Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Kozi_the_pall 30-05-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1457391)
Wiesz ale jezeli bylo to autentyczne ze kasowali lettery to sorry ale nie znioslem tego. Pozatym sagaan "bro" phi zal mi tego czlowieka..

wiesz jaka wartosc ma slowo "jezeli"(moze tak a moze nie), a poza tym nie wydaje mi sie zeby Tom kasowal Skrzata z listy bo oni ze soba raczej dobrze zyli i o ile pamietam trzymali nawet dla siebie respy czasami

Morii 30-05-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1456921)
Mozna by pomyslec, ze nie straciliscie 165 lvla. Fakt faktem ucieczka byla niezla, ale ciezko to nazwac totalnym wydymaniem, szczegolnie jesli wziac pod uwage waszego przypadkowego fraga.

z drugiej jednak strony wasz atak badz co badz z zaskoczenia powinien skonczyc sie z czystym kontem, a przynajmniej tak zawsze gaura dzialal, tymczasem nie tylko padl dadi , ale reszta naszej niestety bardzo oslabionej podczas tej potyczki ekipy dala loga. Teraz napiszesz ze mielismy sd power itd, ale latuz, vazz, anvanil , zonovan, thaizrion jednak nie walczyli( pewnie wiecej pominalem)

Zaliczyl bym to pod remis ze wskazaniem jednak na Eiv gdyz to oni sie bronili.

SeQ_PL 30-05-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall (Post 1457547)
wiesz jaka wartosc ma slowo "jezeli"(moze tak a moze nie), a poza tym nie wydaje mi sie zeby Tom kasowal Skrzata z listy bo oni ze soba raczej dobrze zyli i o ile pamietam trzymali nawet dla siebie respy czasami

Tak bylo kiedys kiedy byli w IB potem jak Tom cwaniakowal w innej gildi Skrzat sam mowil ze go wyebal z listu.

Versus 30-05-2007 21:57

@ skrzat: tak dadi jest z nami na ventrilo. rozmowa byla taka :
-ash waht da fuck u doin', go back, back back
-cant move
-go back!
-i cant

wtedy poszedl mwall za plecy i tyle. dlatego mowie, ze frag przypadkowy, aczkolwiek nie umiem wyjasnic, dlaczego nie mogl sie cofnac mimo, ze probowal.

@morita: gdyby nie to, co napisalem wyzej to pewnie zakonczylby sie czystym kontem. napisalem, ze ucieczka byla niezla. niestety nie mamy takiego powera, zeby tam zabic garimo, szczegolnie jak go uhaliscie. nawet Ciebie nie moglismy zdjac. niech bedzie remis, ale bez wskazania, bo jednak nasz frag ladniejszy ;P

@ ten ktos co do mnie wczesniej pisal: nigdzie nie podniecalem sie tym fragiem, poprostu zauwazylem jego istnienie.

Bolter 30-05-2007 23:43

Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P

Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD

Miku 30-05-2007 23:50

10 znakufffff

Versus 31-05-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1458203)
Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P

Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD

zanim rzucili tego mwalla minelo tyle czasu, ze z 20 razy uslyszalem,z e ash nie moze sie ruszac. taki sam fart, jak my mielismy zabijajac bodaj skrzata na kicku/debugu. tez mozna powiedziec, ze przeciez to nie fart, bo zrobilismy ladne combo, ale co z tego, jak on nie mogl sie ruszac?:)

Szczuru.pl 31-05-2007 01:02

Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD

*Wube* 31-05-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1458307)
Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD

Ty zapracowany czlowieku xD w pile jestes tak dobry jak Bolter i jego rzepka i jeszcze do tego A.Sorcer xD Hmm a kiedy jakies nastepny open sie szykuje^^ ? xD

Miku 31-05-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1458307)

XDDDD ty i pilka nozna xDDDDD oj kanalarz dzieki za tego posta xDDDD szacun haha drabinko jr. nie fochuje sie ;)

Skrzator 31-05-2007 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1458242)
zanim rzucili tego mwalla minelo tyle czasu, ze z 20 razy uslyszalem,z e ash nie moze sie ruszac. taki sam fart, jak my mielismy zabijajac bodaj skrzata na kicku/debugu. tez mozna powiedziec, ze przeciez to nie fart, bo zrobilismy ladne combo, ale co z tego, jak on nie mogl sie ruszac?:)

Można to nazwać "przypadkowym" restem kompa. Ale o to się nie kłóćmy dedłem i po ptokach ;D.

Bolter 31-05-2007 15:48

Ponczki,Grzyby,Uszy,Drabinki,Pontony,Konie,i Rabarbary LYSE idziemy POgrac w pile ?

*Wube* 31-05-2007 16:34

Ciekawe. ; o

Miku 31-05-2007 17:11

10 znakufffff

Skrzator 31-05-2007 17:26

Widzicie jaka patologia?? Nawet rl kumple sie kłóc± XD!.

SeQ_PL 31-05-2007 23:49

Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-

*Wube* 31-05-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1459494)
Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-

Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O

Yapan 01-06-2007 01:29

Który to komunista albo żyd? Kosa pójdzie w ruch;>

Skrzator 01-06-2007 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1459502)
Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O

Z czego wiem to Po ma kolor pedałów jak i znak (czytałem na gazeta.pl). Dla mnie to jest zabawne ale swoj± drog± to co ja kurwa bedę robił rano?

*Wube* 01-06-2007 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1459708)
Z czego wiem to Po ma kolor pedałów jak i znak (czytałem na gazeta.pl). Dla mnie to jest zabawne ale swoj± drog± to co ja kurwa bedę robił rano?

Nieee PO to komunista a Thinki Winki ot jednak gej juz nie wiem ; s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.