![]() |
@Dolor
Ściągnąłem se RYLa 2, zawalista gierka mam 16 lvl defendora :D gram na oficjalnym serverze ale darmowym.Dzieki ze powiedziales o tej gierce bo warto czasem sie oderwac od tibii na troche i se w to zagrac :) Polecam wszystkim ta gre!!! |
Dajcie mi linka z downloadem tego RYLa 2 :P:evul:
|
@Ho'lu
http://ryl2.com.my/ Zarejestruj sie na tej stronce i sciagnij z niej ryla 2 zainstaluj i have fun !!! PS. LOL przed chwila wojna sie rozpoczela a ja glupi wzialem w niej udzial na 16 lvlu a teraz glupi musze czekac 1.5h zanim sie skonczy bo co probuje sie lac z typami to mnie na 1 hita biora chyba jakies 60-80 lvle.LOL a jaki hity wala po 3000 xd. |
Nie ludzie nie!!!!
Nie grajcie w RYL2 bo to porażka :( Lepszy jest RYL1 Ja gram w pierwszą część w drugą też grałem i wiem co mówię. EDIT@ Na początek proponuje abyście grali w ludziach i warriorami |
Cytuj:
|
Ryl2
Takie pytanko...jakie wymagania systemowe ma ten RYL2 a jakie RYL1??
PLX FAST |
Affffff Kick Server -.-'
|
Cytuj:
|
Mnie pierwszym razem nie kicknelo :o Tylko widzialem jak wszyscy na vip offline :p :p Juz liczylem na to ze xeosnar i mago laren padnie :] :]
|
co do tego ryl-a....jest jakas strona fanowska<polska>? chcialbym sie czegos dowiedziec o tej grze, zanim zaczne sciagac...
|
omg na pierwszym kicku to nie bylem zagrozony.. a jak byl drugi kick to mnie laly 2 dragi :S ciekawe czy zyje.. na 99% tak...
Edit: 3 kick lol... Edit2: zyje :D :D nie wiem jak to sie stalo ale laly mnie 2 dragi a jendak mnie wywalilo z tibii :) ale caly czas masskicki sa... |
Cytuj:
|
@ Avery
Ja na ciebie nie zwracałem nigdy uwagi ale zawsze jak cię widziałem lizałeś dupę dla all. :evul: ( Zawsze jak do mnie pisałeś dawałem ci ignore ). |
Cytuj:
Spierdlaj to se mow do kumpli badz do rodzicow jak ci pozwola, troszke kultury.... |
Cytuj:
a co do twojego ava i siga... widzew, widzew, łudzki widzew ja tej kur*y nienawidze! Tylko LECH <3 |
Cytuj:
Ja też nie lubię ŁUdzkiego Widzewa, ale tego nie wygłaszam na forum. Pogrubiona czcionką zaznaczyłem co napisałeś źle.. A tak na marginesie, mógłbyś się przedstawić. Pyrusie.. xD! |
omg.. nowy temat o silverce i juz 13 stron spamu.. n/c ;P
A tak ogolnie to co slychac na silverce?:D (ludzie ktorzy nie graja na silverze niech sie lepiej nie odzywaja na ten temat bo raczej ich opinie juz znam:S) Ja se tak mysle ze jak bede w polsce na wakacje to wtedy kupie pacca na to konto co mam tego knighta... ale i tak chyba bede gral na new serwie a nie na silverze... ale jescze nie wiem czy kupna nowego pacca nie uznam za strate kasy... ;p PzDr all ;) |
Kacperka i Royal Michael weście mi swoje gg numery podajcie oczywiście o ile macie.:evul: xD
|
Dobra all którzy chcą grać na tym PL servie co ja w RYL to pisać na gg :)
Poinformuje o wszystkim :) |
Cytuj:
Do Diablo i FT sie nie odniosles bo nie wiesz co to, wez sobie dziecko daruj bo narobisz sobie klopotow. btw.Jesli inni maja ciebie nie pouczac to ty innym daj sie wypowiedziec, a dziecko sobie wypraszam oldmenie Zamiast kibicowac swojemu Lechowi, lepiej idz i slownik w lape bo sie ciebie zal robi ;0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |