![]() |
Dzieki sie sie jakos dopasujesz, bo w piatek nawet jak niewiadomo co by nie bylo, dostane kare nawet jedno dniowa. Tak juz jest :D
Czemu wszyscy znani gracze z obsidi korzystaja z forum tibia.pl? Na org nikogo niema, chociac wole org, ale na org niepogadam z wami :P Na org mam 175 postow ^^. Szkoda ze tu nie zrobili ze podaje ilosc postow heh ale tez forum spoko, tylko ze forum z org jest identyczne tylko inne odcienie, Zkopiowali od forum pl, no bo forum pl bylo 1 przeciez, ale niewiem jak to bylo :P |
Heh, napisalem na org prawde ze zkopiowali od pl i co widze :D
"WARNED POST" i mam bana, nie chca sie przyznac do prawdy ... Kurde przez miesiac niebede mogl pisac postow, popisze tutaj :) |
Cytuj:
|
Romas, cukier ; >
|
Konzbi
May 22 2007, 22:00:08 CEST Died at Level 94 by a green djinn lol ,z 102 eldera stal sie 92 elderem :D |
Zauważ najpierw że z 1 lvl stał się 102 Ty z 1 nawet pewnie 60 nie wbiłeś więc niewiem z czego kpisz ... Pozatym jak już kpisz to chociaż uświadom wszystkim kto kpi a nie Gal Anonim i szcześliwy ~~
|
@up
To jest nowy owner człowieku ;] |
a chuj napisze wam ... jak niektorzy wiedza gram w siate plazowa :D wlasnie wygralem skrzyne browara :D
|
Cytuj:
BTW. Mam nadzieje, że pogłoski się potwierdzą i Zavazz dołączy do NG, a wtedy skopiecie mu tyłek :p |
Cytuj:
nowy owner konzbiego gra tym charem od chyba 102 lvla ,i ja mowilem tu o drogim ownerze ,a nie o pierwszym. Chcesz moj nick ? Spayro Arth na Thorii ,12lvl sorc , ana Obsidii narazie nie widze swojej przyszlosci ,wiec wczoraj zaczolem na Thorii. btw. Name: Mighty Rexsi Sex: male Profession: Sorcerer Level: 9 World: Obsidia Residence: Carlin Guild membership: Mage of the Last Sunrise Last login: May 21 2007, 23:28:03 CEST Account Status: Free Account kto to :D?? |
Dajcie sobie spokoj z tym Konzbim, char zmarnowany, chyba jedyna nadzieja jest taka, ze odda komus passy. 8o Moze to glupio zabrzmi, ale nowy owner wcale nie jest noobem, ma nawet +80 level na Obsidii, ale coz, byc moze los kazdego account buyera jest wlasnie taki. :confused:
@Kiroy :cup: Gdzie byles jak cie nie bylo wuju? @Romas Szczerze mowiac chuj nam do twojego zycia na torgu, ale mam nadzieje, ze tu tez dostaniesz bana jesli nie nauczysz sie edytowac postow. Jeszcze jedna mala dygresja, dalej bawimy sie w obstawianie kim jest Bioxos (chyba cos przekrecilem)? Moze to jeden z nowych ownerow Benka? |
Cytuj:
|
Po co zgadywać kim jest Boixos jak już się wie ... Pozatym nawet jak zgadniesz to skąd będziesz miał pewność że zgadłeś jeżeli do tej pory nie ujawnił swojej tożsamości czemu miałby zrobić to teraz -.^
|
@ Romas
Proszę Cię, przestań pisać bezsensowne posty, bo to nikogo nie obchodziX( @ Pyro Ciebie również proszę o to, żebyś przestał komentować i oceniać ludzi na wysokich poziomach, bo sam widzisz, że nie możesz nawet 50 wbić na Obsidii X( |
Cytuj:
|
Rambo rzeczywiście wykorzystuje sytuacje wojny i zaczyna się wozic...
Co to wogole jest za reason, że 1.5 roku temu mnie zaatakowali albo zabili mi noob chara na 9 lvl i to najprawdopodobniej nawet nie unka.... :confused: To naprawdę żałosne jest, mam nadzieję że i oni zapłacą za takie zachowanie bo narzekać na NG to każdy umiał a teraz wielu zachowuje się bardzo podobnie... @Romas Naprawdę żałosne... wroć lepiej na org.pl tam lepiej pasujesz :baby: |
No na obsidi sie zrobil letki haos8o 8o
|
wrocilem :D Mighty Rexsi ?? :D moze to wuja kiroy nowy spokesman LS ?? :D
|
Do totalnego konca wojny przydalo by sie jeszcze wbic z 5 lvli kazdemu i wygrac z 3-4 openy
wiec to jest dluga droga, poki mozemy to expimy jak by nie patrzec to memy zrobil sam wiecej expa na tej wojnie niz cale NG :baby: |
Xertizo w LS... kolejny player, który padł od NG za nic?:o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |