![]() |
Hehe :) Teraz Jaa :
- Alfred Elektryk -- Omg ... Co Za Durny Nick :) Lubie Takie :D - Oczy Mojej Mamy -- Ładne :) - Twoj Stary -- To Była Postać Kumpla Z Osiedla Potem Dodam Kilka :] |
julera
-roz***any
-noob -po***ana no commets >.< |
Aboco,Abonic obydwaj sa na Galanie :)
|
Widziałem dawno temu (chyba na liberze): Rudapiz*a <lol> lukasbank <=qumpel
mój powrót na forum po około 0,5 roczku |
:d
Hehe ja sam mam glupi nic na rooku inferna : moj nick to : Supcio Dupcio ! :D Pozdro
Ps. Widzieli¶cie mnie moze ? B) |
Tak patrze ze moj temat bije wszelkie rekordy w postach :)
|
No extra nicki omało co niespadłem z krzesła.
Azura: Agata pierwotnego zla twoja stara daje dupy mam latarke obrzygana sierota Jak przypomne sobie to powiem |
Szina the moj kot(moje) :D dan00bia
Tylko gram - inferna Bobo the dupo slayer - mialem robic |
Cytuj:
a tak wogule to nie na rooku tylko na mainie widzialem typa o nicku (nie pamietam dokladnie ale cos w stylu) Kto mnie zabije to pi..a czy to kuta.. nie pamietam to bylo juz jakis czas temu ;( |
Ten nick was poprostu powali na kolana:
Tomek ma deda Mam nadzieje że nikt go wce¶niej nie podał |
:d
na mainie jest moj kolega supcio humorek a do tego ja mam na imie tomek i jak przeczytalem nick Tomek ma deda to sie wystraszylem :D Pozdro
|
A ja mam na Valori: Polowa zatrutego grzyba
Moj kolega to: Krajacz kapusty |
Cytuj:
ja znam takie nick-i -***ie suki na bosa -daje dupy za 2 uh-y -lord of de harnas -harnas wlkp :D B) :) :p ;) :] :confused: :cup: :evul: ;( :baby: X( :] :p :) :( |
X( no nie ale nooby z was podniecacie sie jakimis noobami lol
|
Może to Ty jeste¶ noobem??
Poto wła¶nie sa takie tematy Lól |
To my, Polacy
I kto ma talent do wymyslania glupich nickow?
TO MY, POLACY! I kto ma talent do bycia n00bem?? TO MY, POLACY!! Ale na szczescie nie wszyscy:P A co do nickow: Jestes fajna aj (samera) |
jest taki high leveloviec na Trimerze - Von Ulryk - 117 lvl... byla kiedys taka postac (juz nie ma) - kazdy bzyka von ulryka
|
HAHAhahaha
No swietne!!! HAHAHAhaha :P:D:):P:D:):P:D:):P:D:):P:D:):P:P:D:):P:D:):D:):P :D:):P:D:)
Spadlem przez to z krzesla!:P Kazdy bzyka... LOL :P:D:):P:D:) |
Ja widzialem osrane stringi xD
|
na juleze kiedys mył różowy kisiel zagłady, oraz czesław palladyn
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |