![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowe Update
Więc znowu powrót knightów i palów, dobrze, pamiętam jak kiedyś przed różdżkami też wymiatali. Więc historia się powtarza...
Play For Fun!B) |
Wysoko-levelowy knight straci respekt, owszem teraz trudno jest dojść do tego, ale czy nie czujesz respektu jak dostajesz od knighta 100+ z gfb? Nie czujesz tej siły jak wbiegasz w gromade zerków ale sie nie boisz bo masz 2000+ hp i ubijasz je na strzała z gfb? Owszem bedzie, ale każdy głupi bedzie mogł byc taki. Najbardziej boli mnie redukcja ciosów runami, co z tego, ze mi dają 12234234534556 nowych broni skoro ja wole poprostu pomagać sobie HMMami przy biciu dla/gsa. Nie przemyśleli tego...
|
Popieram Crystala i Oharisa
jak ktos chce nowe bronie od lvl to na OTSA S*******AC a nie mi tibie psuja... ;( wejdzcie na tibie com i look po prawej stronie "To create a FREE account JOIN TIBIA" jak free jak teraz wszsystko dla pacc bedzie pewnie... pozostaje jeszcze pytanie "Ile zostało czasu do tej jebanej apokalipsy???" |
Ludzie, ktoś wymienił wady updejta i już wszyscy mówia "ahhh zjebali tibię", a wcześniej sami chcieli wyrówniania profesji. Ludzie nie wiecie czego chcecie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
no niby wszystko fajnie tylko ze juz palkowi niebeda potrzebne sd bo teraz juz bije za smieszne sumki a co dopiero po upie na 100 lvl bede bil z sd w czlowieka po 150? -.- to sie nie bedzie wogule oplacac
|
Knight bez obszarowki - fajne mi wyrownanie...
|
Ogólnie bardzo mi się podoba (przynajmniej teoria, zobaczymy jak będzie w praktyce). Profesje nie tylko będą bardziej równe (mam nadzieję), ale też bardziej będą się odróżniać, bo do tej pory rycerze i paladyni na wysokich poziomach i tak polowali głównie przy użyciu run, co było totalnym bezsensem. Teraz na szczęście się to zmieni.
Jedynie mam lekki żal o to, że ten kto zdążył wykorzystać niesprawiedliwą przewagę postaci magicznych i wbić wysoki poziom będzie w dużo lepszej sytuacji niż niskopoziomowi magowie tacy jak ja, którzy będą mieli trudniejszą drogę do pokonania do zdobycia wysokiego levelu.... Ale to tylko drobny mankament i za to będę miał teraz mściwą satysfakcję, że noobki, które wybrały sobie profesje magiczne tylko ze względu na ich nieproporcjonalną siłę i szybkość expienia teraz dostaną kopa w dupę od Cipsoftu :) |
Cytuj:
|
A teraz sorckowie i druty robic runy jak dawniej i expic jak kiedyś runami a nie chlać te fluidy i srać visami. Dodatkowy plus, byle haker nie będzie mógł nosić skradzionych broni chyba ze ma duży lvl.
|
Bilansowanie profesji jest niesprawiedliwe dla graczy, którzy dokonali tego wyboru przed owym wyrównaniem sił...
Na początku gry powinni przemyśleć wszystko dokładnie... |
Cytuj:
|
@Crystal
Cytuj:
1 ~~~~~~ 200 Druid/Sorcerer ._. |
Cytuj:
Cytuj:
Edit by Parys: Edytuj, a nie pisz dwóch postów pod rząd. |
Ej dopiero w praktyce poczujemy co sie zmieni. Nie pisze tam jaki lvl na broń czy jakoś tak .
@Ci którzy mówią że nie bedą już grać. Musicie teraz ostro pg i sellnac komuś chara bo bedzie sux i wszystko bedzie beznadziejne:evul:. Zobaczymy po upie jak będzie, ja się cieszę jak jest teraz i se gram drutem potem moze tez bede gral drutem chociaż największą satysfakcję zawsze sprawiała mi gra pallkiem:). Gram od Tibii 7.4 i się strasznie wkurzałem ze nie będę grać jak powstaną soule a jednak nie było tak żle. |
Erytreja mylisz sie. gralem juz kazda profesja. Teraz przyszla czas na sorka. A gram od tibi 7.6 I wtedy byla ona najlepsza ;/ a teraz to co ma sie stac z ta gra to rpzechodzi wszelkie granice.
|
@up
a ja ci mowie ze to kosmici a nie UFO xD jak dla mnie bedzie hujnia z tymi nowymi czarami a z burstami napewno... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |