![]() |
@ 4drian
Ty masz swoj temat - "Cytaty Buhahah Nooobs rox" i mozesz tam wklejac wszystkie swoje posty.. B) |
Cytuj:
pozdro dla Xyrieli |
I Am So So Sorrriii Menzzz Plx! Forgive Me!!
Xyriellllla Wybacz! |
Gdzie sie pdziała Xyrcia ;o;o
;(;(;(;(;(;(;( Xyriela come back !! |
Tutaj pare nowych ss'ow z ostatniej akcji ultimation jak padl burniastyi prawie gady xd!
http://www.***********.com/400973681.html |
13:37 Ewa Drzyzga [6]: o karolina piekna dziewczyna
13:37 Ewa Drzyzga [6]: prowadze rozmowy w toku w Tvn chce z toba porozmawiac o dzialaniu tibi na wzrok 13:37 Xyriela [105]: ok 13:37 Xyriela [105]: TO NAPRAWDE PANI, PANO 13:37 Xyriela [105]: PANI EWO?! 13:37 Xyriela [105]: PANI EWO?! 13:37 Ewa Drzyzga [6]: tak karolino 13:37 Xyriela [105]: AAAA 13:37 Xyriela [105]: <orgasm> 13:37 Ewa Drzyzga [6]: czy od kiedy zaczelas grac w tibie 13:38 Ewa Drzyzga [6]: odczuwasz bule oczu 13:38 Ewa Drzyzga [6]: i pogorszenie wzroku 13:38 Ewa Drzyzga [6]: ? 13:39 Ewa Drzyzga [6]: za wywiad dostaniesz 20 marchewek ma poprawienie koloru cery oraz lusterko bys mogla widziec efekty 13:39 Xyriela [105]: BULE 13:39 Xyriela [105]: strarzne BULE 13:39 Ewa Drzyzga [6]: takie jak przy porodzie? 13:40 Xyriela [105]: GORZE Potym karolina skonała a mleko z jej piersi rozlało sie na kalwiature |
omg poddaje się... chopaku zrób wywiadk z kotim dlaczego zabrakło mu uhów i vuxesem czego padł 1 na port hope :<
|
Albo z Hakivem czemu wstaje o 3ciej w nocy żeby zabić parę frostow.
|
hmm teraz sądze że jesteś głupszy niż Vuxes... na frostach expiłem prawie 3h zanim zrobiliście na mnie massloga wieć.. RYJ
a tak wogóle gdzie się podziało wasze pvp najpierw Lady of Selena i Vrape uciekli wam na frostach, potem dostaliscie 13-1 na port hope, a dziś wam nie udały się 2 masslogi? ja sądzę że to brak bota :(aa no i jeszcze gady karde chciał nas zabić solo style ale mu się nie udało |
Umm... teraz sądzę, że jesteś bardziej zryty niż myślałem, nie spisz po nocach żeby zabijać smoki o.o
Myślisz, że czemu pozwolili Ci expic 3h? Żebyś wbił trochę expa, poczuł się pewnie, a później i tak wszystko straciłeś. Grasz na Selenie raptem 5 miesięcy i myślisz, że cały serwer zwojujesz. Tak naprawdę to na Selenie nic nie znaczysz! Żal mi Was 100 paladynów zrobionych w parę miesięcy. |
ciekawe czemu vuxesa zmwallowalo cruoris widocznie bardza go lubią a potem on stanoł w miejscu i chyba hotkeye ustawial czy co:< albo oczy mu zaropiały bo on nie lubi wstawać rano chyba że czas modlitwy u zyda był i odszedł od kumputera ;/
nie wiem powiecie mi? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ej Eneris ,a gdzie riposta na 2 spiecia w inkubatorze? ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
05:55 Xyriela [107]: tak samo jak ludzie pisza do mnie o solarium 05:55 Xyriela [107]: a ja w zyciu w solarium nie bylam
|
Cytuj:
|
aja widzialem dzisiaj jomerq jak do szkoly szedl o 14! taak on chodzi do szkoly! ;dd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |