |
Cytuj:
jak mozna wystawiac na porownanie na forum (gdzie sa sami faceci) chlopaka i dziewczyne. |
@Sachar
Qel jest nawet ładna, chociaż na ulicy chodzi też takich pełno. "tesz" wyjdz na ulice i wszystkie łap hu^ wie za co |
Sell Pasterz the Axemaster UHs, 2.5k each, ktos chce?;)
|
Gratz spingowania Pasterza ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |