Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   RL vision i dusski. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138446)

Robbenek 14-07-2007 12:57

Pokażcie swoje tarze :confused: a nie komentujecie i smiejecie sie z innych .. żałosne

Glaring 14-07-2007 18:16

Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.

Gelt 14-07-2007 19:33

@Rosi

Są ewenementy takie jak Ty;p Ale prawdą jest, że Twoi rówieśnicy i młodsi są po prostu... Gorsze od małych dzieci, bo na te jak nakrzyczysz to chociaż są cicho i posłuszne, a tu zacznie Cię wyzywać od nie wiadomo czego:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etorik
Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica.

Owned xD

@TheDwarf
90% tematów niestety to ukazuje :(

Insom 14-07-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaring (Post 1549314)
Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.

pokarz swoją twarz! lalalala

D.R.E.I 14-07-2007 21:41

dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny

Deoalex 14-07-2007 23:58

:d

wygladaja jak norlamnie ludzie

Couranger 15-07-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D.R.E.I (Post 1549635)
dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny

i co to mialo byc smieszne ? powiedz poprostu ze zazdroscisz mu lvla ...

Avedi Bezel 15-07-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1548575)
Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.

Podbijam i potwierdzam..

~Nic dodac, nic ujac.

Couranger 15-07-2007 17:23

moze by juz zakonczyc ten temat ? ... spamowi mowimy NIE!

cycha 16-07-2007 01:13

haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p

Etoric 16-07-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cycha (Post 1551588)
haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p

ty troche glupi jestes;) pierto(L) się

91wojtus91 16-07-2007 14:25

hahahah, na pewno taka laska jak Qel gra w tibie.... nie rozśmieszajcie mnie...

Etoric 16-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 91wojtus91 (Post 1552330)

przeczytaj wczesniejsze ~ 140 posty;)

Veritas 16-07-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 91wojtus91 (Post 1552330)

Hmm tak to jest Ada-Qel i jestem tego pewien ale czy myslisz ze jesli dziewczyna jest tak ladna nie moze juz grac w tibie ? jesli nie wiesz nie mow.

Zreszta dla ciebie to moze byc super laska a dla innego zwykla dziewczyna bo ma inny gust.

Lord Smencik 17-07-2007 13:33

no na pierwszy rzut oka Qel fajna fajna tylko chcialbym zobaczyc jej fotke bez ozdobek... tak z ciekawosci :P a reszta w 75% normalnie wygladaja tak mi sie wydaje ;P

strefazeroprocent 17-07-2007 21:17

1.)Dlaczego wszyscy uwazaja ze geby Vision sa normalne a Duskow nie? ;P?
Przecierz kazdy wyglada inaczej. Pompujecie z ludzi a tak naprawde sami spojzcie w lustro i zadajcie sobie pytanie 'Czy ja naprawde jestem taki zajebisty i piekny ?'
I prosze bez slabych tekstow typu 'Dusk zal a w Vision wsyscy piekni...' no bez przesady co to wybieramy najpiekniejszych 2007 czy cos???
2.)Jedno zdjecie jest nieprawdziwe. tzn.: chodzi mmi tu o zdjecie Ymy'ego.
(Kto jak kto, ale ja mieszkam 50m od niego to wiem jak wyglada)
Reszta zdjeci jest prawdziwa.

Pozdro

i jeszcze jedno

Do wszystkich co sie czepiaja
B(eautiful) - uNOT

8^)
P.S
Co to za pajac na podrobionym zdjeciu Ymyego???

Elvvons 18-07-2007 23:04

First of all

Ludzie, zamiast p**** jaka ta Qel jest wspaniała, a inni sa przegrani spojrzcie w lustro jak juz bylo wspomniane wczesniej, Malenkie Malenstwo czy jak to sie pisze (Bez obrazy ofkoz) nie drzemie ogromna uroda ale czy to jest jej wina do ch**? Wybierala wyglad przed wyjsciem na nasz cudowny swiat? Skoro ci sie nie podoba , nie komentuj. Fakt faktem Qel jest niezla ale czy to powod by zapisac o tym 17 stron czy ile tam whateva... "ofkoz" nikogo nie bronie

Boze ku*** nie mozecie zniesc tego ze owa "Ada" nie grzeszy wygladem to postanowiliscie ku*** pierdolic ze jest pusta. Skad wy to ku*** mozecie wiedziec kto jest pusty a kto nie, Malutkie~ Jest mniej atrakcyjna wiec musi byc madra gdzie Qel to zwykla idiotka? Pie***cie sie ku*** w leb zanim cos powiecie bo juz to ludzi wk***c zaczyna. Dajcie swoje zdjecia skoro macie sie za takich elo, Wiem wiem zaraz bedzie "Ty Tesh daj sFFojom FotkE , peffnie wygladasz jak ch**", Oj uwierzcie ze nie wstydze sie siebie, checie cos - prv.

Mowiac waszym pro slangiem

"Swierzak qr** Jara cie Qel podbij na bajere do ch**"

@"Ado"

Nie wiem jaki widzisz sens w odpisywaniu bandzie podnieconych nastolatkow ktorzy czekaja az w swym poscie wymienisz ich nick, szukajac w tym szansy na znajomosc, ale coz nie bede "Filozofował" bo to nie ma sensu i niestety filozofem nie jestem tylko zwyklym szarym "Polack'iem"

1) Zjedzcie mnie Blxzorrr
2) W dupie mam czy ktos sie poczuje or smth
3) W dupie mam czy ktos przeczyta
4) Patrz 1 - 3

Eluuu :>

salatka 19-07-2007 00:14

Ja "zjechac" Cie nie mam zamiaru, bo to, co piszesz, na swoj sposob trafnym jest, aczkolwiek proponuje skorzystac z oferty zamieszczonej na tej oto stronie: LINK

sernic 19-07-2007 01:00

kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO

tomeq smokq durzyq
for uj

Ancient900 19-07-2007 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sernic (Post 1557046)
kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO

tomeq smokq durzyq
for uj

Hahaha:D
Dj Magic rox^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19.