![]() |
=) Narazie wszystko idzie po naszej myśli , są wzloty i upadki. Mam nadzieje, żę damy rade wygrać tą wojne. Pozdro
|
no ja mam nadzieje bo 1/3 to ziomki z ts , 1/3 to ziomki z ts kapow a 1/3 nie znam ^.-
Jakby nie bylo licze na was WYMIATACZE hyhy =] |
Psiaku padł drugi raz.
|
Cytuj:
|
Ventrilo
Każdy kto chciałby pomóc w wojnie przeciwko Rexis niech wbija na Ventrilo Helpersow myśle ,że to będzie bardzo dobre rozwiązanie gdyż podstawą do wygrania wojny są NOOOB CHARY. :D
Venta można pobrać z oficialnej strony: http://ventrilo.com/download/Ventrilo-Install.php A server: 302.120.342.2 1938 Rexistohuje |
Cytuj:
/Anis ;* |
Cytuj:
|
No więc dzisiaj battle było...
Veno/thais sie toczyło Fragi: Dla Pokemonów: Silc Dla Rexis: Master Szoszo Furks Dan Elverstig Dan Zaibatsu Ala'naste Teretalus Master Takeshi Suvish Tinup Kith Padzka |
|
Cytuj:
Mi tam dziala nie wiem jak tobie pewnie masz cos popsutego |
ah... już rozumiem... :]
Ventrilo.dl.pl ;) Coś mi hackiem śmierdzi... :] |
Dobrze, że chociaż pare osób się uratowało z tego battle, np. nutty hur up w veno gdzies zrobil niewidke i czekał ;D a te ciule go nie znalazły :D
|
Nizur padl, ale podobno miał hacka :/
I jakiś Vall~~ też miał hacka 105 albo 106 EK |
Arterossy Oddina :D do 54 zjechany^^ huhhuaahuahuahua
|
a teraz James Know do 116 poleciał
|
Cóż ... sami sobie winni :D james moglby tak nie kozaczyc i dolaczyc do pokemonow to by nie zostal dojechany a co do arterossy to fajnie sie go rookowalo ;D
Swoja droga zibago tez niezle dojebal wczoraj z 59 na 56 =] |
Cytuj:
Jeszcze troche i zamiast Ms zrobi sobie Ek ;] |
|
Cytuj:
|
Elo Gralem kiedys na Askarze :P
I jak tak ogladam ten filmik to nie moge z 1xD "22:34 Silc [148]: dont be afraid , silc is hereeeeeeee" Pare minut pozniej "May 27 2007, 23:00:14 CEST Killed at Level 148 by Nutty Wilashee and by Saint Onix" Nie wytrzymam xD PoZdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |