Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poczuj bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135237)

Gowikor15 23-06-2007 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inkamon (Post 1503098)
Boshe jaki ten CipSoft to są popier... jeb.. kur.. zaczynaja mnie powoli wyprowadzac z rownowagi. Niedosc ze kazdy update jest gorszy od poprzedniego to całe gów... nowego daja. jedynie update 7.6 byl ciekawy reszta to syf kila i mogila... Czy oni tam tylko siedza i mysla jak zarobic? Powinni dbac o wszystkich przede wszystkim o tych c posiadaja Pacc kur... nawet tych co maja 8lvl i chca sobie wbic szybko jakakolwiek profka wyzszy lvl. Caly czas tylko kur... same zmutowane potwory co bija jak Miniorshabal, Predatory etc. Niech oni pomysla i wreszcie dadza jakiej expowiska typu katedra, Tomby czy Dworce. Ludzie jak chcecie zarobicto robcie cos dla wszystkich. X(
P.S - taki wyrownanie klas to se moga w Tibijskie Dups..o wsadzic Cip*** :p Wzmocnic Knightow i Palkow, oslabic magow... NoComment.... Wystrczyloby wzmocnic knajtow i palkow. A kur.. ide bo zaraz mnei szlag trafi. Zjeb.. jeba... niech sie w chu..a pocaluja nie zaplace za taki syf jakim jest PACC. :]

Nie bede tego komentowal bo szkoda mi klawiatury na ciebie

Robert Lublin 23-06-2007 11:27

Omg ja tu mysalem ze juz update gdzies na dniach bedzie a tu jeszcze jakies głupoty napisali... :s

Byrtex13 23-06-2007 11:36

O boshe. Te CIPy, aby biadolą o tych zimnych krainach, straszą nas. A po h*j to komu? Niech skończą gadać i niech przejdą do czynów. Wakacje są, a update jak nie było tak nie ma, mogli by się pośpieszyć:baby:

MCagliostro 23-06-2007 11:41

Teaser na sile

troche pisany na kolanie, ale doceniam wyobraznie CIPsoftu, nadajemy na tych samych falach ;)

Tytul wskazuje ni mniej, ni wiecej, ze kazdego kolejnego dnai powinnismy oczekiwac implementacji nowych rzeczy w grze, ktora tak uwielbiamy "_

Bezlitosny uchwyt mrozu sie zbliza... Tlko chlopaki, przylozcie sie bardziej do tlumaczen tych tekstow, prosze~! ;)

Ametystowec 23-06-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voytex (Post 1504296)
Knights
Berserk - exori - PACC - Level Requirement: 35 - Mana Consumption: 120
Fierce Berserk- exori gran - PACC - Level Requirement: 70 - Mana Consumption: 340
Groundshaker - exori mas - PACC - Level Requirement: 33 - Mana Consumption: 160
Whirlwind Throw (with monster targeted) - Exori Hur - PACC - Level Requirement: 15 - Mana Consumption: 40
Paladins
Conjure Piercing Bolt - exevo con grav - PACC - Level Requirement: 33 - Mana Consumption: 180 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 5
Conjure Power Bolt - exevo con vis - PACC - Level Requirement: 59 - Mana Consumption: 700 - Soulpoints Consumption: 4 - Amount: 10
Conjure Sniper Arrow - exevo con hur - PACC - Level Requirement: 24 - Mana Consumption: 160 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 5
Enchant Spear (with single spear in hand) - exeta con - PACC - Level Requirement: 45 - Mana Consumption: 350 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 1
Ethereal Spear (with monster targeted) - exori con - PACC - Level Requirement: 23 - Mana Consumption: 35

POWAZNIE?! skad masz to info...bo jakis tibia.pl supporter mowil ze te exori mas i exori hur sa tez dla facc...co prawda mam pacca...ale to juz jest przesada -.-

Zrywna_Szkapa 23-06-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX (Post 1504578)

FACC TO PIJAWKI

100%owo :)

Te spelle powinny być all dla pacc i byłoby good, przecież płacimy za to, aby być lepszymi w tej grze...

Xerionis_Family 23-06-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 1504703)

Te spelle powinny być all dla pacc i byłoby good, przecież płacimy za to, aby być lepszymi w tej grze...

Dlatego gdybyś ty założył cipsoft o tibii by nikt nie wiedział...

Gdyby Facc kompletnie nie mieli spelów itp to nikt by w to nie grał. Nie ma na całym świecie takiego gracza, który by nie grał na początku na facc. W końcu musisz trochę pograć i sprawdzić, czy ci się podoba. A gdybyś włączył pierwszy raz w życiu tibie, i zobaczył byś że jest słaba grafika i w dodatku nie możesz nic wyczarować to grał byś dalej? Ręczę, że byś usunął prędzej niż zainstalowałeś.

Voytex 23-06-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elizium (Post 1504347)
tzn? rzuć jakimś tytułem

Chocby i Lineage ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX
Oh, a w tibi eq to tylko takie śmieci? W Diablo da się jakoś rozwijać postać, są umiejętności każdy gracz wygląda inaczej od drugiego ( w przybliżeniu) a tu ? żal...

SZczera prawda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec
POWAZNIE?! skad masz to info...bo jakis tibia.pl supporter mowil ze te exori mas i exori hur sa tez dla facc...co prawda mam pacca...ale to juz jest przesada -.-

powaznie ;) na jakiejs zagranicznej stronce to znalazlem ;) pozatym wystarczy ogladnac pare filmow z testa gdzie FACC knight mowi ze nie moze przetestowac nowych czarow bo dla PACC sa ;)

PS: te 19,95 Euro to na zachodnie zarobki odrobina jest ;) i CIP wychodzi z zalozenia ze jesli ktos gra i traktuje gre powaznie to kupi PACC

rudzian1231 23-06-2007 12:37

Jezeli tak dalej pojdzie to zaniedlugo kazdemu plyaerowi zrobia jedna kratka a jak sie bedzie chcial ruszyc to bedzie:

Sorry no't posiblle,this zone for PREMIUM ACCOUNT.

no poprostu zal.com.info.biz.pl.br
:P

Raxev 23-06-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX (Post 1504818)
@Up
lol

Moim zdaniem jest tak albo gra jest płatna albo nie jest wcale hmm?
Tibia : Zajebista gra polegająca na wciskaniu strzałek do góry, do dołu itd. lub kierowania myszką. Walczymy i za*******amy potwory z których wypadają itemki. Te z kolei sprzedajemy u Ruskich na rynku za 5 gp. A potem kupujemy następne itemki. Skillujemy i bijemy lvl. I WKÓŁKO! ZAJEBISTE! A w Diablo jest jakiś rozwój postaci a nie pierdolone skille i mlvl... Hahahahahaha

Diablo rozwój postaci? Klepiesz lvl, dodajesz 1 punkt do jakiejś umiejętności, pakujesz kilka statów do siły czy tam czego chcesz i klepiesz dalej ten lvlek ;)

A jak to wygląda na battle necie czy tam jakichś priv servach? Zakłada się pokoik w zależności od lvla gracza, wbijasz, lecisz z ekipą + wymiataczem, czyścisz cave, wychodzisz, ktoś zakłada znowu pokoik, wbijasz, lecisz z ekipą + wymiataczem, czyścisz cave, wychodzisz i tak w kółko aż wbijesz ten 99 lvl aby zrobić new chara.

Hank Peterson 23-06-2007 13:01

Mnie to już powoli zaczyna w*****ać, non stop o tym samym pierdolą poczuj chłód i mróz no kurwa ile można do chuja???!!!!!

Cashtan 23-06-2007 13:04

No rzeczywiscie 95 zl na 3 miesiace to majatek.
Wystarczy odkaladac 1 glupia zlotowke dziennie i juz a nie pier*olic farmazony ze pacc jest drogi, jest tani jak barszcz.

PS.
Czemu nooby musza spamwoac na forum czy nowe czary sa dla facc zamiast przelookac http://tibia.erig.net?

Ziomal Dawidsol 23-06-2007 13:15

Btw. Kazda nowa, orginalna gra kosztuje 100~ zł. Przechodzisz ja w gora 2 tygodnie, a pacc jest za 90~ zł. i grasz 3 miechy. Wiec w kupnie pacca nie widze problemu, jak ktos ma kompa to chyba nie jest az tak biedny zeby nie mogl go kupic? No chyba ze rzeczywiscie jest, to musi sie pogodzic z free acc ;d

Evil-Mateo 23-06-2007 13:31

;/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 1504703)

Tak bo gorzej urodzony człowiek (czytaj biedny) ma gorzej w życiu to w grze też musi mieć...
Wqrwia mnie podział ludzi na klasy szczególnie na biednych i bogatych ;/
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1504857)
No rzeczywiscie 95 zl na 3 miesiace to majatek.
Wystarczy odkaladac 1 glupia zlotowke dziennie i juz a nie pier*olic farmazony ze pacc jest drogi, jest tani jak barszcz.

PS.
Czemu nooby musza spamwoac na forum czy nowe czary sa dla facc zamiast przelookac http://tibia.erig.net?

Tak a dasz mi tą złotówkę dziennie ? wątpie

_*FunMN*_ 23-06-2007 13:54

Buahhaha ale to jest żal, shitsoft musiał wymyśleć jakąś bajeczkę bo jeszcze nie skończyli update to pierdolą o jakieś chłodach buahahhahaha
Poczuj chłód bauhahaha leże

Zobaczcie ile oni już na tym zarobili, grube miliony i jeszcze im mało, a to jak jadą po FACCu to normalnie żenada, niedługo żeby wbić lvl będzie odejmowany 1 dzień pacca buahahahahahahahaha a facce będą tylko runki za bp sd 2k robić.

Tensz-in 23-06-2007 13:56

@2up
A czy on powiedzial ze on jest bogaty i chce miec latwiej, a biednym sie nie nalezy ? Powiedzial ze oczekuje czegos wiecej skoro placi za gre.

@drugi cytat
A po co on ma ci dawac zlotowke dziennie ? Co ty jestes na jego utrzymaniu czy jak ? Ja nie mam jakos problemow z paccem, chociaz nie jestem synem Billa Gatesa, i nie pier*ol gadki ze zlotowka dziennie to jest duzo, napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl. Ta cala gadka o biednych, glodnych dzieciach, co nie maja na pacca na tym forum mnie juz denerwuje, bo jezeli tak naprawde jest, a jest i tak w zyciu czasami, to napewno dziecko takie nie siedzi na tym forum i nie zali sie, ze nie moze strzelic exori hura, bo dzieci takie zwykle sa 1000% bardziej pracowite niz normalnie ustawiona rodzina, i mozesz mi zaufac, ze jak juz powiedzialem, nie siedza tu i nie lamentuja o swoim faccu.

_*FunMN*_ 23-06-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1504994)
napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl.

No ty na pewno nie bo pewnie tylko Tibią żyjesz.

--Cienius-- 23-06-2007 14:09

Taka prawda ze 2-3 pacce pierwsze to za rl kaske potem jak sie nabije lvl nie potrzebne juz eq bo masz to zbierasz ze 150k i masz pacc za gp
Niemcy ktorzy sprzedaja nam pacce za gp maja zajebisty zysk u nich 20 Euro to jest jak u nas 20 zl ;/ :
-babka daj 20 Euro
-ok
"dostaje GP "
"kupuje pacc na tibia.com"

I za 20 Euro ma 150k na exping
0 pierdolenia sie z kupowaniem na allegro ;]
Tak to dziala ;]

SpeedyZkS 23-06-2007 14:12

Według mnie, skoro odświeżenie serverów ma odbyć się 27 czerwca, to w pewnym sensie napewno to będzie przygotowanie wszystkiego do update'u, aby chociaż w jakiejś części zapobiec błędom. Wiadomo, że skoro coś będzie odświeżone ( czyt. poprawione, zakonserwowane ) to będzie lepsze i łatwiej będzie następnie coś wprowadzić, a więc według mnie update będzie jakoś w drugiej części przyszłego tygodnia, oczywiście są to tylko moje teoretyczne domysły.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arsth (Post 1503322)
Zapewne update bedzie dopiero w sierpniu (wakacje w Niemczech zaczynaja sie w sierpniu ;) ), btw. wszyscy robią teraz knightow/palków. I po co? Moim zdaniem CIPsoft zmieni ten "balans postaci" bo to przegiecie knight ktory wali po 400 pvm a sorc na 200 lvlu za 200 z sd pvp elos, no ale czy mam racje to sie okaze niestety dopiero po UPie ;s i oby .... jak najpóźniej :]

Szczerze, nie wierze w to, że update będzie na początku sierpnia.. Te newsy co raz bardziej podsumowują wszystkie wcześniejsze zapowiedzi... Które już trwają... hmm, miesiąc, czy nawet trochę więcej?
A do robienia knightów/pallków to częściowo się tylko z Tobą zgadzam, ja uważam, że ludzie którzy skończyli grać spory czas temu, bo byli znudzeni, a ten update ich nie zachęci raczej do zrobienia sorca/druta... Więc teoretycznie oczywiste jest to, że zrobią knighta albo pallka ( z kompletnie innymi możliwościami niż kiedyś ). Lecz może nie którzy pomyślą troche i zrobią sorca/druta... Napewno będą bardzo poszukiwani na Deserta. :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvena (Post 1503418)
A zauważyliście, że na Tibia.com oprócz teasera, na górze strony pojawił się taki news? Jasno z niego wynika, że w środę na wszystkie serwery zostanie wysłana mapka oraz nowa wersja serwera zawierająca dodane potwory i NPCe. Tak więc update będzie w czwartek/piątek.

Co do tego, jak już ktoś wcześniej napisał, tu nic nie pisze o wprowadzeniu map na server, albo NPC'ów.. Tylko to ma być w pewnym sensie przygotowanie, odświeżenie, konserwacja server'ów.. Zmiany typu mapa, potwory, NPC, zostaną wprowadzone podczas aktualizacji. A co do tego, że będzie w czwartek/piątek to się zgadzam;)

@edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1505016)
@up
Tiaa ? Szkoda ze gowno o mnie wiesz. Moj post moze i brzmi jako taki w ktorym tibia jest na pierwszym miejscu, ale tutaj nie o to chodzi..

W sumie ty tibia sie nie przejmujesz kozaczku, to po ch*j katujesz teraz to forum, idz bo czekaja na ciebie 3 dupy w pokoju i Metaxa z lodem. Sorry sprostowanie, herbata w butelce po metaxie, a dupy to matka i dwie siostry, alfonsie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ (Post 1505022)
Poprawka , twój stary jest alfonsem a ty jego psem :), pomijając twoją matke która robi za szparke w zoo ;)

Przepraszam was bardzo, że się wtrącam, ale mam pytanie. Przez ile stron tego tematu będziecie teraz na siebie jechali? :p

Evil-Mateo 23-06-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1504994)
@2up
@drugi cytat
A po co on ma ci dawac zlotowke dziennie ? Co ty jestes na jego utrzymaniu czy jak ? Ja nie mam jakos problemow z paccem, chociaz nie jestem synem Billa Gatesa, i nie pier*ol gadki ze zlotowka dziennie to jest duzo, napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl. Ta cala gadka o biednych, glodnych dzieciach, co nie maja na pacca na tym forum mnie juz denerwuje, bo jezeli tak naprawde jest, a jest i tak w zyciu czasami, to napewno dziecko takie nie siedzi na tym forum i nie zali sie, ze nie moze strzelic exori hura, bo dzieci takie zwykle sa 1000% bardziej pracowite niz normalnie ustawiona rodzina, i mozesz mi zaufac, ze jak juz powiedzialem, nie siedza tu i nie lamentuja o swoim faccu.

Hah a co ja powiedziałem że jestem biedny i głodujący ?
Poprostu nie będę odkładał złotówki dziennie której na taką gre za te pieniądze można kupić wiele innych przydatnych rzeczy(np bluza buty itd) -.- (złotówki dziennie której i tak brakuje :])

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14.